• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
ارش عکسات نشون میده این کرهی بزرگ چقدرکوچیکه یا نشون میده ما در مقابل این کرهی کوچیک چقدر کوچیک تریم کره زمین ما مثل ریگی در منظومه ی شمسی هستش و اسمون اول مثل ریگی در بیابون هستش در مقابل اسمون دوم و همین جور ادامه پیدا میکنه تا اخر و این بزرگی خالق اینهارو میرسونه!!!
چقدر فلسفی شد:خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
ارش عکسات نشون میده این کرهی بزرگ چقدرکوچیکه یا نشون میده ما در مقابل این کرهی کوچیک چقدر کوچیک تریم کره زمین ما مثل ریگی در منظومه ی شمسی هستش و اسمون اول مثل ریگی در بیابون هستش در مقابل اسمون دوم و همین جور ادامه پیدا میکنه تا اخر و این بزرگی خالق اینهارو میرسونه!!!
چقدر فلسفی شد:خنده1:
من که عید با تو کار دارم...شکوفه که هیچ میوه ها رسید!:خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
من که عید با تو کار دارم...شکوفه که هیچ میوه ها رسید!:خنده1:

این چند وقته خیلی ها با من کار دارن چند وقته یکی از استادا نمرمو رد نمیکنه میگه گرفتار شدم میگه تا پول اون دیود ها برد خازن هایی که سوزوندی نیاری بدی نمرت و رد نمیکنم :تعجب2:

انصافا خسارتی که من به دانشگاه زدم باید تو کتاب گینس ثبت شه:خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام
آرش عکسات خیلی قشنگن...فقط حیف بخاطر کثیفی تار شده :(

مرسی علی جان

حتی سعی کردم اجازه بگیرم برم توی کاکپیت از اونجا عکس بگیرم که متاسفانه گارد اجازه نداد، نمیدونم چرا شیشه پنجره های هواپیماهای ما اینقدر کثیف و چرکه! حاضر بودم اون شیشه رو خودم با دستمال تمیز کنم!

saeed hh

کاربر ويژه
مرسی علی جان

حتی سعی کردم اجازه بگیرم برم توی کاکپیت از اونجا عکس بگیرم که متاسفانه گارد اجازه نداد، نمیدونم چرا شیشه پنجره های هواپیماهای ما اینقدر کثیف و چرکه! حاضر بودم اون شیشه رو خودم با دستمال تمیز کنم!

برو خداتو شکر کن زنده میری میای خدایی دل شیر میخاد هواپیماهای ایرانو سوار شدن من راضیم شیشه ها هیچی معلوم نشه فقط به اون موتور 50سال پیش هواپیما یه نگاه بندازن!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
برو خداتو شکر کن زنده میری میای خدایی دل شیر میخاد هواپیماهای ایرانو سوار شدن من راضیم شیشه ها هیچی معلوم نشه فقط به اون موتور 50سال پیش هواپیما یه نگاه بندازن!!!
دیگه اوضاع به این داغونی هم نیست! سیستم تعمیر و نگهداری هواپیما در ایران بسیار عالی و قوی هست وگرنه این هواپیما ها 10-15 سال پش کاملا زمینگیر شده بودن!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

ابتدا از آرش عزیز بابت عکس های زیبایی که گذاشتند،تشکر ویژه میکنم،واقعا زیبا بودند:گل::گل:

خب،نروژ لعنت الله علیه بارشی واسه آخر هفته ی ما پیش بینی نکرده!!!البته خداروشکر من اخر هفته مشهدم!!!امیدوارم بارش ها و سرمای مشهد شدت پیداکنه واسه آخر هفته

بجنورد

Wednesday20 FebruaryThursday21 FebruaryFriday22 FebruarySaturday23 FebruarySunday24 FebruaryMonday25 FebruaryTuesday26 FebruaryWednesday27 FebruaryThursday28 February
04.png
04.png
03d.png
03d.png
04.png
13.png
02d.png
01d.png
03d.png
10°10°11°
0.4 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.6 mm precipitation per 24 hours6 mm precipitation per 24 hours0.8 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آبدیت جدید اکیوودر واسه مشهد

Mixed rain and snow Thursday evening

واسه دوشنبه و سه شنبه ی هفته ی بعد هم واسه مشهد 7سانت برف پیش بینی کرده.

ali.doosti

کاربر ويژه
شاید شاید با رو به مثبت گذاشتن iod یه فرجی واسه مارچ و اپریل بشه...بارش های پاییز در حالت مثبت iod رخ داد...الان در بدترین وضعیت ممکنه و رطوبت فقط برای شرق اقیانوس فرستاده میشه!اگرم این پیش بینی محقق شه برای مونسون های تابستانی بده و سیستان هم ممکنه بارش تابستانش تحت تاثیر قرار بگیره!

poama.iod.png

abtinT

کاربر ويژه
انقدر هوا گرمه که تمام نارون ها و زبانگنجشک های تهران گل دادن . چنار ها هم جوانه هاشون درشت شده .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
پیش بینی خراسان شمالی

nime%20abri%20ba%20baresh.png

[TD="width: 488, align: right"]
وضع هوای استان طی 24 ساعت اول از ساعت 12 روز سه شنبه مورخه 01/12/1391
صاف تا قسمتي ابري همراه با وزش باد، بتدريج افزايش ابر و بارش باران
بیشینه دمای بجنورد: 14 درجه سانتيگراد کمینه دمای بجنور:1 درجه سانتيگراد
hr02.gif

[TD="width: 488, align: right"]
وضع هوای استان طی 24 ساعت دوم از ساعت 12 روز چهار شنبه مورخه 02/12/1391
نيمه ابري تا ابري همراه با وزش باد و بارش باران و برف
بیشینه دمای بجنورد: 11 درجه سانتيگراد کمینه دمای بجنورد: 0 درجه سانتيگراد

hr02.gif
[/TD]

وضع هوای استان طی 24 ساعت سوم از ساعت 12 روز پنج شنبه مورخه 03 /12/1391
نيمه ابري همراه با وزش باد، بارش پراكنده و بتدريج كاهش ابر
بیشینه دمای بجنورد: 9 درجه سانتيگراد کمینه دمای بجنورد: 3- درجه سانتيگراد
hr02.gif
[/TD]

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد اون نرم افزار تو وبلاگت خارق العادس! واقعا ممنونم...چقدر زیباس!فقط پیش بینیشو باید چک کنم ببینم چطوره...واس شنبه اینجا بارش زده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا