• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جشنواره نظرسنجی انتخاب بهترین مدیر ایران انجمن در سال 1390 خورشیدی

نظر شما در مورد بهترین مدیر ایران انجمن چیست؟

• مجموع رای دهندگان
    81
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
چرا هی این تاپیکه بالا میاد ولی میام میبینم کامنت جدید نیست؟ :تعجب: :فکر:

0mid

متخصص بخش ورزشی
دوستان خواهشا به همه رای ندین
اینجوری آمار همه مدیرا میره بالا و نتیجه حقیقی پنهان میمونه
الان من 28 تا رای واسه چی دارم آخه؟؟؟ :نیش:
من که کاری نمیکنم تو انجمن :سوت: :نیش:

Mahdi Askari

مدير فنی

همین سوت زدن و خندیدن شما کاری بس مشکل است
البته از شوخی بگذریم بچه ها اگه به ناظم رای ندن کتک می خورن دیگه :نیش: از روی اجبار به شما رای دادند :سوت:

baroon

متخصص بخش ادبیات

آقای امید حتماً یه چیزی می دونیم دیگه :25::نیش:
هورا هورا :شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
امیدجان شما چرا؟
وقتی وارد انجمن می شوی , جدا از تایپیکها و پسنهای با ارزشت , دنیائی از انرژی مثبت هستی.

amin khan

مدیر انجمن
admin 35 رای !!!! (نه بابا)
آقای admin لطفا توضیح بدید این کاربر ها شما رو از کجا میشناختن که رای دادن

• attari,
  • bahar1989,
  • Blood,
  • NimaGLAD,
  • sina2012,
  • 50 درصد رای ها تونم صرفا به خاطر admin بودنتون داده شده . موند 15 رای که 5 تا از رای هاتونم به خاطر این بود که نفر اول لیست بودین.شد 10 تا رای ،اینم که دیگه خیلی تابلو .اگه گفتین این 10 رای از کجا اومده؟؟؟
  • خیلی نمیخواد فکرتون رو پریشون بکنید، این 10 رای هم طرفدارهای من دادن که خیلی پیش کاربر ها خراب نشین:غش2:

آخرین ویرایش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
admin 35 رای !!!! (نه بابا)
آقای admin لطفا توضیح بدید این کاربر ها شما رو از کجا میشناختن که رای دادن

• attari,
  • bahar1989,
  • Blood,
  • NimaGLAD,
  • sina2012,
  • 50 درصد رای ها تونم صرفا به خاطر admin بودنتون داده شده . موند 15 رای که 5 تا از رای هاتونم به خاطر این بود که نفر اول لیست بودین.شد 10 تا رای ،اینم که دیگه خیلی تابلو .اگه گفتین این 10 رای از کجا اومده؟؟؟
  • خیلی نمیخواد فکرتون رو پریشون بکنید، این 10 رای هم طرفدارهای من دادن که خیلی پیش کاربر ها خراب نشین:غش2:

چه جوری شما شمردی امین خان ...:تعجب:

این که 34 تا رای داره...

بعدش هم :راز: هیس هیسسس

0mid

متخصص بخش ورزشی
همین سوت زدن و خندیدن شما کاری بس مشکل است
البته از شوخی بگذریم بچه ها اگه به ناظم رای ندن کتک می خورن دیگه :نیش: از روی اجبار به شما رای دادند :سوت:

باز تو خودتو قاطی حرف بزرگترا کردی بچه؟؟ :عصبانی: :تنبیه: :نیش:
خیالتون راحت من کتک نمیزنم ولی میدونم چیکار کنم که از 100 بار کتک خوردن هم بدتر باشه :50: :قلیون: :نیش:

آقای امید حتماً یه چیزی می دونیم دیگه :25::نیش:
هورا هورا :شاد:

ها؟؟ :فکر:
خب چی میدونین به منم بگین در جریان قرار بگیرم دیگه :نیش:

امیدجان شما چرا؟
وقتی وارد انجمن می شوی , جدا از تایپیکها و پسنهای با ارزشت , دنیائی از انرژی مثبت هستی.

خیلی خیلی ممنون آقا هوشنگ
من تنها کاری که میکنم انرژی که از شما و بقیه دوستان میگیرم رو بهتون برمیگردونم :بله: :شاد: :شاد: :شاد:

Reza.M

Banned
با کمال احترام به تمام دوستان یه نقدی داشتم

کاربران محترمی که به تمام مدیران رای دادند به نظرم از روی لطف زیادشون بوده
چون فکر میکنم در نظر سنجی باید بصورت محدود به افراد رای داده بشه و نظر سنجی چندگانه برای انتخاب این قسمت خیلی بهتر از نظر سنجی تک رای است اما رای دادن به تمام دوستان مقداری خارج از قوانین نظر سنجی است

با کمال احترام - Reza.M

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من با نظر آقا رضا موافقم ولی من یک انتقاد دیگه از نظر سنجی دارم
اعضایی که تازه وارد هستن هیچ اطلاعی از فعالیت گذشته کاربران ندارن و فقط فعالیت اعضای جدید رو می بینن که بیشتر رای دهندگان هم جزو همین افراد هستن.
ممکنه بعضی از افراد خیلی فعال بوده باشن ولی در این مدت فعالیت زیادی نکرده بودند به دلیل گرفتاری هاشون
مثل احمد فنونی یا آقا یوسف یا Reza و... که خیلی خیلی زحمت برای انجمن کشیدند ولی می بینیم که رای زیادی نیاوردند یا حد اقل نسبت به افراد دیگه رای مناسبی نیاوردند.
به نظرم اگه قبل از نظر سنجی یک اطلاع رسانی از فعالیت افراد در انجمن داده میشد بهتر بود که به هر نوعی که مناسب بود

AyTak

کاربر ويژه
ماشالله چه خبره !!! :نیش:
از اونجايي كه مدتهاست اينجا نميام و از اونجايي كه بيشتر زحمات يك سايت به دوش آدمينش هست من به آدمين راي دادم :نیش:
با تشكر :بله:

baroon

متخصص بخش ادبیات
ها؟؟ :فکر:
خب چی میدونین به منم بگین در جریان قرار بگیرم دیگه :نیش:

همون فرمایش جناب راهنما دلیل همه ی رأی هامونه دیگه:بله: اینم جریانش :15:

من با نظر آقا رضا موافقم ولی من یک انتقاد دیگه از نظر سنجی دارم
اعضایی که تازه وارد هستن هیچ اطلاعی از فعالیت گذشته کاربران ندارن و فقط فعالیت اعضای جدید رو می بینن که بیشتر رای دهندگان هم جزو همین افراد هستن.
ممکنه بعضی از افراد خیلی فعال بوده باشن ولی در این مدت فعالیت زیادی نکرده بودند به دلیل گرفتاری هاشون
مثل احمد فنونی یا آقا یوسف یا Reza و... که خیلی خیلی زحمت برای انجمن کشیدند ولی می بینیم که رای زیادی نیاوردند یا حد اقل نسبت به افراد دیگه رای مناسبی نیاوردند.

امین جان دقیقاً به همین دلیل به همه رأی دادیم.:شاد:
دوستای قدیم و جدید همه برای انجمنمون زحمت کشیدن :گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
این نظر سنجی کمی ایراد داره من تازه اومدم اما تعدادرای هام از مدیرانی که قبل از من بودند و برای انجمن زیاد زحمت کشیدند بیشتره.
مثل شیما خانم
این مسئله کمی جای بحث داره.
:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا