محمد رضا جان برای نزدیک فرودگاه رو هم میزاری؟؟! ممنونسه راه طرقبه
![]()
میدان امام حسن(ع)
![]()
میدان نمایشگاه
![]()
هفت تیر
![]()
محمد رضا جان برای نزدیک فرودگاه رو هم میزاری؟؟! ممنونسه راه طرقبه
![]()
میدان امام حسن(ع)
![]()
میدان نمایشگاه
![]()
هفت تیر
![]()
الان میخواستم گزارش فرودگاه رو بزارم و بنویسم که متاسفانه دوربین اونجا آپدیت نیست اما عوارضی باغچه رو داره:محمد رضا جان برای نزدیک فرودگاه رو هم میزاری؟؟! ممنون
امیر جان برف ملایم و کمه . هوا هم گرفتس ولی تصاویر ماهواره ابرا رو منسجم نشون نمیدن . باید دید چی میشه . بالاخره این نروژ پیشبینیش درست میشه یا نه خدا میدونه
خیلی ممنون. آره واقعا برای منم عجیبه!!!؟الان میخواستم گزارش فرودگاه رو بزارم و بنویسم که متاسفانه دوربین اونجا آپدیت نیست اما عوارضی باغچه رو داره:
![]()
نمیدونم فرودگاه چرا با 300 متر light snow زده؟
خیابونا مه نیست خیلی
سلام محمد جان
نروژ چند میل پیش بینی کرده ؟
به نظر بیشتر بارش تهران ساعت 6 تا 12 ظهر فرداست
نمیدونم چرا سمت ما نمیشینه برفخیلی ممنون. آره واقعا برای منم عجیبه!!!؟
بارش برف متوقف شد!!!:52::قاطی::گریه:،من تا زمانی که بجنورد 10 سانت{کمترینش رو گفتم ها!!!}برف نیاد؛دیگه پست نمیذارم و فقط پست ها رو میخونمو لایک میکنم،حالا این 10 سانت میخواد فردا بیاد،میخواد 2 روز به عید بیاد،میخواد سال دیگه بیاد،ما رفتیم دوستان.خوبی بدی دیدین حلالم کنین!!!!
نمیدونم چرا سمت ما نمیشینه برف
یاد اسفند 79 افتادم
2 روز برف میومد، درخت جلو در حیاطمون داشت کج میشد از بس روش برف نشسته بود اونوقت رو زمین برف نمینشست
:تعجب2:خواستم بخوابم اما نشد برف ریز و شدید هم اکنون فقط نگید که شمال شهر داره بارون میادش!!!!!!
آخه پارسال 28 اسفند با همین شدت یا کمتر، 20 سانت نشستبه قول قدیمیا زمین نفس کشیده !
امیدوارم خدا دلش برای مردمان البرز جنوبی بسوزه . از قزوین تا تهران . اماری که عباس جان از برف این چند ساله قزوین دادن نشون میده چقدر وضع البرز جنوبی خراب بوده سالای اخیر .