• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
عزیزم شاخص nao مثبت بوده همینم باعث شد پرفشار جنب حاره بچسبه به ایران کم بارش دمای بالای نرمال تو خاور میانه بیاره برای بهمن برو نقشه ها رو ببین اون aoبوده که منفی بوده اگر nao تو بهمن منفی بود که گرما کم بارشی اروپا رومیگرفت

نقل قول یاد نداری بزنی؟!؟!!!!:خنده1::خنده1:{َشوخی}

نمیدونم واللا،من زیاد تو اینجور مسائل دخالت نمیکنم؛چون اطلاعات زیادی ندارم،انشاالله شب اساتید عزیز که اومدن بطور مفصل و چندمین بار در مورد این موضوع بحث میکنیم.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
هردوشاخص که منفی شن دسامبر سال پیش میشه...حداقل غرب در زمان منفی شدنشون بارش های عالی داشته!البته نمی دونم این تعبیر میتونه برای الانم باشه یا نه..

nojeana

کاربر ويژه
بارش خفیف برف دوباره شروع شد اینجا.
آی کوفت بخوری ماهان این همه برف می باره برا شما
من که امسال فکر کنم 2 یا 3 برف بیشتر ندیدم و همش هم یا می خواسته بند بیاد یا زودی تموم شده و یا قبلا باریده من دیدم خدا این دیگه چه سال گندی بود

patr2

کاربر ويژه
هردو منفی شدن انشالله از 14 اسفند پرفشار سیبری میاد گفتم شاید با نقشه های امروز در ضمن با منفی شدن هردوتا تو وضعیت لانینا بارش تو شمال کشور بهتر میشه

nojeana

کاربر ويژه
خوب اینم دو تا عکس از ابرهای کوفتی اینجا رده سیروس و از سمت جنوب غرب و جنوب داره ابر های رده متوسط حالا یا همرفتی رشد می کنه می آد طرف ما یا داره سیستمی می آن
fa6x0jg7q6fnalvqks1.jpg
u0xvq14lb4v59jc3kb8g.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام
هردوشاخص که منفی شن دسامبر سال پیش میشه...حداقل غرب در زمان منفی شدنشون بارش های عالی داشته!البته نمی دونم این تعبیر میتونه برای الانم باشه یا نه..

سلام علی جان،حرفت کاملا درسته،هردو شاخص منفی شن باعث پربارشی نیمه ی غربی{بخصوص غرب و جنوب غرب} میشه،فکر کنم دلیلش این باشه که رطوبت سامانه ها بطور کامل از جنوب میرسه و به همین خاطر که اکثر بارش ها بصورت باران خودنمایی میکنه.البته ترکیب این موج با هوای سرد{پرفشار شمالی}دقیقا همون چیزی رو بوجود میاره که دوست عزیزمون{patr}منتظرش هست.

patr2

کاربر ويژه
NAO+.gif
شاخص nao درحال مثبت سرما بارش تو اروپای شمالی گرما تو خاور میانه
NAO-.gif
وضعیت منفی naoبرف سرما تو خاور میانه ایرانv

pokerface

متخصص هواشناسی
اون دفعه هم که رفتم همین حدود پیش بینی کرده بود 1 متر اومده بود
من هر چی تو فورکا طول و عرض جغرافیا میزنم کار نمیکنه محمد الان تو اگر بخواهی مثلا قله دماوند رو بزنی چه کار میکنی؟
درباره گرمای شهر تهرانم من اینو بارهای بار دیدم تهران دستکم 1 تا3درجه گرمتره بخاطر شهر نشینی

in the visible image of the upper Middle West in March, 2001 (on the left), the urban-heat island of Minneapolis clearly stands out from the surrounding snow-covered rural areas. The higher urban temperatures have essentially melted most of the snow in the city. The dark splotch over Minneapolis in the twin infrared image (on the right) reveals the higher radiating temperature of the city, offering positive proof of the warming effects of the urban heat island.

VisIRUrbanheat0407.gif

During summer, when dew points are high, urban nights can be oppressive as water vapor absorbs large amounts of infrared radiation emitted by buildings and concrete. This absorption causes the water vapor to warm and radiate at higher temperatures, thereby slowing or essentially halting nocturnal cooling in the city. Even in the summers of the 1970's, I still remember temperatures pegged above 90 degrees at midnight in humid downtown Atlanta. In a more tempered example of Atlanta's urban-heat island, these two false-color infrared images show the difference in nighttime radiating temperatures between urban (left) and suburban (right) areas.

atlantanight0407.jpg

nojeana

کاربر ويژه
در تاييد حرف هاي ساميار عزيزاين عكس ماله 2 سال پيشه نزديك وان تركيه
eq9vb94979bv4nn4ycy8.jpg
خوب البته ترکیه هم برف شمالغرب ایران رو می دوشه برا خودش و در ضمن به مدیترانه هم نزدیکه فکر کنم با این خشکسالی های اخیر ترکیه برف ش از ایران بیشتر شده وگرنه نهاوند هم همین امسال خشکسالی برف حداقل 2 یا 3 تا از این برف های 5تا10 سانتی داشته
اون برف های سیستمی دهه 60 و اوایل 70 که خدائی خاطره بود یادمه تو یک شب حدود 5 بار پشت بوم پارو کردیم سال 68 یا 69 بود بخدا 20 فروردین بود تازه برف های تو حیاط خونه مون آب می شد بابا چی شده اقلیم؟

patr2

کاربر ويژه
استاد هواشناسی سلام میشه توضیح بدین چرا بعضی مواقع مرکز شهر تهران سردتر از حاشیه شهر خارج شهر

nojeana

کاربر ويژه
درود:گل:
برای ما زمستون فقط همون 10 روز یخبندون دی ماه بود و بس..
امروز بهار اندر بهار..

