• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زیبایی های رشته کوه هزار مسجد در استان خراسان رضوی(آالبوم عکس)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

امروز تصمیم گرفتم تا به هر قیمتی شده بعد از اتمام ساعت کار سایت دل به دریا بزنم و تا جائیکه می تونم به نواحی جنگلی هزار مسجد نزدیک بشم. هوا مرطوب و سرد و آسمون هم تمام ابری بود ، هرچند که در تصاویر ماهواره هم ابری به چشم نمیخورد.

در حدود 30 کیلومتر به سمت غرب در جاده کلات - درگز راندم تا اینکه یک جاده انحرافی در سمت چپ جاده با کشش بسیار زیادی توجهم رو جلب کرد. در پیچ خم این جاده کوهستانی و سرسبز به مسیرم ادامه دادم . در حاشیه این مسیر رودخانه ای قرار داشت که چشم انداز بسیار زیبایی از شالیزارهای وسیع و شالیکارانی که در حال آماده سازی زمینهاشون بودند ، قرار داشت .

سرانجام بعد از چند بده –بستون به سمت سرشاخه اصلی یک رودخانه پر آب و خروشان که آب بسیار زلالی هم داشت سرازیر شدم تا اینکه به روستاهای رباط و پس از اون به بابا رمضان رسیدم که بقعه متبرکه ای به همین نام هم در این مکان وجود داشت. ماشین رو جلوی آرامگاه پارک کردم و دل به جوش و خروش رودخانه ای بسیار زیبا و فراموش نشدنی سپردم.

هرچند که شانس با من یار نبود و در ابتدای مسیر شارژ دوربین عکاسیم تموم شد و بدلیل حجم بالای آب و وجود آبشاری بزرگ نتونستم به سمت جنگلهای حفاظت شده هزار مسجد پیشروی کنم ولی بازهم خدا رو شکر میکنم تا تونستم یک روز زیبای دیگه رو در زندگیم تجربه کنم و از اینهمه زیبایی خداددادی استفاده کنم و لذت ببرم.

ولی اگه خدا بخواد حتما در آینده باز خواهم گشت و ادامه مسیر این رودخانه رو که در حدود 20 کیلومتر طول داره رو درخواهم نوردید.

چند عکس هم تهیه کردم که در پست بعدی به همه شما خوبان و عزیزان تقدیم میکنم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سه شنبه 27 فروردین 1392 به سوی هزار مسجد از مسیر رباط - بابا رمضان و لائین کهنه:

4cb85mjsktpp6h33z5gy.jpg

idv6vflwjrqom9vncota.jpg

8z3rs6jprxnxxb3dm1c3.jpg

mh88yf8d9r0x4s8il094.jpg

fdudsifjd1dxtwx1n6.jpg

mdzydcg0zcx8m5oiei6t.jpg

f9a7hs7drq1rxn81o2l.jpg

h21n02am9u79u7gnrvap.jpg

اینهم یک پرورش ماهی قزل آلا در حاشیه رودخانه مذکور بهمراه یک قزل آلای چاق و چله:

g0rz20n6ta2uj2a9n9n5.jpg

564s99c2m851ut3v6l6.jpg

و لحظه دلگیر بدرود من با این مکان زیبا :ناراحت: و معلوم نیست دیگه کی این سعادت نصیب من بشه:

jhau319w9kgd5z93nv.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد دوستان

امروز ظهر یک سری به عشایر مهربان و خونگرم در کوهپایه های هزار مسجد زدم و با هشون حسابی گپ زدم و خاطره ای بسیار شیرین برام رقم خورد:گل:

در ادامه یک گزارش تصویری کوتاه از مجموع عکسهای زیادی که گرفتم میذارم و امیدوارم که لذت ببرید:

pj8xj5l0lgxuqevd5p8.jpg

y464r2cdzd0c3tiz3wn.jpg

خوب این آقا که لبخند مهربونی هم داره سر مله این عشایر بود:

4rxr5fx8ue42if2rgjnt.jpg

این دو بانوی مهربان هم خیلی به بنده لطف و محبت داشتند و چادر محل اقامت شون:

hif86v8j6q6lzdnl9j28.jpg

و در اینجا هم مشغول تلید کردن نان برای صرف اشکنه برای نهار بودند:

foyobyojclor807c8o04.jpg

و این بانوی عزیز دل و سخت کوش که درود بر شرف و غیرتش- نمیدونید این 20 لیتری آب رو از چه فاصله ای از چشمه تا اینجا کشان کشان میاورد :گل::

69dw79gytrup6a53th2k.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز صبح عکسهای زیبایی گرفتم ولی از شما چه پنهون بخاطر همین مشکلی که مهرداد عزیز بهش اشاره کرد دل نمی اومد تو فوروم منتشرش کنم چون یک سری سایتها مثل ایران دیزرتIRAN DESERT بدون ذکر منبع عکسهای منو سرقت میکنند و در سایتهاشون استفاده میکنند.

حالا این راهکار بنظرم بد نباشه مهرداد جان:

این دو تا از عکسهای معمولی امروز صبح زوده:

kanens3hlbbyodmkiypy.jpg

xfv2ud7dw0oe8fca33p2.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و شب همگی بخیر

امروز بصورت ناگهانی تصمیم بر این شد که بعد از صرف نهار از مسیر جاده مرزی »»»» کلات»»»»»» درگز»»»»»»»» باجگیران »»»»»»»»نامانلو»»»»»»»»»» به منطقه حفاظت شده گلول شیروان بریم. در ابتدای مسیر حرکت از کلات به صورت ناگهانی بارش شدید تگرگ به اندازه بقول محسن عزیز تخم کفتر در کلات آغاز شد!!!!!!!!!

امروز شاید شما در تصاویر ماهواره ای ابر آنچنانی مشاهده نمیکردید و شاید تک سلولهای کوچک کومولونیمبوس خودنمایی میکرد ولی واقعیت چیز دیگری بود . در طول این مسیر کلا اسمان نوار مرزی شمال شرق ایران مملو از ابرهای تندری خوفناک و وهم انگیز بود. این سیستم رو من یکی خیلی دست کم گرفته بودم ولی می تونم بگم عمده بارشهای این سامانه با صاعقه های بسیار شدید و بارش مافوق تصور تگرگ بود.

امروز در حالیکه با محسن صحبت میکردم در دو راهی کبکان به درگز صاعقه به ترانس برق خط 20 کیلو ولت برخورد کرد و باعث انفجارش شد که صدای مهیبی هم بهمراه داشت.

در شهر درگز وحشتناک ترین صاعقه ها و تگرگ های عمرم رو تجربه کردم. از پارک ملی تندوره گذر کردیم دمای هوا در بلندای گردنه تیوان 3+ بالای صفر بود . بعد از گذر گردنه تیوان به سمت باجگیران رفتیم تا از اونجا از بیراه بتونیم بریم گلول ولی هنگ مرزی مانع شد و گفت بدلیل جاری شدن سیل مسیر بسیار خطرناکه.

بهرحال مجبور شدیم برگردیم به سمت گردنه امام قلی و شهر قوچان.در راه برگشت از باجگیران در حدود 1 کیلومتر جلوتر صاعقه بسیار و حشتناکی زد که میشد محدوده دور بادام و بصورتی ناگهانی از هوای بارانی وارد محدوده ای شدیم که بیش از 20 سانیتمتر تگرگ باریده بود طول مسیری که تگرگ با این شدت بارید بود 200 متر با سمت سوی جنوب به شمال.

از گردنه امام قلی تا خود قوچان- رگبار - تگرگ شدید و صاعقه های پی در پی امون و هوش از وجود آدمی می پروند.

با این اوصاف در پست بعدی چند عکس از مجموعه بیشمار عکسها و فیلمهایی که امروز گرفتم تقدیم حضورتون میکنم.

الان هم شیروان هستم و فردا صبح عازم منطقه حفاظت شده گلول و سرانی.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عکس اول تصویری از سوپر سلول تندری مستقر بروی منطقه چاپشلو- کبکان و شهر درگز از محدوده رودخانه بسیار بزرگ و پر آب زنگلانلو:

o1iu45i49cy6kvu32sn.jpg

صاعقه در محدوده روستای چاپشلو:

ji1kt4f4juzvfdzaqzwe.jpg

6cc3ymzu836quny47hmu.jpg

صاعقه و بارش شدید تگرگ در هسته مرکزی شهر درگز( تصویر مربوط به محدوده پمپ بنزین این شهر میباشد) :

vavqqljd3ntqlr8i3ak2.jpg

l08porw0j3soiuukscf.jpg

cxp2zdwh6l2htdg0t8c7.jpg

leupjlic96vs5myxuor.jpg

pti8m0t3r2u4ln8a587x.jpg

تصویری از مسیر پارک ملی تندوره:

3hlw42d9fjhid2hmh561.jpg

گردنه تیوان :

vkgrnjlvaq4v2593ao4h.jpg

آستانه ورود به سوپر سلول کومولونیمبوس امام قلی -باجگیران- شمخال- دوربادام:

ij9aqfnujbl1xfldqdnp.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز با خودم عهد کردم که هر جوری هست باید به جنگل بکر سیستان رشته کوه هزار مسجد دسترسی پیدا کنم بعد واسه همین تن و دل و همه چیز رو زدم به آب !!!!!

باور کنید تا بالای زانو تو آب بودم تا اینکه رسیدم به این آبشار شماره 2 ولی دیگه جرات نکردم 6 تای دیگه رو برم بالا برم چون دیگه هم خیس آب میشدم و هم دوربین رو دیگه باید می انداختم دور!!!!!

9bzklzdv20niqorhir7u.jpg

بالاخره یک روزی لباس مناسب ضد آب و یک کاور ضد آب درست درمون واسه کیف دوربینم پیدا میکنم و تا بهار تموم نشده میرم اون دشت جنگلی بالای هزار مسجد ولی فعلا دلمو با دیدن همین عکس از ابتدای دوازه بهشت اون بالا خوش میکنم:

syhw0yu2cx91016p8j7.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببینید فشار های لایه های زیرین پوسته زمین چکار میکنه! این لایه های زیبای کوه یک زمانی بصورت افقی در کف دریاهای قدیمی قرار داشتن اما الان هزاران متر بالاتر و بصورت قائم قرار گرفتن!

kol1ks1hr500cdwnuhqe.jpg

9cl3shbuagzb1dgabap1.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیروز:گل:

is8p3x0py45od6hq2kjy.jpg

اشعاری در وصف هزار مسجد ....
يا حق
رشته كوه هزار مسجد يا هزار مزگت واقع در شمال شرق ايران و خراسان بزرگ در دامنه اين رشته كوه زيبا شهرهاي مختلف از اقوام مختلف زندگي مي‌كنند؛ كلات نادر، درگز، قوچان، چناران، سرخس از جمله شهرستان‌هايي هستند كه در دامنه اين زيبا كوه قرار دارند. ناگفته نماند اين رشته كوه در دوران پيش از اسلام هزار مزگت بوده يعني محل عبادت زرتشتيان كه بعد از ورود اسلام به سرزمين مقدسمان نام اسلامي به خود گرفت و هزار مزگت به هزار مسجد تغيير نام گرفت.
رشته كوه زيبا و سرسبز هزار مسجد در كمتر جايي مي‌توان همچون كوهي پيدا كرد، وجود خدا را مي‌توان در كوهستان هزار مسجد كه سابقاً جبال الاكراد نيز مي‌ناميدند، مي‌توان مجسم كرد.

بابا طاهر عريان مي‌گويد من وجود خداوند را در صحرا، دريا، كوه و دشت و دره مي‌بينم!
باباطاهر گويد:

• به صحرا بنگرم صحرا تو و نيم
  • به دريا بنگرم دريا ته ونيم
  • بهرجا بنگرم كوه و در و دشت
  • نشان از قامت رعنا ته و نيم
انسان وقتي از محل زيارتگاه بابا رمضان وارد دري لاين كهنه شويد و آن ديواره‌هاي عظيم و سر به فلك كشيده ي خيره كننده را ببيند بي‌اختيار در مقابل عظمت و كبرياي خداوند بزرگ به سجده افتاده و الله اكبر مي‌گويد شعري در وصف هزار مسجد يا هزار مزگت تقديمتان مي‌كنيم.
اميدوارم لذت ببرید
خدايا بر سر من، عجب شور و نشور است
بسا آدم در اين كوه، به خويشتن مغرور است
مثل جنت فردوس، با ذوق و با سرور است
چهارسوي او بنگرم، گويا لعمه‌ي نور است! (لعمه‌ي نور: اشعه نور)
ذات پاك خداوند در اين حي و ظهور است
سركشيده بر فلك، نمي‌دانم چه كوه است
يا البرز يا ارم يا جودي يا نيساست
آن جا آيند حكيمان، آن جا كيميا است
از آنجا مي‌نگرم، شاه جهان نمايان است
هر چه من انديشم، نه قاف است و نه كه طور
هم پر گل و گياه است، هم پر برف و بارانست
دماوند، آرارات، احد تردش حيران است
زين جا مي‌آيد بوي مشك و عطريات و زنجبيل
بوي مشك رسايد اينجا، عطريات و زنجبيل
گويا نازل شده اينجا، هم تورات و هم انجيل
شكي نيست اگر بگويم او بود كوه بلور
معلوم شد قدرت حق در اينجا شده نازل
مراد مردم حق در اينجا شود حاصل
هركس نكند باور، كارا و شود باطل
چونگه در عهد قديم، علي صاحب دلدل
در سفر خاوران از اينجا كرده عبور
نویسنده: مهدی گنج بخش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شاید این مطلب و یا عکسهایی که من از رشته کوههای هزارمسجد میذارم چندان مورد توجه و علاقه بعضی از دوستان نباشه ولی یک مطلب و اون چیزی نیست جز احساسی که من دیروز بصورت ناخودآگاه و ناگهانی با دیدن بخشی از کوههای هزار مسجد بهم دست داد بود و مجبورم کرد یک سرچی در نت بزنم و ببینم که این فقط من بودم که به ناگاه با چشمانی پر از اشک برخاک افتادم و سجده زدم و یا حسی مشترکی در بین اشخاص دیگه هم بوده!!!!!!!!!!!!! که مطلب بالا گویای واقعیتی انکار ناپذیر بود.

این چند وقت عکسهای بینظیر و زیبایی از هزار مزگت ( هزارمسجد)گرفتم و از دیروز دارم با خودم سر و کله میزنم که به اشتراک بذارم و یا نه!!!!!!!

و در نتیجه :

این عکس زیر ،آخرین عکس از من در خصوص رشته کوههای هزار مسجد خواهد بود چون دیگه رسالتم در این خصوص به پایان رسیده و ترجیح میدم این طبیعت همچان ناشناخته ،بکر و دست نخورده باقی بمونه تا برای آیندگان هم حفظ بشه.

شاید هم یک روزی با یک انتشارات قرارداد بستم و یا یک نمایشگاه عکسی چیزی بر پا کردم و ... .

evgbnamvdqmqhwslvl6g.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان عزیز

عکسهای امروز حاضر شد و 24 اردیبهشت واقعا بهاری هزار مسجد رو ببینید.

امروز یکم دست و دلباز شدم تو عکس گذاشتن:خنده1:

و البته پورشه معروفم هم داخل یکی از عکسها هست:خنده2:

حوالی روستاهای احمد آباد و لایین نو ( 30 کیلومتری جنوب غرب کلات نادر):

hi58vbnhpvposlgf7ig5.jpg

fbn7pjyqaz0j41dg2b7v.jpg

indof9ii12hf2z228ji9.jpg

j4aralfwbtpx4bo452.jpg

0bmxq8tsvwrwd0sf8jy.jpg

bbtctbs31rb5y8av1vbz.jpg

zjs7i66mqvyb5pndn8s.jpg

dgn0myoot6ss11gpid61.jpg

hfg16qxjll1h56nvjlhb.jpg

77qb8bv8sv6j80hircyl.jpg

4yj0xxl5565o0rym48.jpg

d0lebneo40hyk4vqocvh.jpg

57ys870i32uof8r94nw8.jpg

ifzaqrhvp3p4b2lxveqd.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز و شب همگی خوش و خرم

یکشنبه 29 اردیبهشت 1392 - طبیعت زیبای هزار مسجد بعد از یک روز بارانی»»

99fo56nhxuwa5j0x2mtv.jpg

8oqbtmf6wrmxk7qd6ynw.jpg

shjzfvj5a1rpzmy65kg.jpg

mbi86676htwhgrx5lde.jpg

z83ycc5erssljspdmr9q.jpg

lid6rpq8sx2dr7x3sya.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویری از بوته های گل رز ( نسترن) وحشی در رشته کوههای هزار مسجد- یکشنبه 29 اردیبهشت 1392 :

s411xtizx8tbw8ox6oyq.jpg

1uz3devsid8ejc2u5.jpg

nig97vfc5n5ijysq37m6.jpg

34nvpzwchqc2w4meqq7.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شبی فراموش نشدنی در کنار رشته کوههای هزار مسجد و رودخانه دربندی شهر کلات-

شامگاه یکشنبه 29 اردیبهشت 1392

8jv8q71z7f3hssnrlv.jpg

zh3npe7i49bifoepz1.jpg

bb80qn8tvlmu22471pl.jpg

4k2u0wdkwatky4qyg9.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تفاوت ملموس وضعیت جوی و طبیعت در آنسوی دیواره های شهر کلات و در دامنه های هزار مسجد که البته قله ها و کوههای اصلی کاملا داخل ابر هستند

صبح امروز:گل: سه شنبه 31 اردیبهشت:

6t53ooyzudv018gha8ur.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا