• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دفتر مدیریت تالار زبان ( سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات و تشکر شما )

تا چه حد راهنمایی های من به شما در حل مشکلتان کمک کرده ؟

• توضیحات بسیار مفید بوده

رای: 4 100.0%
  • نسبتا خوب بوده

رای: 0 0.0%
  • یکمی بهم کمک کرده

• نتونسته مشکلم رو حل کنه

• مجموع رای دهندگان
    4

BLaDe

متخصص بخش زبان
:تعجب: سلام بر همه علاقه مندان زبان گل و بلبل ...:بغل:

در این تاپیک قراره من به سوالات ، پیشنهادات و انتقادات شما که بعد از خوندن مطالب موجود در بخش های مختلف تالار زبان واستون پیش میاد جواب بدم و باعث خوشحالیم هم هست ..:شاد:
البته این تاپیک فقط مختص سوالات شما در مورد مطالب این تالار نمیشه بلکه شامل هر سوالی که شما ممکنه در مورد زبان داشته باشید میشه ...

امیدوارم سوالاتتون رو حتما در تاپیک.: سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات شما در تالار زبان انگلیسی :. ازم بپرسید .. چون متوجه میشم که واقعا کسانی که از پست هام تشکر می کنند ، واقعا مطالبش رو هم می خونند و فقط دکمه تشکر رو فشار نمیدن ..:نیش:

منتظر سوالاتون هستم ..:بای::ترس:

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من عاشق این تاپیک میشم یعنی
3.gif

حدود 1 ساله که دیگه نرفتم و اعصابم واقعا خورده از این موضوع...بدبختانه نمیتونمم برم
14.gif

مرسی مهسا خانوم بابت این تاپیک
10.gif
33.gif

خواهش می کنم آقا مهدی ... باعث خوشحالیمه که به دردتون بخوره این تاپیک : Blade
منم یه اسپم :خواهش:
3.gif

منم تشکر میکنم مهساجون. خیلی عالیه این تاپیک
30.gif
33.gif

خواهش میکنم بارونی جون ... باعث خوشحالی و وظیفمه : Blade

درس هفتم:آشنایی با ماه های سال میلادی( به ترتیب)
به یاد داشته باشید که اولین حرف این ماه ها با حرف بزرگ نوشته می شود ، حتی اگر در وسط جمله بیایند .

ژانویه < January
فوریه < February
مارس < March
آوریل < April
مه < May
جون < June
جولای < July
آگوست < August
سپتامبر < September
نوامبر < November
دسامبر < December

ازت تشکر میکنم بابت تاپیک خوبی که زدی مهسا جان

این ماه هایی که گفتی 11 تا هستن october رو ننوشتی
ممنون امید خان .. تصحیح شد : Blade
ممنون واقعا مفیده
33.gif
خواهش میکنم فاطمه جان ... : Blade

آخرین ویرایش توسط مدیر:

BLaDe

متخصص بخش زبان
با سلام به دوست عزیزم فاطمه جون...:دوست:

خواهش می کنم دوست من ..
شرمنده م نکنید..:بغل:
براتون ترجمه کردم و برای مشاهده ترجمه می تونید به این لینک مراجعه کنید ...

آخرین ویرایش:

shomaligirl

کاربر ويژه
پاسخ : Idioms ... تکیه کلام های امریکایی

به جای این آمریکایی بازیا ، دو سه تا اصطلاح مازندارنی میذاشتی ملت اطلاعات عمومیشون بالا میرفت :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
.: سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات شما در تالار زبان انگلیسی :.

با تشکر . متون را عالی میخوانم و می فهمم ولی در ساخت جمله سازی مشکل دارم.وقتی جمله را میخوانم فکر میکنم خودم نوشتم و فارسی است.در هنگام صحبت در ساخت جمله مشکل پیدا میکنم.علت چیست ؟

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : .: جملات کاربردی انگلیسی آمریکایی خودمانی .:

با تشکر از جناب هوشنگ خان عزیز

در جواب شما بایستی بگم که شما در قرار دادن کلمات و ساخت یک جمله کامل صحیح مشکل دارید ... یعنی شما همانطور که جمله فارسی رو به زبون میارید همون رو به فارسی برمی گردونید بدون جابجا کردن کلمات در نقش فاعل و مفعول و فعل ..

مثلا می گویید : " من به دفتر کار رفتم " و اینو همینجوری که میگید می نویسید : I to the office went .
درصورتیکه زبان انگلیسی مثل زبان فارسی قواعد خاص خودشو داره ... مثلا باید بدونید در ساخت جمله ساده اول فاعل میاد ، بعد فعل و بعد مفعول ... که هر کدوم از این قسمت های جمله گرامر مخصوص به خودشو داره
برای حل این مشکل باید حداقل ساخت جملات ساده و زمان های مختلف فعل مثل ماضی بعید ، ماضی نقلی ، گذشته ساده ، حال استمراری ، گذشته استمراری و ... رو بلد باشید تا بتونید به درستی منظورتون رو به طرف مقابل برسونید .
برای این کار هم من تاپیک کلاس درس انگلیسی رو بهتون پیشنهاد می کنم که از پایه همه قواعد رو توضیح میدم داخلش و در درس های بعدی اون تاپیک به زمان های مختلف اشاره میشه ...
همچنین ملیکا جون هم در بخش گرامر تالار زبان زمان های مختلف رو توضیح داده و میتونید به اون مراجعه کنید . اگر هم در قسمتی مشکل یا سوالی داشتید بنده در خدمتم ...

rahnama

پدر ایران انجمن
پاسخ : .: سوالات ، پپیشنهادات و انتقادات شما در تالار زبان انگلیسی :.

ممنون از توضیح بسیار خوبتان. شاید مشکل در این است که فردی وجود ندارد که با او صحبت و تمرین کنم.باز هم از راهنمائی شما استاد عزیزم تشکر میکنم.:گل:

BLaDe

متخصص بخش زبان

خواهش می کنم هوشنگ خان ... وظیفه ام بود ... بعله متاسفانه این موضوع هم یکی دیگر از مشکلات مکالمه یا Speaking در کشورمون به شمار میره ..
چون افرادی که قادر به مکالمه انگلیسی هستند کسی رو در اطرافشون ندارن که بتونن با اونا مکالمه کنند تا هم زبان انگلیسی شون تقویت شه و هم اینکه کلمات و جملات و قواعد انگلیسی فراموش نشه ... همچنین متاسفانه من در برخی آموزشگاه های زبان دیدم که به جای اینکه در کلاس به زبان انگلیسی صحبت شه ، مدرسان و زبان آموزان به زبان فارسی صحبت می کنند و به این طریق هیچ تلاشی برای به زبان آوردن جملات انگلیسی و تلاش برای بیان صحیح و با حداقل اشکال گرامری نمی کنند و فقط مثل ربات کلمات رو حفظ می کنند بدون اینکه بدونند باید در چه مواقعی از اونا استفاده کنند و این کار فقط میتونه به نفع مدرّس باشه و به ضرر زبان آموز ها ...

اما خوشبختانه برعکس در برخی آموزشگاه ها در سطوح متوسط زبان ، در پایان کلاس بحث های آزادی وجود داره که همه زبان آموزان ملزم به صحبت در مورد اون موضوع بحث آزاد در کلاس هستند و مدرّس نمره ای رو برای اون بحث آزاد برای هر زبان آموز بسته به فعالیت او در کلاس و مانور دادن در مورد اون موضوع اختصاص میده ...

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
پاسخ : اصطلاحات جالب با لغاتinterestig idioms

ببخشید ولی فکر کنم این قسمت
there is something that never happen=وقتی چیزی هرگز اتفاق نخواهد افتاد
happen در آخرش s رو نداره و درستش اینه:
there is something that never happens=وقتی چیزی هرگز اتفاق نخواهد افتاد

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان

ممنون از امین خان
درستش اینه : there is something that never happens
به این خاطر که سوم شخص مفرده و فعلش s می گیره که به فعل حال ساده تبدیل میشه که این فعل ساده در مواقعی برای اشاره به زمان آینده هم استفاده میشه که اگه گرامرش در تالار زبان نبود براتون میذارمش ......

BLaDe

متخصص بخش زبان

فدای سرت عزیزم ... چیز مهمی نبود :2:ولی از چشمان تیزبین امین پنهون نموند و تابلو شد ...:63:
امیدوارم بیشتر تر بنویسی تو این تاپیک ...
:نیش2:
ممنون از تاپیک خوب و جدیدت ... :6: موفق باشی ...:نیش:
اگه هم دوست داری تا این چند تا پست آخر رو واست انتقال بدم به تاپیک پیشنهادات که تاپیکت خراب نشه و هی توش اسپم نیاد ؟؟؟؟ ها ؟؟:34:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

تقسیر من نبود :دل شکسته:
اینا مجبورم کردن:گریه:

WALKMAN

کاربر ويژه

درود.
من وقتی به جایی گیر بدم گیر میدم دیگه :سوت::نیش:

همونطور که گفتم به مهسا جان تاپیک درسش کار واقعاً خوبیه. مرسی بابت این کار خوبت. اما دوتا ایراد داشت که اگر رفع بشن اون قسمت ها کامل میشن برای خودشون.
1- پست شماره 11 که باید طرز بیان صدای جمع رو هم اضافه کرد. تا بهتر بتونند افراد در حال آموزش درک کنند موضوع رو.
2- پست شماره 16 که باید گفته بشه قواعد اضافه کردن s سوم شخص دقیقاً مثل قواعد اضافه کردن s جمع هست و s همانطور تلفظ میشه که در جمع بستن اسامی تلفظ میشن.

اگر که مدیر بخش زبان مهسا خانم صلاح دیدند این موارد رو هم اضافه کنند با پست ها. :گل:

South Boy

متخصص بخش فوتبال

یک سوال استاد .؟

علی کریمی خرابتم :با خارجی چی میشه؟:نیش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
پاسخ : کلاس درس زبان انگلیسی

Possiblyاحتمالاً

Probably احتمالاً
اینا هردوتا زمین تا اسمون کلاماتشون فرق میکنه چرا یک معنی دارن؟
زبان فارسی یا خیلی اسون شده یا این انگلیسیا بلد نیستن چی بگن:نیش:

BLaDe

متخصص بخش زبان

:49: ای به چشم :50:
حتما عمل می کنم به این پیشنهاداتت علیرضا خان دوست من
:نیش:
تعارف نکن .. حتما ایراداتم رو بگو تا رفعشون کنم در تالار ... :18:
خوبه که اقلا یک نفر پیدا شد تا یه ایراد از تاپیکم پیدا کنه ... آفرین بر تو ..:19:
در مورد تلفظ کلمات هم که تو صندلی داغ پیشنهاد دادی باید بگم چون حجم مطالب بالاست بهت قول نمیدم که تلفظا رو بذارم .. :گریه: البته خودم هم خیلی وقته بهش فکر کرده بودم منتها چون همه این مطالب این تاپیک و خیلی از تاپیکایی که زدم رو خودم تایپ می کنم ، فکر نمی کنم حروفی برای نوشتن تلفظ این لغات انگلیسی در نرم افزار وورد باشه که بتونم براتون تلفظا رو هم بذارم .. حالا بذار نگاه کنم ببینم این حروف فونتیک رو داره داخل نرم افزار وورد آفیس یا نه ؟؟!!!:نیش2:

BLaDe

متخصص بخش زبان

راستش من معادل دقیق واژه خرابتم رو به انگلیسی نمیدونم ولی میدونم که برای ورزش ها معمولا اینها رو به کار می برن :

I am a real fan of you , Mr. Ali Karimi
من از طرفدارای واقعیتم ، آقای علی کریمی ...:61:

I am a freak of you , Mr. Ali Karimi
من هواخواه پروپاقرصتم آقای علی کریمی ... :61:

I am one of your adherents , Mr. Ali Karimi.

من یکی از طرفداراتم آقای علی کریمی ...

دیگه هر کسی نظری داره یا جمله دیگه ای رو بلده بنویسه ... :نیش:

آخرین ویرایش:

WALKMAN

کاربر ويژه

اینا که حروف فونتیک عجیب غریب ندارن دیگه :نیش: کلاً اینان : /Z/ و /S/ و /IZ/
بعدش هم اینکه در پروفایلت گفته بودم نه در صندلی آتشین :نیش:
سیوم هم اینکه اگه خواستی بیگو خودم تفلظارو واست پ.خ میکنم اگه تایید داشتی بزارشون توی تاپیک. :چشمک:

بالا