دربیشتر جاها:تعجب2:اوه اوه عجب بادی بیاد کاهش دمای 20 درجه ای رو من یادم نیست از بچگی تا حالا سازمان گفته باشه:تعجب2:! همیشه نهایت میگه 10 تا 15 درجه
![]()
دربیشتر جاها:تعجب2:اوه اوه عجب بادی بیاد کاهش دمای 20 درجه ای رو من یادم نیست از بچگی تا حالا سازمان گفته باشه:تعجب2:! همیشه نهایت میگه 10 تا 15 درجه
![]()
اوه اوه عجب بادی بیاد کاهش دمای 20 درجه ای رو من یادم نیست از بچگی تا حالا سازمان گفته باشه:تعجب2:! همیشه نهایت میگه 10 تا 15 درجه
![]()
:توافق:خطاب به خط اولش:
وزشي. شروع نشد كه تموم بشه !
اميدوارم اين قضيه به نفعمون باشه چون پايين اومدن دما راحت تره اينطوري
:تعجب2: چی بگم والا :سکوت:دربیشتر جاها:تعجب2:
اوه اوه عجب بادی بیاد کاهش دمای 20 درجه ای رو من یادم نیست از بچگی تا حالا سازمان گفته باشه:تعجب2:! همیشه نهایت میگه 10 تا 15 درجه
![]()
درود هومن جان خوبی داداش؟
تو قم کاهش 23 درجه ای دما در کمتر از 24 ساعت دیدم دقیقا اخرای اسفند بود برف بارید
یعنی دماتون افزایش نیافته؟اينجا گرم باد نشد اما گويا اردبيل شده !!! دما ١٤ است اونجا
سلام نوکرم داداش:گل:درود هومن جان خوبی داداش؟
تو قم کاهش 23 درجه ای دما در کمتر از 24 ساعت دیدم دقیقا اخرای اسفند بود برف بارید
یعنی دماتون افزایش نیافته؟
عجیبه!:تعجب2:نه هومن جان ! نشد
دما ١٣ است الان
پيش بيني شده بود. به ٢٣ يا ٢٤ برسه :تعجب2:
سلام نوکرم داداش:گل:
آره ولی من تا حالا ندیده بودم سازمان بگه کاهشه دمای 20 درجه ای داریم اولین باره!:تعجب2:
واقعا پیش بینی های سازمان میخونید؟حیف وقت نیست
فرودگاه قمم خوب پیش میره
سلام بر محمد گل(بجنورد)
افزایش سریع پسندهای دریافتی نشانگر آمدن محمد است:خنده1:
قربانت محمد جانسلام بر جناب میری عزیز:گل:
:خنده1::خنده1:،خوب هستید قربان؟؟بابا عجب آپی کرده نروژ واسه شما!!!!:تعجب2::تعجب2:،بجاش بارش های ما کاهش یافت!!!مشکلی نیست،مشهد بیاد انگار بجنورد اومده.
ممد جان بجنوردم قول میدم 20 تا 30 سانتو انشالا بیادمنفی 16!!!!!
بجنورد!!!
![]()
قربانت محمد جان
آخر هفته بیا مشهد در خدمتیم:احترام:
3 ریشتر آمل اومد ربطی نداره؟
ممد جان بجنوردم قول میدم 20 تا 30 سانتو انشالا بیاد