• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed2148

کاربر ويژه
فقط اممدم اينو بگم برم ، نروژ دوباره مثل دفعه هاي قبل ابتدا بارش مشهد رو افزايش داد و مطمئن باشيد تا روز بارندگي بارش مشهد رو به ٢،٣ ميلي كاهش ميده .

واقعا خيلي نامرده اين سايت :تعجب2::تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود دوستان:گل:

ابتدا به جمال عزیز که به تازگی وارد جمع ما شدن؛خیر مقدم عرض میکنم و امیدوارم بتونیم از اطلاعات ایشون استفاده ی کامل رو ببریم،همین طور ایشون از اطلاعات بسیار زیاد اینجا بهره ی کافی رو ببرن:گل::گل:{چی گفتم!!!تازه از خواب بیدار شدم!!}:خنده1::خنده1:

نروژ که بارش های ما رو کاهش داده و برف پیش بینی شده رو هم همین طور!!!

Saturday09 FebruarySunday10 FebruaryMonday11 FebruaryTuesday12 FebruaryWednesday13 FebruaryThursday14 FebruaryFriday15 FebruarySaturday16 FebruarySunday17 February
01d.png
03d.png
01d.png
03d.png
09.png
04.png
01d.png
01d.png
01d.png
12°13°10°10°11°
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours11 mm precipitation per 24 hours2.2 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours

بنظر من موج روز سه شنبه موجی کاملا جنوبیه{فکر کنم سودانی باشه}ولی از عصر چهارشنبه موج شمالی به همراه سرمای شمالی وارد کشور میشه که بارش های خوبی خواهد داشت،نظر دوستان واساتید چیه در این مورد؟؟

mehrafarin

کاربر ويژه
طوفانی تاریخی به سوی شرق آمریکا می آید
به روز شده: 04:18 گرينويچ - جمعه 08 فوريه 2013 - 20 بهمن 1391

130208041152_storm_464x261_ap_nocredit.jpg
"برخورد دو توده هوای قطبی و استوایی باعث ایجاد طوفانی تاریخی می شود."

اهالی شمال شرق آمریکا خود را برای رسیدن طوفان برفی سخت و بی سابقه آماده می کنند.

انتظار می رود طوفان به قطع برق و اختلال در رفت و آمد در منطقه بشود.
طوفان که با کولاک همراه خواهد بود و روز جمعه به بخش هایی از نیوانگلند خواهد رسید و روز شنبه به اوج شدت خود خواهد رسید.
پیش از رسیدن طوفان به بوستون باد شدید می وزد و مدارس تعطیل شده اند.
سازمان هواشناسی ملی گفته ترکیب دو توده هوای قطبی و استوایی احتمالا به طوفانی "تاریخی" منجر می شود که از نیوجرسی تا مین را درخواهد نوردید.
توماس منینو شهردار بوستون از صاحبان مشاغل خواسته به کارکنان خود اجازه بدهند از خانه کار کنند.
آقای منینو گفته: "ما اهالی سرسخت نیوانگلندیم و به این طوفان ها عادت داریم. اما می خواهم به یاد همه بیاورم که منطقی رفتار کنند و در خیابان ها نمانند. در خانه هایتان بمانید."
در نیویورک که هنوز خاطره طوفان سندی از یادها نرفته به اهالی شهر توصیه شده خود را برای بدترین شرایط آماده کنند.
مایکل بلومبرگ، شهردار نیویورک گفته به دلیل قطعی برق احتمالی و اختلال در شبکه حمل و نقل اهالی شهر باید مواد اولیه و لازم خود از جمله دارو را به اندازه کافی تامین کنند."
انتظار می رود طی دو روز گذشته بارش برف به شصت سانتیمتر برسد و آقای بلومبرگ گفته برف روب ها با 250 هزار تن نمک برای باز کردن راه ها آماده اند.

mehrafarin

کاربر ويژه
تحلیل کارشناس weather.com از توفان
[video]http://bcove.me/6norrxha[/video]

How Much Snow is Left in the Season?
[video]http://bcove.me/6norrxha[/video]

Amir Masoud

کاربر ويژه
با اینن وضعیت زمستون اردبیل ، پیش بینی می کنم بهار بسیار پر مخاطره از نظر آب و هوا و ناهنجاری رو داشته باشیم...

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو شکر GFS بارش شمال شرق و منطقه ما رو تو آبدیت جدیدش زیادتر کرده البته هنوز به شدت و گستردگی ECMWF برای خراسان پیشبینی نکرده:

rvjiwd2yzl6wmsx85jy8.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا