• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
اوه اوه عجب بادی بیاد کاهش دمای 20 درجه ای رو من یادم نیست از بچگی تا حالا سازمان گفته باشه:تعجب2:! همیشه نهایت میگه 10 تا 15 درجه
iw5t7e2hvfnqwj44jcrn.jpg
دربیشتر جاها:تعجب2:

imboeing

کاربر ويژه
اوه اوه عجب بادی بیاد کاهش دمای 20 درجه ای رو من یادم نیست از بچگی تا حالا سازمان گفته باشه:تعجب2:! همیشه نهایت میگه 10 تا 15 درجه
iw5t7e2hvfnqwj44jcrn.jpg

خطاب به خط اولش:
وزشي. شروع نشد كه تموم بشه !
اميدوارم اين قضيه به نفعمون باشه چون پايين اومدن دما راحت تره اينطوري

پسرخاله

کاربر ويژه
خطاب به خط اولش:
وزشي. شروع نشد كه تموم بشه !
اميدوارم اين قضيه به نفعمون باشه چون پايين اومدن دما راحت تره اينطوري
:توافق:
من بیشتر منتظره باده شدیدم از بچگی از تندباد لذت میبرم مخصوصا اگه با برف یا بارونم همراه باشه :خنده1:

دربیشتر جاها:تعجب2:
:تعجب2: چی بگم والا :سکوت:

:تعجب2:

کدخدا

کاربر ويژه

iw5t7e2hvfnqwj44jcrn.jpg

درود هومن جان خوبی داداش؟

تو قم کاهش 23 درجه ای دما در کمتر از 24 ساعت دیدم دقیقا اخرای اسفند بود برف بارید

پسرخاله

کاربر ويژه
درود هومن جان خوبی داداش؟

تو قم کاهش 23 درجه ای دما در کمتر از 24 ساعت دیدم دقیقا اخرای اسفند بود برف بارید
سلام نوکرم داداش:گل:
آره ولی من تا حالا ندیده بودم سازمان بگه کاهشه دمای 20 درجه ای داریم اولین باره!:تعجب2:

پسرخاله

کاربر ويژه
نه هومن جان ! نشد
دما ١٣ است الان
پيش بيني شده بود. به ٢٣ يا ٢٤ برسه :تعجب2:
عجیبه!:تعجب2:
امیدوارم هر چه زودتر گرمتر بشه که با شمالی شدنه جریانات و آغازه کاهش دما وزش باد بسیار شدیدی رو تجربه کنید بالای 100 کیلومتر در ساعت:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
واقعا پیش بینی های سازمان میخونید؟حیف وقت نیست

فرودگاه قمم خوب پیش میره

جان؟!!!!
فرودگاه؟! اون هم قم؟! در فاصله 90 کیلومتری فرودگاه بین الملی مملکت؟!

این همه هزینه برای ساخت فرودگاهی که پروازهاش ماکزیمم تا مکه و مدینه هست!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر محمد گل(بجنورد)
افزایش سریع پسندهای دریافتی نشانگر آمدن محمد است:خنده1:

سلام بر جناب میری عزیز:گل:

:خنده1::خنده1:،خوب هستید قربان؟؟بابا عجب آپی کرده نروژ واسه شما!!!!:تعجب2::تعجب2:،بجاش بارش های ما کاهش یافت!!!مشکلی نیست،مشهد بیاد انگار بجنورد اومده.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر جناب میری عزیز:گل:

:خنده1::خنده1:،خوب هستید قربان؟؟بابا عجب آپی کرده نروژ واسه شما!!!!:تعجب2::تعجب2:،بجاش بارش های ما کاهش یافت!!!مشکلی نیست،مشهد بیاد انگار بجنورد اومده.
قربانت محمد جان
آخر هفته بیا مشهد در خدمتیم:احترام:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
قربانت محمد جان
آخر هفته بیا مشهد در خدمتیم:احترام:

خدمت از ماست قربان:احترام:

حقیقتش من که از خدامه و خیلی دوست دارم چهارشنبه بعدازظهر بیام مشهد ولی متاسفانه خانواده قبول نمیکنن!!!:گریه::گریه:،امیدوارم که طی امشب و فردا بتونم راضیشون کنم.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممد جان بجنوردم قول میدم 20 تا 30 سانتو انشالا بیاد

دورد بر محمدرضاخان:احترام:

سپاسگزارم از دلداری که میدی!!ولی همونطور که قبلا گفتم بجنورد بدبرفه1!!خودشو بکشه از سامانه های بسیار قدرتمند بیشتر از 10سانت برف نمیگیره!!!بعدشم بجنورد که با مشهد فرقی نداره بخدا،مشهد بیاد انگار بجنورد اومده.{فکر کنم الان میگین این داره چرت میگه!!ولی خداشاهده هیچ فرقی نداره که کجا میخواد برف بیاد واسم}

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا