دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
من اینو فقط برای نمونه صحبتامون گفتم
چرا تو اینقدر بد برداشت میکنی پسرم
بچه ها ادامه محبتهای پسرهای انجمن به هم دیگه به زودی درایران انجمن برگذارمیشود باشرکت همه پسرای انجمن:خنده2::خنده2:
من اینو فقط برای نمونه صحبتامون گفتم
چرا تو اینقدر بد برداشت میکنی پسرم
بچه ها ادامه محبتهای پسرهای انجمن به هم دیگه به زودی درایران انجمن برگذارمیشود باشرکت همه پسرای انجمن:خنده2::خنده2:
من همه چیز رو به شدت تکذیب میکنم
اصلا نهضت مال من نیست بارها منصور اقرار کرده نهضت متعلق به خودشه
من فقط خط فکریم شبیه منصوره
چراانقدر زود نهضت وهدف والامونوفروختی:زبون:
اخه چرا زود منکر همه چیز میشی توکه خودت نقشه کشیدی وخودت میخواستی اجراش کنی حالا منکر قضیه میشی:تعجب2:
خوب بعضی جاها باید اصل تقیه رو رعایت کرد
چرا من باید همه چیزو برای شما توضیح بدم
محبتهای شما ازقبیل:تنبیه::مجروح::اخطار::ترس::حرص::عصبانی::86::28::75::21::67::26::29::32::33::43:این محبت ها از اول بوده هست و ادامه پیدا خواهد
همچین آدمای پر محبتی هستیم ما
چه خبر اینجا دعوا اخ جونم
محبتهای شما ازقبیل:تنبیه::مجروح::اخطار::ترس::حرص::عصبانی::86::28::75::21::67::26::29::32::33::43:
تازه این گلچین محبتاتون بود:خنده2:
نه چرادعوا داریم صحبت میکنیم:خنده2:
اهان ازون لحاظ خیلی کلکی
اصلا درکش برام سخت نیست حرکاتتون برام جای تعجب داره که اونم بمونه:خنده2:این محبتا خیلی موندگارتره
میدونم درکش براتون سخته
من اینو فقط برای نمونه صحبتامون :نیش: گفتم :نیش:
چرا تو اینقدر بد برداشت میکنی پسرم :نیش:
بروید بخوابید شب شده ههههههههه
کیمیا جون این خواب که گفتی چی هست؟:نیش2:
508-اگه خودت الان مصاحبه کننده بودی دوست داشتی چه کسی رو دعوت میکردی و ازش سوال میپرسیدی؟:نیش2:
نمیدونم بارون شرکت کرده یا نه دوس داشتم بارون رو صندلی بشینه
482 - جمله یا شعری که همیشه همراهته و سعی می کنی زندگیتو بر اون اساس بسازی چیه؟ آدم با امید زنده ست / و دکمه های پیانو(یه بارم بهت گفتمااااااااا یادت هست ؟)
آخه سخته باید هی رنگ عوض کرد طول میکشه باشه سعی میکنم
- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟ (اینو آیدا پرسیده ولی درمورد منم می تونی بگی) ایشالا که دختره خوبی هستی شناختی روت ندارم ولی اون شب تو ریدکال شما و ریحانه صداتون از همه قشنگتر بود صدات برای دکلمه بد نیست!
سیماخانم -
چرا؟:تعجب2:من که گیج شدم:مشکوک: :تعجب2: :تعجب: