• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کیمیا

کاربر ويژه
واآبجی رفتن داداشموزن دادن بدون اینکه من بفهمم :ناراحت:
من ازهمینجااعلام میکنم که بنده روی تک تک داداشم حساس هستم وتعصب دارم :خنده2::خنده2:
وای نفس کش من کلی ارزو واسه داداشم دارما
اخه چرا شایعه میکنید سکته زدیمامن گفتم دادا خودشا بدبخت نمیکنه

آخرین ویرایش:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
- اين بيت شعرو تفسيرش كنيد.

"عيب پاكان زودبرمردم هويداميشود
موي اندرشيرخالص زودپيداميشود"

شاعر میخواست بگه که مردم این دوره و زمونه خیلی خیلی تیز شدن. حتی عیب پاکان رو هم میفهمن. چون خیلی تیز شدن پس مو رو هم از ماست میکشن بیرون. چه برسه به شیر. پس حواستون باشه که مو نداشته باشه شیرتون. ( خداییش حال کردین چه سوالات نابی پرسیده بودم ازتون ؟ ) @

واقعا مونده بودم چی جواب بدم :تعجب2:

.

- بچه بودي زياد خاله بازي ميکردي ؟ من ؟ لا اقل وقتی داشتی کپی میکردی خاله بازی رو به فوتبال تغییرش میدادی @معصومه بانو

من میخواستم جواب این سوالو بدین :خنده1:

213- فکر نمي کني خاله بازي يه نوع تمرين شوهر داريه ؟ چرا ولی به جون مامانم من پسرم

به جون مامانم من میدونم شما پسرین
:سوت:

بزرگترين دلگرمي چرا تکراری پرسیدین ؟ منم تکراری پرسیدم بودم آیا ؟

بله شما هم تکراری پرسیده بودین :زبون:

quote=Mans0ur;326652]- نظرتون در ارتباط با تقابل سنت گرایی و مدرنیته چیه ؟ هر آفت که در عالم افتاد ، از این افتاد که یکی ، یکی را معتقد شد به تقلید ، یا منکر شد به تقلید . ( غزالی ) به عقیده ی من یکی از بزرگترین معضلات ممالک جهان سوم در راستای توسعه اونها ، تصادم بین تجدد خواهی و سنت گراییه. تصادم و تضاد بین سنت و مدرنیسم اگه شدید بشه باعث ایجاد شکاف بین اقشار مختلف جامعه میشه و جامعه رو به چند سطح تقسیم میکنه که هر کدومششون در صدد نابودی گروه دیگه بر میان. از طرف دیگه اگه این تصادم و تضاد به آرامی به وقوع بپیونده ، این امر کاملا طبیعی هست و حتی بنا به منطق دیالکتیک باعث رشد و انکشاف جامعه هم میشه. ولی خب اگه حاملان تجدد و حامیان سنت از محدوده ی تصادمات مسالمت آمیز فراتر برن ، قطعا این تضاد ها به خشونت کشیده میشه و باید برای اون جامعه تاسف خورد. ببخشید. کوتاه میکنم عرایضمو. نه میشه در مقابل تجدد و مدرنیته وا ایستاد ، نه میشه با کلی منکر سنت گرایی شد. هر دو با هم و به موازات هم باید باشن تا سیر طبیعی خودشونو طی کنن.[/quote]

:تعجب2::تعجب2::تعجب2:

من کلا تکذیب میکنم. تکذیب میکنم. بارم تکذیب میکنم

دارین یه کاری میکنین پاشم بیام ساری تکذیبیه تونو تکذیب کنما:نیش2:

quote=Mans0ur;326652]142- من خیلی آدم خوبیم. مگه نه ؟ بله. شما خواهر گرامی منی. خیلی خیلی هم خوب و مهربون و بزرگواری.[/quote]

ممنونم از لطفتون برادر بزرگوار خودم :احترام::nicolnici::39::39:

Mans0ur

New member

واقعا مونده بودم چی جواب بدم :تعجب2:

حال کردین تفسیر رو ؟
:نیش:

quote=Mans0ur;326652]- نظرتون در ارتباط با تقابل سنت گرایی و مدرنیته چیه ؟ هر آفت که در عالم افتاد ، از این افتاد که یکی ، یکی را معتقد شد به تقلید ، یا منکر شد به تقلید . ( غزالی ) به عقیده ی من یکی از بزرگترین معضلات ممالک جهان سوم در راستای توسعه اونها ، تصادم بین تجدد خواهی و سنت گراییه. تصادم و تضاد بین سنت و مدرنیسم اگه شدید بشه باعث ایجاد شکاف بین اقشار مختلف جامعه میشه و جامعه رو به چند سطح تقسیم میکنه که هر کدومششون در صدد نابودی گروه دیگه بر میان. از طرف دیگه اگه این تصادم و تضاد به آرامی به وقوع بپیونده ، این امر کاملا طبیعی هست و حتی بنا به منطق دیالکتیک باعث رشد و انکشاف جامعه هم میشه. ولی خب اگه حاملان تجدد و حامیان سنت از محدوده ی تصادمات مسالمت آمیز فراتر برن ، قطعا این تضاد ها به خشونت کشیده میشه و باید برای اون جامعه تاسف خورد. ببخشید. کوتاه میکنم عرایضمو. نه میشه در مقابل تجدد و مدرنیته وا ایستاد ، نه میشه با کلی منکر سنت گرایی شد. هر دو با هم و به موازات هم باید باشن تا سیر طبیعی خودشونو طی کنن.

:تعجب2::تعجب2::تعجب2:

خب من که گفته بودم به جامعه شناسی علاقه خاصی دارم. چا اینطوری نگام میکنید خب ؟ واسه همین انقد سوالات ایسم دار ازتون پرسیده بودم
:نیش:

دارین یه کاری میکنین پاشم بیام ساری تکذیبیه تونو تکذیب کنما
:نیش2:
[/QUOTE]

پاشید بیاید خب :نیش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ابجیهای گلم ..مخصوصا معصومه جان چراانقدرسوال :تعجب2:

توکه داداش منصوربیچاره جزغاله کردی

نمیدونم یعنی انقدر ازدستش عاصی هستین

ولی گناه داره واقعا
:غش2::غش2::غش2::غش2:

کیمیا

کاربر ويژه
پاسخ سوالات خانوم ِ کیمیا

163. وای سلام داداشی خوبی ببخشید اگه یخورده صندلی زیاد داغ شد سلام سلام بر کیمیا خانوم گل. داغ ؟ مظمئنی ؟ :تعجب2:

164. شاعر مورد علاقتون کیه؟ مولانا - نیما - مهدی اخوان ثالث - رهی معیری - حافظ

165. نویسنده مورد علاقه شما؟ زیادن . ولی خب کتابای پائولو کوئلیو - مارکز - نادر ابراهیمی و ... رو دوست دارم

166. ورزش مورد علاقتون چیه؟ فوتبال

167. زندگی براتون چه رنگیه؟ رنگارنگ

168. مزه زندگی ترش شور شیرین گس کدوماش؟ والا ثابت نیست. هر روز یه مزه ای داره. و این کاملات طبیعیه

169. اسم کتابتون رو چی میزارید؟ کدوم کتاب ؟ :تعجب2:

170. جذاب ترین فیلمی که دیدید چی بوده؟ تکراریه

171. خدا کجای زندگیتونه؟ سعی میکنم همه جاش باشه

172. ممنون از وقتی که میزارید و پاسخ میدید موفق باشی داداش خوبم خواهش مبکنم. تشکر میکنم از حضورتون.

ممنون که صبورانه پاسخ دادی داداش کتابی که میخوای چاپ کنی خودت گفتی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا