• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی تابستان 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
چکیده: در این تحقیق با استفاده از روش آنالیز موجک و آنالیز فوریه و تجزیه و تحلیل های آماری، نقش لکه های خورشیدی بر تغییرات بارندگی های سالانه در ایستگاه های منتخب از هفت ناحیه بارشی ایران بررسی گردید. نتایج حاصل بیانگر وجود ارتباط و همبستگی متوسط تا قوی بین لکه های خورشیدی و تغییرات بارندگی ها در ایران است؛ به طوری که میانگین بارندگی های سالانه در نواحی بارشی متناسب با چرخه لکه های خورشیدی (8, 11, 5 و 22 ساله) نوسان های زمانی مشخصی را نشان می دهند. طی این بررسی مشخص گردید که همبستگی بین تغییرات بارندگی ها و لکه های خورشیدی در تمام نقاط ایران ثابت نبوده و بین نواحی ساحلی و داخلی در ارتباط با لکه های خورشیدی، تفاوت های قابل ملاحظه ای وجود دارد؛ بدین ترتیب که تغییرات بارندگی ها در بخشی از نواحی ساحلی شمالی ایران از چرخه فعالیت های خورشیدی تبعیت می نمایند، در حالی که نواحی داخلی و خشکی ها، واکنش کاملا معکوسی داشته، همزمان با افزایش فعالیت های خورشیدی از میزان بارندگی ها در آنها کاسته می شود. وجود خشکسالی ها و ترسالی های متناوب و متوالی متناسب با چرخه های لکه های خورشیدی، حاکی از این واقعیت است که خورشید و فعالیت های آن، نه تنها به عنوان عامل تعیین کننده و تاثیرگذار بر فاکتور بارش در کل کره زمین محسوب می شود، بلکه نقش آن در بارندگی های ایران نیز قابل ملاحظه است.

در اين بررسي ارتباط لكه هاي خورشيدي با نزولات جوي استان كردستان مورد مطالعه قرار گرفته است. بدين منظور داده هاي بارندگي ماهانه 2 ايستگاه سينوپتيك سنندج و سقز كه از دوره آماري نرمال(2003-1964) وبدون خلاء آماري، از توزيع جغرافيايي مناسب برخوردار بودند وپوشش منطقه را دربرداشتند،انتخاب گرديدند.اطلاعات مربوط به تعداد گلف هاي خورشيدي دردوره مشابه از سايت سازمان فضايي امريكا استخراج گرديد.براي برازش وترسيم نمودار داده ها، از نرم افزار اس پي اس اس استفاده شد.درسيكل 11ساله لكه هاي خورشيدي،فعاليت هاي خورشيدي به اوج خود مي رسند و سبب افزايش گرماي زمين و وقوع پديده خشكسالي در مناطقي مانند كشور ما و ايجاد بارشهاي سنگين درشرق آفريقا و هندوستان بدليل دسترسي به اقيانوس و در نتيجه افزايش تزريق رطوبت به جو مي شوند.عملكرد رفتاري لكه هاي خورشيد درنيم دوره اول(5/5سال اوليه)، كاهش فعاليت هاي خورشيدي، ودرنيم دوره دوم(5/5سال دوم)،افزايش فعاليت خورشيدي وبروز بارش هاي سنگين يا خشكسالي برحسب موقعيت مكانها بدنبال دارند.امايك نقطه مشترك دركاركرد محيطي آنها اين است كه درتمام نواحي يك سال قبل از نقطه پيك لكه ها( سال دهم)، باعث افزايش بارندگي مي شوندوملاحظه نمودارهاي ايستگاههاي نمونه(شكل1)، گوياي روند افزايشي درمقاديربارش دراواخر دوره است لذا اين عامل سبب كاهش همبستگي وسطح معني داري پارامترها گرديده است.حاصل تحقيق نشان مي دهد كه بارش منطقه تابع نوسانات سيكل11 ساله لكه هاي خورشيد مي باشند كه در دوره اوج فعاليت خورشيد بارندگي كاهش و برعكس افزايش يافته است. كلمات كليدي: لكه هاي خورشيدي،بارش،خشكسالي،انرژي ،كردستان .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Yesterday, 11:41 PM
Post #181

Rank: Tornado
pip.gif
pip.gif

Group: Member
From: mashhad,Iran
Member No.: 29,070

Warn: (0%)
warn0.gif

spacer.gif

QUOTE(jdrenken @ Aug 21 2014, 04:45 PM)
Hmmm....
  1. 1982 wasn't classic...it was East based
  2. 1987 East based
  3. 1997 East Based
  4. 1986 East Based
  5. 1990 was neutral
  6. 1993 was neutral

Thanks.

would you pls tell me what is exactly differences between East based and classic El nino?

Another point is do you believe on Modoki Enso or not?

Meanwhile, I checked it and you said the truth 1990 & 1993 was neutral:

img-resized.png
Reduced 12%
723 x 547 (133.77K)​

img-resized.png
Reduced 7%
689 x 548 (132.74K)​

This post has been edited by Amir Mohsen: Yesterday, 11:43 PM

Here is generally what happens under an east-based el nino or warm ENSO neutral conditions, the region directly to the north of the warmest temperature anomalies compared to normal usually experiences a region of low pressure in the mid-latitudes. Since the Gulf of Alaska is directly to the north of the eastern Pacific, this forces low pressure to reside in that area, and this kind of set-up forces a large ridge to dominant the US, and helps to keep the pattern warmer than normal under east-based el nino conditions. East-based el ninos and warm ENSO neutral condtions are more common in warm PDOs, like what we saw in the 1980s through 2000. This is another reason (in combination with northern hemisphere and Siberian snowfall, which I’ll explain below) why many of the winters from a period of about 1980-2000 were relatively uneventful in comparison to the winters of the late 1970s and mid-late 60s, and some of the more recent winters like 2009-10 & 2010-11. - See more at: Thoughts on the upcoming winter & why it looks much different than last year & more comparable to 2009-10, 2010-11, & the winters of the late 1970s. | Weather Advance Storm Center

21726514.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]Will the Next El Niño Bring an End to the Slowdown in Global Surface Warming?

Posted on August 21, 2014 by Bob Tisdale
Rebuttal to Chen and Tung (2014) highlighted in “Cause for ‘The Pause’ #38 – Cause of global warming hiatus found deep in the Atlantic Ocean
Numerous scientific papers have reported the hiatus in global surface warming will end with the next El Niño event. But according to a new paper by Chen and Tung published today online in ScienceMag (link to paper follows), that’s not going to happen because the multidecadal variations in ocean heat sequestration at depth in the Atlantic and Southern Oceans will suppress surface warming for a decade or two more. Additionally, unlike many other papers of its kind, Chen and Tung (2014) indicate a lessening in ocean heat sequestration to depth (the reverse of what we’re seeing now) was responsible for the accelerated warming during the latter part of the 20[SUP]th[/SUP] Century.
Looking at Chen and Tung (2014) in a different light, they went looking for Trenberth’s missing heat, and, not surprisingly, they found it in the same ocean heat content reanalysis (ECMWF ORAS-4) used in Balmaseda et al. (2013), which Trenberth co-authored.
The paper is Chen and Tung (2014) Varying planetary heat sink led to global-warming slowdown and acceleration. The abstract reads (my boldface):

Will the Next El Niño Bring an End to the Slowdown in Global Surface Warming? | Watts Up With That?

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

از مشهدالرضا با شما دوستان در ارتباط هستم..اسباب کشی ما انجام شد و زین پس بنده شهروندی مشهدی خواهم بود:خجالت2::گل:ٰهرکسی کو دور ماند از اصل خویش/بازجوید روزگار وصل خویش:گل:

فعلا اینترنت ندارم و الانم از کافی نت محل در خدمتتون هستم..فقط خواستم بگم که باید ی فکری واسه نام کاربریم بکنم:زبون:و مطمئنن حاج محسن از این جابجایی ما ناراحت ترین فرد فرومه:خنده1:

خب دوستان..من برم دیگه..خواستم ی عرض ادبی داشته باشم به دوستان عزیز..سعی میکنم هرچه سریعتر اینترنت واسه خودم جور کنم..شب خوش..فعلا

samann

کاربر ويژه
بی شک ماه آگوست، دما در شمال شرق بالای نرمال بود
شرایط به نفع ما نیست.
به مشهد مقدس خوش آمدی محمد عزیز. جسارت نباشه کدوم منطقه این؟

سیبری

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

از مشهدالرضا با شما دوستان در ارتباط هستم..اسباب کشی ما انجام شد و زین پس بنده شهروندی مشهدی خواهم بود:خجالت2::گل:ٰهرکسی کو دور ماند از اصل خویش/بازجوید روزگار وصل خویش:گل:

فعلا اینترنت ندارم و الانم از کافی نت محل در خدمتتون هستم..فقط خواستم بگم که باید ی فکری واسه نام کاربریم بکنم:زبون:و مطمئنن حاج محسن از این جابجایی ما ناراحت ترین فرد فرومه:خنده1:

خب دوستان..من برم دیگه..خواستم ی عرض ادبی داشته باشم به دوستان عزیز..سعی میکنم هرچه سریعتر اینترنت واسه خودم جور کنم..شب خوش..فعلا
بله
مع الاسف ما یک دیده بان خوب و پای کار رو در در دروازه شمال غرب خراسان بزرگ از دست دادیم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظرف 30 روز گذشته منتهی به بامداد امروز وضعیت آنومالی میانگین دمای هوا در لایه نزدیک به سطح زمین در منطقه شمال شرق ایران و شهر مشهد در حد نرمال بوده:

m2.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت فعلی یخ های قطب شمال هر چند که هنوز آنومالی منفی داره و خیلی وضع نسبت به سالهای قبل بهبود پیدا کرده:

ic.jpg

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود

یکی از بهترین دیده بانان در بجنورد رو از دست دادیم

محمد جان تبریک میگم که به مشهد رفتید و خوش بحالت که هر روز دستت تو ضریح اقاست

برای ما هم دعا کن

منم دلم برای ملکان تنگ شده

15 شهریور لغایت 15 مهر بنده عازم ملکان خواهم بود

خدا کنه که تو این بازه زمانی بارش خوبی رخ بده

سال گذشته یادمه وسط شهریور بود که چند ساعت به طور مداوم بارش داشتیم در ملکان

تو گویی زمستون شده

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

آخرین زمین‌لرزه‌های ایران و نواحی مجاور​

زمان وقوع به
وقت محلي
بزرگيعرض جغرافيايي
(درجه - شمالی)

[TD="class: farsi_text_r, width: 80, bgcolor: #538FB0, align: center"]طول جغرافيايي
(درجه - شرقی)[/TD]
[TD="class: farsi_text_r, width: 50, bgcolor: #538FB0, align: center"]عمق
(کیلومتر)[/TD]
[TD="class: farsi_text_r, bgcolor: #538FB0, align: center"]منطقه[/TD]

[TR="class: DataRow1_F, bgcolor: white"]
[TD]۱۳۹۳-۰۶-۰۱ ۰۷:۰۰:۵۵.۳[/TD]
[TD]۳.۹[/TD]
[TD]۳۶.۶۸۹[/TD]
[TD]۵۹.۲۶۴[/TD]
[TD]۱۰.۰[/TD]
[TD] چناران، خراسان رضوی[/TD]
[/TR]