• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جشنواره نظرسنجی انتخاب بهترین مدیر ایران انجمن در سال 1390 خورشیدی

نظر شما در مورد بهترین مدیر ایران انجمن چیست؟

• مجموع رای دهندگان
    81
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام به همه ی دوستان عزیزم
از این که تونستم (با اینکه تازه به جمع شما عزیزانم پیوستم )این همه رای بیارم به خودم می بالم و دست تک تک شما را می بو سم .:شاد::شاد:

Xaniar

متخصص بخش زوم
منو چرا نوشتید ؟؟؟:نیش:
من که همش یه هفته است که مدیرم
علی جان نمیشه ببینیم که چه کسی به چه کسی رای داده؟؟؟
من اولش فک کردم هر وقت بخوایم میتونیم رای بدیم ولی متاسفانه چند تا رای دادم و الان نمیشه دوباره رای بدم
از دوستانی که نتونستم بهشون رای بدم معذرت خواهی میکنم
البته شاید با یه نام کاربری دیگه عضو بشم و چند تا پست بزارم و به همه هم رای بدم چون اینطوری خیالم راحت تره از دیروز دارم به این فکر میکنم که چرا همه رو انتخاب نکردم چون همه مدیرا در بخش خودشون فعال بودن و برای بخش خودشون زحمت کشیدن
با ایمیل یکی از دوستام عضو میشم و به همه رای میدم

BLaDe

متخصص بخش زبان
چرا من نمیتونم رای های خودم رو به مدیران ببینم ؟ :تعجب:یعنی اسم من تو لیست هیچ کدوم از مدیرا نیست ....:غش2: با اینکه من رای دادم دیروز ...:نیش: این مدلش همین جوریه یا نه ؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

مهساجان روی عددها کلیک کنید، لیست اسم کسایی که رأی دادن رو باز میکنه.:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

بچه ها منصفانه رأی بدید دیگه. آخه من 23 رأی، ادمینمون با این همه فعالیت همه جانبه و البته مدیریت قوی 22 رأی؟ :خنده2:

Mahdi Askari

مدير فنی
نمی دونم واقعا بخش من مفید بوده یا به همین صورت که همه رو می زدند رای من بالا رفته
در هر صورت امید وارم مفید بوده باشه
و اختلاف 5 رای با مدیر کل سایت می تونه یک نقطه مثبت برای من باشه
ولی امیدوارم بچه ها الکی رای نداده باشند
:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات
الکی نیست. همه مفید بودیم:قلیون:....:نیش2: اما اگر اصل کاریا که زحمت بیشتری می کشن پایین تر از بقیه باشن به نظر من نتیجه ی موثّقی نیست!

baroon

متخصص بخش ادبیات

:نیش: .... :18: .... :شاد:
البته من از عملکرد اخیر خودم توی بخش ادبیات و مخصوصاً کتابخانه راضی نیستم. امّا موقّته، درست میشه به یاری ایزدی :18:

BLaDe

متخصص بخش زبان

مهساجان روی عددها کلیک کنید، لیست اسم کسایی که رأی دادن رو باز میکنه.:گل:

آری میدانم بارونی ... میدونی من چه کردم ؟ :نیش:من اشتباهی و هول هولکی رای داده بودم و چند نفر خوب رو جا گذاشته بودم که جبران نمودم و دوباره رای دادم به اون جا مونده ها :غش2:
بارونی راست میگه به نظر من اونایی که به همه رای میدن باعث میشه حق بقیه مدیران خوب مثل علی خان ضایع بشه و امتیاز اونا با مدیران دیگه یکسان یا نزدیک بشه .. :نه:من خودم به تالار ها و مدیرانی که ازشون راضی بودم رای دادم و منصفانه بود ولی به خودم رای ندادما که نامردی نشه ....:شاد:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ا......؟ دوباره رأی نمیشد داد.
من به دلایلی که قبلاً گفتم به همه رأی دادم:شاد:
مهسایی موافق نیستم. باید به خودتم حتما رأی میدادی:دوست:. قرار شد منصف باشیم. فعالیت شما خیلی هم ویژه و باارزش بوده و هست:گل:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
درود.
من به همه رای دادم.چون کار همه ی مدیران قابل ستایشه. هر چند ممکنه با این کار حق بعضیا ضایع بشه:ناراحت:
اما اگه بر حسب علاقه باشه، من خانم بارون و خانم فاطمه رو بخاطر تالار ادبیات انتخاب می کنم.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
همگی عزیزان فعالیت بسیار خوبی داشته اند و باعث شد بجز خودم همه را رای بدهم ولی متاسفانه مشکلی پیش آمده . من به ادمین (که فعایت ایشان بحدی چشمگیر است که همیشه در راس زحمت کشان سایت است )و ماکسیموس عزیز (فعالیت بسیار عالی در تالارهای مختلف داشته که قابل تقدیر و تمجید است )رای دادم ولی چندین بار اسامی را خواندم اسم این دو عزیز نبود. خواهش میکنم بررسی فرمائید علت چی بوده است.(فکر نمیکنم در این سن خلاف گفته باشم.)

rahnama

پدر ایران انجمن
ادمین عزیز این مسئله فوق العاده برایم مهم است. خواهش میکنم بررسی فرمائید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
همگی عزیزان فعالیت بسیار خوبی داشته اند و باعث شد بجز خودم همه را رای بدهم ولی متاسفانه مشکلی پیش آمده . من به ادمین (که فعایت ایشان بحدی چشمگیر است که همیشه در راس زحمت کشان سایت است )و ماکسیموس عزیز (فعالیت بسیار عالی در تالارهای مختلف داشته که قابل تقدیر و تمجید است )رای دادم ولی چندین بار اسامی را خواندم اسم این دو عزیز نبود. خواهش میکنم بررسی فرمائید علت چی بوده است.(فکر نمیکنم در این سن خلاف گفته باشم.)

بررسی کردم رأی شما برای همه ی عزیزان به غیر از خودتون ثبت شده آقا هوشنگ :گل:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام شبتون بخیر
وظیفه خودم میدونم که از کسانی که به من رای دادند تشکری بکنم و ممنون هستم که منو لایق مدیریت خوب دونستن.
البته در اینجا از همه دوستان عزیزم معذرت خواهی میکنم من اولش متوجه نشدم بعدش دیدم که میتونم به همه یا چند نفر رای بدم و الان شرمنده همه شماها هستم
:خجالت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا