• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ما هم سایت دار شدیم

baroon

متخصص بخش ادبیات
خیلی ممنون

من تمام این چیزهایی رو که یاد گرفتم از این انجمن بوده و خیلی خوشحال هستم که بعنوان عضوی از خانواده بزرگ ایران انجمن هستم .

Only Iranjoman

از این قشنگ تر هم می شد گفت؟ :شاد:
یه جورایی حک شد.:گل::دست:

ثمره

کاربر ويژه
تبریک
به سلامتی ایشالا
به امید موفقیت روز افزون برای شما دوست عزیز:گل:

نیکا

متخصص بخش معماری
تبریک میگم احمد عزیز و گل :6:

آدم به خودش می باله وقتی بچه هایی به این خوبی و فعالی رو تو انجمن میبینه :5:

انشالله همیشه موفق و سلامت باشی :39:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

الان یه سری به پیج رنک ها زدم دیدم که پیج رنک سایتم شده :‌ 2
mp0boj6sjyxn2jazmx.jpg

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

رتبه سایتم توی گوگل شد 3 :نیش:

از ایران انجمن هم زدم بالا :شاد2::نیش:

سایت امین هم 2 شد :نیش:

2foulkxtfy4uawm75cn.jpg

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
وای احمد ایول:ایول:
:دست::دست::دست::دست::دست:
بدون من رفتی 3 :نیش:
تو یاهو بهت میگم :تنبیه::نیش:

shakira

متخصص بخش پزشکی
دوست گرامی!

تبریک عرض میکنم.

امیدوارم همیشه موفق باشید.

:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
تاپیک مربوط به سایت شما به اشتباه در تاپیک دیگری ادغام شده بود که من اون رو به موضوع جدیدی با عنوان قبلی تبدیل کردم، حیف هست که موضوع جدایی براش نباشه.
تبریک میگم احمد جان، انشالله با تلاش و کوشش خوبت ده سالگیش و موفقیت های بیشترش رو تبریک بگیم بهت. :گل:
در این یک سال پیشرفت فوق العاده خوبی داشتید.
راستی دیدم در بین پست ها در رابطه با سایت امین عزیز هم بحث شده بود منتها الان آدرسش رو میزنم باز نمیکنه، چه اتفاقی افتاده؟ دامین از دست رفت؟!

موفق باشید

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
خیلی ممنون علی جان برای این که تاپیک رو درست کردی ، خودمم سرچ کردم نبودش اما بعدش دیدم اومد :نیش:
خیلی ممنون بازم بابت تبریک یک ساله شدن سایتم ، خوب بود اما متاسفانه رتبه ام توی الکسا و ایران پایین هست که ایشالا باید بالا بره.
برای سایت امین هم که ساسپند شده ، بهش گفتم هنوز تمدید نکرده.

سلام
تاپیک مربوط به سایت شما به اشتباه در تاپیک دیگری ادغام شده بود که من اون رو به موضوع جدیدی با عنوان قبلی تبدیل کردم، حیف هست که موضوع جدایی براش نباشه.
تبریک میگم احمد جان، انشالله با تلاش و کوشش خوبت ده سالگیش و موفقیت های بیشترش رو تبریک بگیم بهت.
راستی دیدم در بین پست ها در رابطه با سایت امین عزیز هم بحث شده بود منتها الان آدرسش رو میزنم باز نمیکنه، چه اتفاقی افتاده؟ دامین از دست رفت؟!

موفق باشید

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
مبارکه احمد ایشالله تولد 100 سالگی
سلام
تبریک میگم احمد جان، انشالله با تلاش و کوشش خوبت ده سالگیش و موفقیت های بیشترش رو تبریک بگیم بهت. :گل:

موفق باشید
آقا علی یکم با دامین به مشکل برخوردم که داره حل میشه به زودی درست میشه مشکلی پیش نیومده

سایه

کاربر ويژه
مبارکه احمد اقا:گل:

انشالله شاهد موفقیت های بیشتری از شما باشیم:گل:

بالا