• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
آقا یوسف عزیز دق نکنی خوب شد پرسیدی راستش فقظ می خواستم اسم خانم کلاس پنجمم رو بگم ولی دیدم بی انصافیه بذار بقیه اونا رو بگم این طوری شد که این شد .ممنونم از سوال شما .:76:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
احساس کردم این اواخر حس جواب دادن به سوالات رو نداشتین.
یکنواخت نبود به نظرم جواب دادنتون.
.......
اینجا تالار نقد صندلی نشین نداره ایران انجمن؟؟؟

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام سیاوش عشق تا حدی درست متوجه شدید وقتی تعداد سوال ها بالای 700 تا میشه نمیشه درست جواب داد .شما هم که انتقادتون رو کردین .دیگه چه نیازی به تالار نقد مهمان صندلی داغ .من از شما ممنونم ولی همون طور که تو پروفایل شما گفتم مقدار زیادی از سوال های شما رو نمیشد تو محیط انجمن جواب داد وممکن بود ایجاد حساسیت بشه .به خاطر مشغله های زندگی و وجود فرزند کوچک مهمانی صندلی داغ رو نمی پذیرفتم لطف ومحبت بیش از حد بارون عزیزم من رو ترغیب کرد که از این بابت هم خوشحالم وهم ممنون ایشون هستم . ازشما هم پوزش می خوام به خاطر جواب هایی که برای شما قانع کننده نبود برای خود من هم جالب نبود ولی پوزش من رو بپذبرید.من خیلی تلاش کردم وزمان گذاشتم تا جواب های به جا وجذاب وخوبی به سوال ها بدم ولی این اواخر از نظر فکری غمگین ودرگیر مسایلی بودم که نشد با فکر وتمرکز بهتری به سوالات پاسخ بدم .:گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام سیاوش عشق تا حدی درست متوجه شدید وقتی تعداد سوال ها بالای 700 تا میشه نمیشه درست جواب داد .شما هم که انتقادتون رو کردین .دیگه چه نیازی به تالار نقد مهمان صندلی داغ .من از شما ممنونم ولی همون طور که تو پروفایل شما گفتم مقدار زیادی از سوال های شما رو نمیشد تو محیط انجمن جواب داد وممکن بود ایجاد حساسیت بشه .به خاطر مشغله های زندگی و وجود فرزند کوچک مهمانی صندلی داغ رو نمی پذیرفتم لطف ومحبت بیش از حد بارون عزیزم من رو ترغیب کرد که از این بابت هم خوشحالم وهم ممنون ایشون هستم . ازشما هم پوزش می خوام به خاطر جواب هایی که برای شما قانع کننده نبود برای خود من هم جالب نبود ولی پوزش من رو بپذبرید.من خیلی تلاش کردم وزمان گذاشتم تا جواب های به جا وجذاب وخوبی به سوال ها بدم ولی این اواخر از نظر فکری غمگین ودرگیر مسایلی بودم که نشد با فکر وتمرکز بهتری به سوالات پاسخ بدم .:گل:

فائزه مهربونم خودتو ناراحت نکن:بغل: من درکت می کنم:64:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام:11:؛
بیاید بگوشید گلای قشنگـــــــ...
:24: گلای عزیزی که از من انتقاد میکنن در باب اینکه خیلی نظم و حساسیت به خرج میدی، با قاطعیت زیاد و حتی خشونت! :نیش: و... به کارها رسیدگی می کنی، توی این تاپیک به خوبی می تونن نتیجه ی ساده گرفتن های یک مدیر رو مشاهده کنن. خود من اسمش رو میذارم بی کفایتی!
زمان طولانی، حجم نامتناسب سؤال ها با یک هفته مهمانی ما، حذف نشدن سؤال های سیاسی، تبدیل شدن تاپیک به گفتگوی آزاد(البته این جدا از گپ های شیرینی هست که دوستان توی تاپیک دارن:دست: و همیشه چندروز بعد از ارسال به تاپیک خارج از گود منتقل میشه:چشمک:)، پیش اومدن کمی دلخوری؛ تمام این ها نشانه ی ضعف مدیریت من هست که البته تا حدّی عامدانه هم بود تا متوجّه حساسیت موقعیت ها بشید.

گلای انجمنیک، متأسفانه برای اینکه صحبتم خونده بشه مجبورم توی این تاپیک مطرحش کنم ولی ربط چندانی به تاپیک مهمونی فائزه ی عزیزم نداره :15: و البته فقط یک گپ دوستانه بود.:18: شیرین شیرین به باقی جواب های فائزه ی نازنینمون دل میدیم و لذّت می بریم.:دست::39:

البته پیشنهادی دارم...
فائزه جان با اجازه و وکالت تمام دوستان (!:نیش2:)به خصوص دوستایی که سؤالاتشون بی پاسخ مونده، در صورت تمایل می تونی از ادامه ی پاسخ به سؤالات انصراف بدی. :دوست: با توجه به شرایط خاص شما و تعداد سؤالات زیاد، هرگز دوست نداریم که فشاری رو متحمّل باشی دوست جانِ جان؛ هرطور مایل هستی عمل می کنیم.:19::گل:

تشکر از همه ی دوستای عزیز پرسشگر و تماشاگر علاقه مند و فائزه ی عزیزمون برای این صندلی داغ داغ داغ :شاد:

آخرین ویرایش:

پانته آ

متخصص بخش
سلام دوستان خوبی؟وای ببین کی روصندلی داغ نشسته پسر مودب وشیطون انجمن بیچاره!فکرکنم آدم برفیمون ننشسته آب شه دوستان بذارید بشینه بعد اوخش کنید من که دوست نداشتم جاش باشم ولی حال میده اذیتش کنیم

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
خب سوالتو باید واضح بپرسی برادر من :50:

80- بدترین خاطره از من تو انجمن؟(بهترین رو هم بگو سوال دیگه ننویسم:نیش:)

من اینطوری برداشت کردم که بدترین خاطره من و تو :سوت:

قوانین صندلی داغ :

13- به دلیل صرفه جویی در وقت مهمان برنامه و همچنین کاربران عزیز و به منظور عدم افزایش بی رویه حجم تاپیک ها ، هر كاربر در هر پست خود نبايد كمتر از 10 و يا بيشتر از 15 سئوال را مطرح كند.

مدیران لطفا اعمال قانون کنید :
Just_Cuz_15.gif

Mahdi Askari

مدير فنی
خب سوالتو باید واضح بپرسی برادر من :50:

من اینطوری برداشت کردم که بدترین خاطره من و تو :سوت:

قوانین صندلی داغ :

13- به دلیل صرفه جویی در وقت مهمان برنامه و همچنین کاربران عزیز و به منظور عدم افزایش بی رویه حجم تاپیک ها ، هر كاربر در هر پست خود نبايد كمتر از 10 و يا بيشتر از 15 سئوال را مطرح كند.

مدیران لطفا اعمال قانون کنید :
Just_Cuz_15.gif

تو برو سوالو درست جواب بده مدیران با من اینم رو بقیه قوانین بدو برو:15:

baroon

متخصص بخش ادبیات
هفت هشت پست + جواباشون اشتباه شماره بندی شدن. موقتاً تاپیک بسته میشه تا همگی ویرایش بشن! من و خودم>> :30:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
بارون :baroon: شانست گرفت سوال 400 بازم تو سوالای من افتاد و گر نه ....... :عصبانی::sanjaghi:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سکانس پایانی

صندلی داغ اینجانب هم تموم شد :سوت:

از همه ی دوستام که وقت گذاشتن و صندلی داغ رو داغتر کردن ازشون تشکر میکنم :گل:

و اگه خودشون بشینن روی صندلی داغ جبران میکنم :بدجنس::چشمک:

اگه سوالارو اونطور که مد نظر شما بود جواب ندادم، خب جواب ندادم دیگه ، چاره ای نبود :نیش:

اگه انتقادی پیشنهادی بود به پروفایلم مراجعه کنید :احترام::خنده1:

موفق باشید . پایان

تاپیک بسته شد.×

Mahdi Askari

مدير فنی
من گفتم چرا تاپیک بسته نشده کسی گوش نکرد:نیش:

مملی جان کارت درست بود ایول
برات یخ ایمیل کردم:قلیون:

:نیش:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا