• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روز مهندس مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز پنجم اسفند ماه روز مهندس است که در تمام شهرهای ایران نظام مهندسی جشنی به همین منظور برگزار میکند.
روز مهندس را به همه مهندسان عزیز انجمن تبریک عرض میکنم.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
برای ما مهندسین بن بستی وجود ندارد . یا راهی خواهیم یافت٬ یا راهی خواهیم ساخت . . .
۵ اسفندماه٬ «روز مهندس» بر شما مهندس عزیز مبارک باد !
gmlnrwb29s460jmip53i.jpg
تا مهندس نباشی و لذت اصول میکرو کامپیوتر ٬ معادلات دیفرانسیل و از همه مهم تر مباحث ویژه پاس کردن را نچشیده باشی , هیجان و احساس غرور زائدالوصف ناشی از خواندن این پست را در نمی یابی!
4.gif

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این روز رو به همه مهندسین عزیز تبریک میگم.
همچنین به برادر خودم امین عزیز و دوست عزیزم ناصر عزیز رضا و حمید عزیز و هر یک از دوستانی که شاید بنده اطلاع نداشته باشم از رشته تحصیلی عزیزان تبریک عرض میکنم. :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
جای همه عزیزان خالی . نظام مهندسی قزوین سنگ تمام گذاشت . 10هزار نفر مهندس یا خانواده هایشان در این جشن شرکت کردند و پذیرائی و برنامه ها در سطح بسیار عالی. خوانندگان و هنرپیشگان معروف در این جشن شرکت داشتند.اولین جمله رضا رشیدپور مجری برنامه شعار مهندسین بود :
برای ما مهندسین بن بستی وجود ندارد . یا راهی خواهیم یافت٬ یا راهی خواهیم ساخت .

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم این روز رو به همه مهندسین عزیز و همچنین به خودم تبریک میگم :بله: :نیش: :شاد: :شاد: :شاد:

maksemos

متخصص بخش خودرو
همچنین به برادر خودم امین عزیز و دوست عزیزم ناصر عزیز رضا و حمید عزیز و هر یک از دوستانی که شاید بنده اطلاع نداشته باشم از رشته تحصیلی عزیزان تبریک عرض میکنم. :گل:

به به :تعجب:

شما که اصل کاری رو از قلم انداختی :فکر:

واقعا که :قهر:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
منم این روز رو به همه مهندسین تبریک میگم...:گل::گل::گل:
همینطور به خودم مهندس آیدا...
miss-bone-80.gif

علی من به این بزرگی زنده و حی و حاضر یادت رفت...
miss-bone-179.gif

خیلی بی معرفتی ...
miss-bone-184.gif

چرا اسم من رو یادت رفته...
miss-bone-201.gif

نمیخواین به ما مهندسین یه کادویی بدید ؟
miss-bone-219.gif

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
خوب منم به شما و خودم تبریک میگم ولی حالا بیاین یه تبریک دیگه به من بدین آخه امروز تولد نامزدمه

Maryam

متخصص بخش ادبیات
.

تبریک میگم این روز رو به آقا هوشنگ و آیدای عزیز و همه مهندیسین ایران انجمن و ایران و ... :1:

Ever Green

متخصص بخش پزشکی
اول به رضا جان تبریک
دوم به همه مهندسا تبریک بخاطر روزشون
سوم به همه آدما تبریک که تو دنیایی زندگی میکنن که روز مهندس داره...
چهارم به یاسی جون تبریک بخاطر تولد نامزدش
+
تشکر سبز از اقا هوشنگ برای توجهشون به این روز

ahmadfononi

معاونت انجمن
منم این روز رو به همه ی مهندسان ایرانی و ایران انجمن و خودم :نیش: تبریک میگم . « :نیش: »

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا