• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درآمد ماهیانه 3000000 تومان را برای خود تضمین کنید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پاسخ : درآمد روزانه تا 100000 تومان

خب امید جان منم دو مورد از از مزیت های تبلیغات از طریق مخابرات رو میگم:
نکته ی اول اینکه تبلیغاتی که از طریق سیستم این سایت انجام میشه برای افرادی هست که با هدف کسب پول قبول کردند این تبلیغات براشون بیاد! یعنی خود تبلیغات براشون مهم نیست! موردی که گفتی برای نخوندن پیام های تبلیغاتی خیلی بیشتر برای این گروه صدق میکنه.
نکته ی دوم، من عرضه کننده ی محصولی هستم در تهران و نیاز دارم که تبلیغم برای افرادی ارسال بشه که در تهران زندگی میکنند، ارسال تبلیغم برای افرادی خارج از محدوده ی این شهر یعنی هدر رفتم سرمایه گذاری من جهت تبلیغ، ارسال پیام تبلیغاتی در محدوده مشخص مخصوصاً در اپراتور ایرانسل فقط از عهده ی مخابرات بر میاد.

farajoon

کاربر ويژه

آقا سام مليك

چه خبره!!! پول خيرات مي كونن؟؟؟ آقايون، خانوما، مام هستيم. لطفا بگين كجاس؟ كوپنيه؟ هان هان هان....:تعجب:

0mid

متخصص بخش ورزشی

علی جان
اون مورد اولت رو زیاد قبول ندارم
ولی مورد دوم رو قبول دارم و مطمئنم واسه اون هم میشه راهی پیدا کرد
البته من گفتم که اینکار از هرکسی برنمیاد و باید یک شخصی با یه سری ویژگی ها خاص مثل پارتی داشتن اجرا بشه

0mid

متخصص بخش ورزشی

آقا سام مليك

چه خبره!!! پول خيرات مي كونن؟؟؟ آقايون، خانوما، مام هستيم. لطفا بگين كجاس؟ كوپنيه؟ هان هان هان....:تعجب:

سلام

هیچی خبری نیست یه ملتو گذاشتن سرکار :نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

باشه ما منتظریم ببینیم چی میشه همونطور که دو ماهه منتظریم

rahnama

پدر ایران انجمن

فعلا سایتش از فیل.. آمد بیرون.تا بعد.ایده زیبائی بوده ولی نیاز به سرمایه گذاری زیادی دارد که فکر کنم در توان آن عزیز نیست.پیشنهاداتی من به ایشان دادم .حالا فعلا چند آگهی گرفته.

بالا