• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رضايي سومين طلا را براي ايران به ارمغان آورد

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
[h=2]نماينده وزن 96 کيلوگرم کشتي فرنگي کشورمان با پيروزي مقابل کشتي‌گير روس در فينال المپيک لندن سومين مدال طلاي را براي ايران در اين رقابت‌ها به ارمغان آورد.

[TD="align: left"]
00940496.jpg
[/TD]

قاسم رضايي فرنگي‌کار وزن 96 کيلوگرم کشورمان که با پيروزي مقابل نمايندگان ترکيه، ارمنستان و کوبا به فينال مسابقات کشتي فرنگي بازي‌هاي المپيک رسيده بود، در ديدار نهايي نيز از سد کشتي‌گير قدرتمند روسيه گذشت و قهرمان شد.

رضايي در اين ديدار در 2 تايم و با نتايج (2 بر صفر) و (يک بر صفر) مقابل رستم توتروف، دارنده مدال برنز 2011 جهان از روسيه به پيروزي رسيد و مدال طلا را بر گردن آويخت.

اين مدال سومين طلاي ايران در مسابقات کشتي فرنگي بود که باعث قهرماني کشتي فرنگي کشورمان در بازي‌هاي المپيک شد.

ايران با 3 مدال طلا با بيشترين طلا در مجموع تيمي قهرمان شد؛ روسيه با 2 طلا، يک نقره و 2 برنز نايب قهرمان شد. کوبا و کره‌جنوبي هم با يک طلا به طور مشترک سوم شدند.

اين براي نخستين بار است که فرنگي‌کاران موفق به کسب 3 مدال طلا در بازي‌هاي المپيک شده است.

پيش از اين کشتي فرنگي در المپيک‌هاي گذشته صاحب يک مدال برنز در المپيک 1960 رم توسط محمد پذيرايي و يک نقره توسط رحيم علي‌آبادي در المپيک 1972 مونيخ کسب کرده بود که المپيک لندن تاريخي‌ترين نتيجه تاريخ کشتي فرنگي در تمام ادوار المپيک است.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
واقعا رضایی عالی و حساب شده بازی کرد
در ضمن شدیم 17 جهانی

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
ماشاالله بچه ها امروز گل کاشتن
تبریک:شاد::شاد::شاد::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:
بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی و احسان حدادی هم مدال بگیرن دیگه نور الی نور میشه
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ولی من هنوز می خوام اون داورو بکشم

rahnama

پدر ایران انجمن
آفتاب: اسپیر گینو که در مسابقه بحث برانگیز با سعید عبدولی توانست او را شکست دهد و مدال برنز المپیک را ازآن خود کند، در جمع خبرنگاران فرانسوی گفت: بعد از آن که در المپیک پکن قهرمان شدم، خیلی ها عنوان کردند که این مدال را شانسی به دست آورده ام، من هم در این المپیک آمده بودم که ثابت کنم مدال قبلی ام شانسی نبوده است. - وی درباره مسابقه اش با عبدولی و داوری بحث برانگیز این رقابت گفت: کشتی نزدیکی را با عبدولی داشتم اما در مسابقه و داوری کمی خوش شانس تر بودم. - این کشتی گیر فرانسوی درباره رقابتش با کشتی گیر کره جنوبی هم گفت: در این مسابقه حریف از دستم در رفت و نتوانستم فن بزنم ...

بالا