سلامتو رو بخدا ببینید یک تند باد چه بر سر مردم ایران میاره!
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: مصدوم حادثه تند باد و توفان گرد و خاک؛ سه شنبه شب در دزفول بر اثر ضربه وارده به ناحیه سر فوت کرد.
ˈفریدون جعفریانفرˈ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فرد مذکور در جریان توفان شب گذشته بر اثر سقوط درخت و وارد شدن ضربه به ناحیه سر وی به بیمارستان منتقل شده و در بخش آی سی یو بستری شد که دقایقی پیش فوت کرد.
وی گفت: حادثه توفان در دزفول پنج مصدوم بر جای گذاشت که چهار مصدوم پس از مداوا بیمارستان را ترک کردند.
در پی وقوع تندباد و توفان در دزفول که خساراتی نیز در پی داشت کلیه پایگاه های اورژانس 115 به حالت آماده باشد درآمده و به کمک مصدومان شتافتند.
این تندباد که با گرد و خاک همراه بود و دو ساعت به طول انجامید خساراتی به تاسیسات شهری و شبکه برق شهرستان دزفول وارد کرده و موجب وقوع چند فقره آتش سوزی شد.
توفان و تند باد در اندیمشک نیز یک کشته بر جای گذاشت.
RELATED | How Low Will Summer Sea Ice Go? Ponds May Hold Key No Record, But Arctic Sea Ice Will be Among 10 Lowest Watch 27 Years of ‘Old’ Arctic Ice Melt Away in Seconds |
---|
دوستان
دکتر بهزاد عزیز لحظاتی پیش با من تماس داشتند و خبر مسرت بخش ازدواج شون رو به من دادند که جا داره بهترین آرزوها رو برای آغاز زندگی مشترک شون داشته باشیم !
ایشون به همه دوستان سلام ویژه دادند و گفتند که دلتنگ همه عزیزان هستند و ابراز امیدواری کردند که در اولین فرصتی که دست بده حتما به انجمن سر خواهند زد.
ِ@Dr.ben
درود بر استاد سامان عزیزمیانگین یک ماهه nao به 0.4 - و ao به 0.3 - رسید . من به این نظریه خیلی اعتقاد دارم که هیچ دوسال ابی شبیه هم نیست. اما عجیبه که شاخصها دارن مشابه سال قبل رفتار می کنن.
این یک ماه شهریور خیلی مهمه . اگه بخواد همیطوری ادامه پیدا کنه سال93 به احتمال بالا مشابه سال منحوس 89 می شود.
خوب مطابق با نمودار زیر QBO وارد فاز شرق سوی قوی شده و پیش بینی میشه این مولفه اتمسفری در طول زمستان ابتدا در فاز 7 و سپس در فاز 8 قرار بگیره که این موضوع منجر به وقوع بلاکینگ قوی در عرضهای بالای جغرافیایی در طول زمستان میشه که این موضوع به منفی شدن نوسان NAO و AO l در طی ماههای نوامبر تا فوریه منتهی خواهد شد.
مشاهده پیوست 58518
در طی فاز 7 QBO در طول زمستان مسلم بودنید بر اساس بررسی سالهای آنالوگ ریزش هوای سرد از سمت شمال شرق ایران بصورت مورب رخ خواهد داد و اگه وراد فاز 8 بشیم این ریزش هوای سرد از سمت شمال غرب بوقوع خواهد پیوست.
پیش بینی چشم انداز مولفه اتمسفری QBO حکایت از این داره که در بهار سال آینده این مولفه در فاز 1 قرار میگیره و اعتقاد من بر این هست که این فاز منجر به منفی شدن شاخص دورپیوندی PNA میشه که در نتیجه ما شاهد کاهش ضخامت لایه 500-1000 میلی بار باز هم از سمت شرق سیبری به سمت فلات ایران خواهیم بود. پس بهار آینده هم بنظر هوا سردتر از نرمال خصوصا در شمال شرق ایران خواهد بود.