فائزه حسین زاده
متخصص روانشناسی
آقا یوسف عزیز دق نکنی خوب شد پرسیدی راستش فقظ می خواستم اسم خانم کلاس پنجمم رو بگم ولی دیدم بی انصافیه بذار بقیه اونا رو بگم این طوری شد که این شد .ممنونم از سوال شما .:76:
286-زمانی که برق ميره چه حسی داری ؟
برف بازی رو خیلی خیلی دوست دارم ولی گاهی اوقات غمگین میشم .
558-رابطت با وجدانت چطوریه ؟ چند بار بهش سر میزنی ؟خیلی زیاد بهش سر میزنم وگاهی دچار عذاب وجدان میشم خیلی ازش بازخواست می کنم .
سلام سیاوش عشق تا حدی درست متوجه شدید وقتی تعداد سوال ها بالای 700 تا میشه نمیشه درست جواب داد .شما هم که انتقادتون رو کردین .دیگه چه نیازی به تالار نقد مهمان صندلی داغ .من از شما ممنونم ولی همون طور که تو پروفایل شما گفتم مقدار زیادی از سوال های شما رو نمیشد تو محیط انجمن جواب داد وممکن بود ایجاد حساسیت بشه .به خاطر مشغله های زندگی و وجود فرزند کوچک مهمانی صندلی داغ رو نمی پذیرفتم لطف ومحبت بیش از حد بارون عزیزم من رو ترغیب کرد که از این بابت هم خوشحالم وهم ممنون ایشون هستم . ازشما هم پوزش می خوام به خاطر جواب هایی که برای شما قانع کننده نبود برای خود من هم جالب نبود ولی پوزش من رو بپذبرید.من خیلی تلاش کردم وزمان گذاشتم تا جواب های به جا وجذاب وخوبی به سوال ها بدم ولی این اواخر از نظر فکری غمگین ودرگیر مسایلی بودم که نشد با فکر وتمرکز بهتری به سوالات پاسخ بدم .:گل:
- بدترین خاطره از من تو انجمن؟(بهترین رو هم بگو سوال دیگه ننویسم)
80- بدترین خاطره از من تو انجمن؟(بهترین رو هم بگو سوال دیگه ننویسم:نیش![]()
خب سوالتو باید واضح بپرسی برادر من :50:
من اینطوری برداشت کردم که بدترین خاطره من و تو :سوت:
قوانین صندلی داغ :
13- به دلیل صرفه جویی در وقت مهمان برنامه و همچنین کاربران عزیز و به منظور عدم افزایش بی رویه حجم تاپیک ها ، هر كاربر در هر پست خود نبايد كمتر از 10 و يا بيشتر از 15 سئوال را مطرح كند.
مدیران لطفا اعمال قانون کنید :![]()
بارون :baroon: شانست گرفت سوال 400 بازم تو سوالای من افتاد و گر نه ....... :عصبانی::sanjaghi: