• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خاطره یک شوخی!(شوخی شماره 11)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود بر همگی عزیزان
طبق قولی که به فاطمه ی عزیز برای قرار دادن یک شوخی در این بخش دادم و جا داره از ایشون به جهت تأخیر در انجام قولی که داده بودم معذرت بخوام، تاپیک شوخی خودم رو با زنده کردن خاطره یک شوخی خاطره انگیز لااقل برای خودم راه اندازی میکنم.
البته این خاطره شوخی برای عزیزانی که در انجمن سابق گردهم بودیم و در واقع پیش زمینه راه انداری ابتدایی ایران انجمن رو میشه از این گروه و انجمن دونست، نا آشنا نیست.
تقریباً آشنایی من و اضافه شدنم به این گروه از دوستان خوبم برمیگرده به تقریباً 4 سال پیش که اولین تاپیک خودم رو در انجمن سابق با یک تاپیک شوخی با عنوان عکس های لو رفته از اعضای سایت شروع کردم و این تاپیک در واقع اولین تاپیک خود من در انجمن ایرانیان بود.
البته تعداد تصاویر شاید سه برابر چیزی هستند که در اینجا قرار دادم و شخصاً خجالت کشیدم از قرار دادن تعدادی از تصاویر! :خجالت2::خنده2:

شوخی من با آقا هوشنگ عزیز در رابطه شوخی شکایت خانومشون از طرفداری جانانه ایشون در جام جهانی از تیم برزیل در انجمن:

1.jpg

شوخی من با ادمین سایت ایرانیان، دوست خوبم امین عزیز که خیلی وقت هست بهمون سر نزده و شخصاً دلتنگی گرفتم، در رابطه با زمانی که رمز ورود خودش رو فراموش کرده بود!:

2.JPG

شوخی من با امید و آیدا خانم عزیز در رابطه با شوخی که سر مسأله حیاتی فسیل با هم داشتند!:

3.jpg

شوخی من با آیدا خانم عزیز، در رابطه با تاپ پستر بودن ایشون در انجمن سابق:

4.JPG

شوخی من با مریم خانم عزیز در رابطه با نصیحتی که از قول یک پیر زن برای سایر اعضا کردند!:

5.gif

شوخی من با شیما خانم عزیز در رابطه با نام کاربری ایشون (آیینه عبرت):

7.JPG

کیفیت عکس ها پایین هست از عزیزان عذر میخوام.
جا داره از عزیزانی که تعدادی از این عکس هارو حفظ کرده بودند و در اختیار من قرار دادند تشکر کنم. :گل:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mahdi Askari

مدير فنی
پاسخ : خاطره یک شوخی!

دمت گرم علی جان خیلی باحال بود :ایول:
حالیدیم = حال کردیم :نیش:

Mahdi Askari

مدير فنی

البته فک کنم اگه در ادامه اسم تاپیک اضافه می شد شوخی شماره11 بهتر بود
ممنون

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

:غش::غش::غش:
کار جالبی بود
ولی یک سوال:
آقا علی خودتون این کاریکاتور ها رو کشیدید یا فقط متن رو نوشتید؟

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

:دست::دست::دست::ایول: آفرین به این ذوق سرشار! خیلی جالب بود علی جان:غش2:

Mahdi Askari

مدير فنی

خیلی فک کردم اما متوجه نشدم الان این جمله معروف رو کی باید بگه:

پرونده شوخی شماره 11 هم بسته شد دوستان اگه نظری ، انتقادی و یا پیشنهادی دارند هر چند اثر داده نمیشه ولی حالا شما بیان کنید
:نیش:

الان این جمله رو کی باید بگه؟

khodam

متخصص بخش ادبیات

آخی یادش بخیر کاربریم آئینه عبرت بود.
چه کاربریائی می سازما. :تعجب2:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی

یادش بخیر :ایول:

مرسی ادمین جون :دوست::احترام:

0mid

متخصص بخش ورزشی
ایول علی خاطرات گذشته رو زنده کردی :شاد:

یادم انداختی که یه کار خیلی مهم باهات دارم وقتی تو نمایشگاه کتاب دیدمت :سوت: :50:
:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
یاد آن دوران افتادم.
جوانی کجائی که یادت بخیر.آن موقع 4سال جوانتر بودم.
یعنی واقعا 4سال گذشت؟

mohammadshamosi

کاربر ويژه
هی یادش بخیر
چه روزای بود
چه انجمنی بود
چی طور شد :آه:
-----------------------
ولی خاطره خوبی زنده شد

Mahdi Askari

مدير فنی
خوب دوستان پرونده شوخی 11 هم بسته شد
نظرات رو می تونید در ادامه این تاپیک منظور بدارید

عجب فعلی ساختم :نیش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من می خوام اون لینک خاطره انگیز که برای اولین بار این شوخیا در اونجا قرار گرفت رو ببینم:بدجنس:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من می خوام اون لینک خاطره انگیز که برای اولین بار این شوخیا در اونجا قرار گرفت رو ببینم:بدجنس:

اون سایت فیل.تر شد به کلی از بین رفته فاطمه خانم.
با گروهی از دوستان اون سایت که با من رابطه ی گرم داشتند به ایران انجمن اومدیم و گروه دیگه هم که تعداد کمتری بودند هرکدوم به سمتی جدا شدند و رفتند.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
یادش بخیر علی... :98:بغضم گرفت...:گریه:ولی سر قضیه عکس امید چقدر خندیدم من اون موقع... الانم دیدم خنده ام گرفت...:غش::غش:هنوزم این عکس رو دارم تو کامپیوترم...:غش::غش:

rahnama

پدر ایران انجمن
شوخی من با آقا هوشنگ عزیز در رابطه شوخی شکایت خانومشون از طرفداری جانانه ایشون در جام جهانی از تیم برزیل در انجمن:

attachment.php

بالا