• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
نه دیگه نمیپرسم بی حوصله داره جواب میده:تعجب2:

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
دقیقا!
تو هم متوجه شدی؟!!
این گروه آخر سوالاتو فقط گفت نمیدونم و به من چه یا تکراری بود!:خنده2:

خوب کاری نداره فقط کافیه اعلام کنه که سوزونده شده و انصراف بده :نیش2::50::51:

[MENTION=24669]پسرخاله[/MENTION]

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
هومن جان من که از خیر باقیه سوالام گذاشتم
فقط اونایی که مخصوص خودت طرح کردمو میذارم :نیش:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
هومن خان قبلا بچه ها همه ی این سوالا رو جواب دادند نمیدونم چرا تنبلیتون میاد [MENTION=24669]پسرخاله[/MENTION]

سیبری

کاربر ويژه
:خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2:

واقعا صندلی داغ جالبیه

انصافا دم رکسانا و پسرخاله هر دوشون گرم:گل:

Mans0ur

New member
خدای من...........چقدر صندلی داغ این انجمن سوزانه
این سئوالها چیه دیگه؟:تعجب:
من به جای پسرخاله هنگ کردم:نیش:
آدم 16 بار کنکور دانشگاه دولتی بده اما رو این صندلی نشینه......:48:

سوالای دسته اولمو نگه داشتم واسه رکسانا خانوم :نیش: :نیش: [MENTION=31046]R0xanA[/MENTION]

baroon

متخصص بخش ادبیات

221- کدوم اینارو دوس داری ؟( آب – نوشابه – قهوه – نسکافه – آبمیوه -) آبمیوه مخصوصا آب به
:18::نیش:

230.بچه بودی ،چی رو اشتباه تلفظ میکردی همه غنج میرفتن برات؟هیچیرو
:بدجنس:

همین الآنشم داری مث نی نیا قشنگ تلفظ می کنی. :نیش2: ما بچه بودیم می گفتیم آب بّه. یعنی نوشیدنی خوشمزه :9::بدجنس:

-----
خب با این مصیبتی که رکسانا و مهدی و منصور سرت آوردن، ما نیز از ارسال سؤال انصراف میدیم. باشد که سوختگی تان التیام یابد. :نیش::گل:

آخرین ویرایش:

سایه

کاربر ويژه
من به شدت از صندلی داغ پسرخاله عبرت گرفتم و عمرا زمانی برسه که تو صندلی داغ شرکت کنم :نیش2:

Mans0ur

New member
icon1.png

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط Amir Mohsen
یک اعتراض !!!!!!!

چرا بعضی از دوستان از جمله رکسانا تم سوالاتی که می پرسند خیلی 30 یا 30 و بسیار معنی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظور خاصی در این خصوص وجود داره؟

آیا پرسیدن این سوالات که من اصلا نمی پسندم جزء قوانین انجمن محسوب میشه!!!!!!!!!!

سلام جناب ِ امیر محسن عزیز و گرامی

عرض ادب . خوب هستین ؟

آقای هومن اختیار ِ تام دارن در مقابل سوالات این چنینی که شما گفتین جواب ندن بهشون. اگه واقعا 30 یا 30 باشن و یا اینکه با هدف و منظور خاصی طرح میشن.

هیچ مشکلی نیست در این خصوص.

[MENTION=24664]Amir Mohsen[/MENTION]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام منصور عزیز

تشکر از لطفتون. شما خوب هستید :گل:

خیلی ممنون ازحسن توجه شما دوست خوب و عزیزم.

حقیقتا ، دوستان و همکاران عزیز از من هم درخواست کردند که در صندلی داغ شرکت کنم ولی قبلا که اومدم و سوالات رو خوندم واقعا تعجب زده شده بودم و به همین خاطر با عرض تاسف قبول نکردم .

در ارتباط با هومن و سوالاتی که مطرح شده یک مقداری اون خطوط که همه ما می دونیم رعایت نشده . اینکه یک سری سوالات عقیدتی و یا 30 یا 30 مطرح بشه ،جواب ندادنش یک جور شبه آمیز و پاسخ دادنش به نحوی دیگه !!!

پس اینکه شما می فرمائید ایشون مختار هستند که پاسخ بدن یا خیر ، بنظر من قانع کننده نیست!

بهتر این هست که در زمینه فعالیت در فضای مجازی هر کسی هر عقیده و مرامی که داره واسه خودش نگهداره و دلیلی وجود نداره که با طرح سوالاتی از این دست حریم خصوصی شرکت کننده در صندلی داغ نقض بشه!!!!

میدونید که هومن از بچه های بخش ماست و من در طول سالهایی که همراه این عزیزان بودم همیشه مراقب بودم که نه هومن و نه هیچکدوم از دوستان تحت هیچ عنوان دچار مخاطره از بابت فعالیت در فضای مجازی بشن.

عذرخواهی میکنم که پرچونگی کردم ، سرتون رو در آوردم .

در ضمن از بارون عزیز هم تشکر میکنم و هم عذر خواهی یک مرتبه خدای نکرده یک بار از من دلخور نشن و حمل بر بی ادبی من نذارند.:گل:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا