سلام
قبل از هر چیز جا دارد از زحمات تمامی مدیران عزیز ایران انجمن به جهت فعالیت خوب و مستمرشون در سالی که در حال به پایان رساندن آن هستیم تشکر کنم و یک خسته نباشید ویژه خدمت همگی عزیزان عرض کنم.
این نظر سنجی مربوط به انتخاب بهترین مدیر سال گذشته ایران انجمن به انتخاب کاربران است. لیست تمامی مدیران عزیز ایران انجمن در این نظرسنجی آورده شده است.
توجه: امکان رأی دادن به چند گزینه به صورت همزمان در این نظرسنجی موجود است.
مدیر کل سایت:
1-
admin
معاونت سایت:
2-
rahnama
3-
Maryam
ناظمین سایت:
4-
Mehdi_FXX
5-
0mid
6-
NicolNici
7-
سنجاقي
مدیران ارشد سایت:
8-
ahmadfononi
9-
amininho
10-
baroon
11-
BLaDe
12-
maksemos
13-
Reza
مدیران سایت:
14-
یاسی جون
15-
یاسی
16-
نیکا
17-
صاینا
18-
حسرت
19-
تاوان
20-
vida
21-
sasan
22-
Reza.M
23-
palang
24-
nima_76
25-
mahla
26-
mahdis
27-
khodam
28-
KAMYAR
29-
fatemeh
30-
Ever Green
31-
ASHKAN
32-
Amin Khan
توجه: در این نظرسنجی باید نام تمامی مدیران عزیز آورده شده باشد، از عزیزانی که احیاناً به اشتباه نام آنها در لیست بالا از قلم افتاده است، تقاضا دارم سریعاً این مورد را برای من گزارش دهند.
قبل از هر چیز جا دارد از زحمات تمامی مدیران عزیز ایران انجمن به جهت فعالیت خوب و مستمرشون در سالی که در حال به پایان رساندن آن هستیم تشکر کنم و یک خسته نباشید ویژه خدمت همگی عزیزان عرض کنم.
این نظر سنجی مربوط به انتخاب بهترین مدیر سال گذشته ایران انجمن به انتخاب کاربران است. لیست تمامی مدیران عزیز ایران انجمن در این نظرسنجی آورده شده است.
توجه: امکان رأی دادن به چند گزینه به صورت همزمان در این نظرسنجی موجود است.
مدیر کل سایت:
1-
admin
معاونت سایت:
2-
rahnama
3-
Maryam
ناظمین سایت:
4-
Mehdi_FXX
5-
0mid
6-
NicolNici
7-
سنجاقي
مدیران ارشد سایت:
8-
ahmadfononi
9-
amininho
10-
baroon
11-
BLaDe
12-
maksemos
13-
Reza
مدیران سایت:
14-
یاسی جون
15-
یاسی
16-
نیکا
17-
صاینا
18-
حسرت
19-
تاوان
20-
vida
21-
sasan
22-
Reza.M
23-
palang
24-
nima_76
25-
mahla
26-
mahdis
27-
khodam
28-
KAMYAR
29-
fatemeh
30-
Ever Green
31-
ASHKAN
32-
Amin Khan
توجه: در این نظرسنجی باید نام تمامی مدیران عزیز آورده شده باشد، از عزیزانی که احیاناً به اشتباه نام آنها در لیست بالا از قلم افتاده است، تقاضا دارم سریعاً این مورد را برای من گزارش دهند.