nr83j8b6hz1suvx3n2m1.jpg

aefpqcphxmx910xffm.jpg

اینم همون بادوم تلخایی هستن که گفتم شکوفه دادن

thworm5k9jtxwd2kb0f.jpg

oxe8mbklu9o7uw1qzzlp.jpg

lcdl2bupx8hebplo9f2c.jpg
خوب فقط خدا کمک کنه یه بارونی بباره اقلا این گلها خشک نشن برف و سرما پیشکش سمت شهریار و کرج هم بزودی همه چی سبز خواهد شد مخصوصا که دیگه یک هفته ای هست یخبندان نداشتیم

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی جان،حرفت کاملا درسته،هردو شاخص منفی شن باعث پربارشی نیمه ی غربی{بخصوص غرب و جنوب غرب} میشه،فکر کنم دلیلش این باشه که رطوبت سامانه ها بطور کامل از جنوب میرسه و به همین خاطر که اکثر بارش ها بصورت باران خودنمایی میکنه.البته ترکیب این موج با هوای سرد{پرفشار شمالی}دقیقا همون چیزی رو بوجود میاره که دوست عزیزمون{patr}منتظرش هست.
محمد جان گرافو زیرو ببینی همه چیز مشخص میشه...
ao.obs.gif

در واقع از نقطه نظر ao سرما و رطوبت رابطه عکس دارن...یعنی وقتی منفی باشه عموما مرطوب و گرم میشه ایران و زمانی که مثبته با خشکی روبه رو میشیمو سرما(تاثیر سایر پارامترها تعیین کنندست).اون بازه چندروزه که مثبت شده دقیقا همون روزاییه که شمال کشور برف خوبی اومد و در ادامه با منفی موندنش امید سرما کمه.
ولی با منفی شدن nao که شروع شده امید به شرایطی مشابه دسامبر میره که پربارشی به کشورمون برمیگرده هرچند به صورت بارش باران. در واقع با این نقشه nao میبینید که با مثبت شدن nao ایران وارد خشکی شد و بجز چند بارش چیز در خوری نداشتیم.

nao.mrf.gif

این هم پیش بینی ao که همچنان منفی میمونه و تشابه شرایط اول مارچ به دسامبر...
ao.mrf.gif

patr2

کاربر ويژه
دهه 70 سرمای سال 86 یادت رفته میانگین دمای دهه 80 تو تهران کم تر از دهه 70 بوده ما تو دهه 70 تو تهران دمای بیست درجه زیر صفر نداشتیم دمای ده درجه زیر صفر اینها رو نداشتیم کمترین دمای ثبت شده تهران تو دهه 70 -9 بوده ولی چند بار تو دهه 80 به زیر -9 رفتیم

پسرخاله

کاربر ويژه
کشور سفیدپوش می‌شود !

» سرویس: اجتماعي - محيط زيست
کد خبر: 91120201327
چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۵

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور از ورود سامانه جدید بارش‌زا خبر داد و گفت: بر این اساس تا روز دوشنبه برف و باران اکثر مناطق کشور را فرا می‌گیرد.
مهندس عبدالرضا امیدوار شهری در گفت‌وگو با خبرنگار «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی گفت: نقشه‌های دمایی نشان می‌دهد دمای هوا در بیشتر نقاط کشور طی روز جمعه افزایش یافته و از روز شنبه نیز یک سامانه بارشی از غرب وارد کشور می‌شود که تا روز دوشنبه در بیشتر نقاط کشور فعال است.
وی تصریح کرد:‌ از بعد از ظهر چهارشنبه و طی روز پنجشنبه بارش باران و برف گاهی با وزش باد و سپس کاهش دما در نیمه شمالی استان خراسان رضوی پیش‌بینی شده است و طی روزهای پنجشنبه و جمعه خلیج‌فارس به سبب افزایش سرعت وزش باد مواج خواهد بود.

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور به وضع هوای کشور در روز شنبه اشاره کرد و گفت: با ورود سامانه مذکور بارش برف و باران گاهی با وزش باد در استان‌های آذربایجان غربی، شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان و ارتفاعات غربی زاگرس مرکزی و سپس استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و از عصر شنبه در استانهای زنجان، قزوین، البرز و تهران پیش بینی می‌شود.

وی تصریح کرد:‌ همچنین در روز یکشنبه بارش برف و باران و وزش باد و سپس کاهش دما در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، همدان، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین، البرز ، تهران، سمنان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، مرکزی، قم، اصفهان، چهارمحال و بختیاری،‌ لرستان، شمال خوزستان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و فارس پیش بینی شده است.
مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور با اشاره به اینکه در روز دوشنبه بارش باران به نوار شمالی و شرقی کشور محدود می‌شود، به ایسنا گفت: بر این اساس در روز دوشنبه بارش باران و برف و وزش باد و سپس کاهش دما در استان‌های مازندران، گلستان، خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی، یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، شرق اصفهان و شمال هرمزگان انتظار می‌رود.
وی خاطرنشان کرد: با خروج این سامانه بارشی از کشور پیش‌بینی می‌کنیم از روز سه‌شنبه شاهد افت دما در اکثر نقاط کشور باشیم.
:غش2::غش: :10::10:
عجب طنزی!:10::دست:

patr2

کاربر ويژه
علی جان نقشه رو بادقت نگاه کن یه پرفشار سیبری احتمالان میاد به شمال کشور تو بازه زمانی 14 اسفند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا