baroon
متخصص بخش ادبیات
خیلی ممنون
من تمام این چیزهایی رو که یاد گرفتم از این انجمن بوده و خیلی خوشحال هستم که بعنوان عضوی از خانواده بزرگ ایران انجمن هستم .
Only Iranjoman
از این قشنگ تر هم می شد گفت؟ :شاد:
یه جورایی حک شد.:گل::دست:
خیلی ممنون
من تمام این چیزهایی رو که یاد گرفتم از این انجمن بوده و خیلی خوشحال هستم که بعنوان عضوی از خانواده بزرگ ایران انجمن هستم .
Only Iranjoman
سلام
رتبه سایتم توی گوگل شد 3 :نیش:
از ایران انجمن هم زدم بالا :شاد2::نیش:
سایت امین هم 2 شد :نیش:
سلام
تاپیک مربوط به سایت شما به اشتباه در تاپیک دیگری ادغام شده بود که من اون رو به موضوع جدیدی با عنوان قبلی تبدیل کردم، حیف هست که موضوع جدایی براش نباشه.
تبریک میگم احمد جان، انشالله با تلاش و کوشش خوبت ده سالگیش و موفقیت های بیشترش رو تبریک بگیم بهت.
در این یک سال پیشرفت فوق العاده خوبی داشتید.
راستی دیدم در بین پست ها در رابطه با سایت امین عزیز هم بحث شده بود منتها الان آدرسش رو میزنم باز نمیکنه، چه اتفاقی افتاده؟ دامین از دست رفت؟!
موفق باشید
آقا علی یکم با دامین به مشکل برخوردم که داره حل میشه به زودی درست میشه مشکلی پیش نیومدهسلام
تاپیک مربوط به سایت شما به اشتباه در تاپیک دیگری ادغام شده بود که من اون رو به موضوع جدیدی با عنوان قبلی تبدیل کردم، حیف هست که موضوع جدایی براش نباشه.
تبریک میگم احمد جان، انشالله با تلاش و کوشش خوبت ده سالگیش و موفقیت های بیشترش رو تبریک بگیم بهت. :گل:
در این یک سال پیشرفت فوق العاده خوبی داشتید.
راستی دیدم در بین پست ها در رابطه با سایت امین عزیز هم بحث شده بود منتها الان آدرسش رو میزنم باز نمیکنه، چه اتفاقی افتاده؟ دامین از دست رفت؟!
موفق باشید