• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
خواهش میکنم محمد جان، قول داده بودم باید عمل میکردم، راستی آب شدن برف ها فقط بخاطر ارتفاع بیشتر خورشید در آسمان هست و دما همچنان زیر صفر هستش، باید تا 4-5 بعدازشهر تحمل کنیم و به نظرم باز هم بارش در خواهیم داشت البته کمی از شدتش کم خواهد شد.
آره واقعا. الان خیلی شدید میباره برفه خشکیم هست ولی رو آب نمیشینه فقط رو برفهایی که از قبل بوده میشینه و سانت میره بالا

ماهان.

کاربر ويژه
این سیستم برای رشت سرماش فقط کم بود . اگه تهران هم سرما نداشت با اون 8 میل 1 سانت هم به زور میومد . خدا رحم کرد . ولی رشت درست میشه بالاخره امسال بد شانسی داشت

اگه یادت باشه پارسال با هر بار بارش برف در تهران رشت هم سفیدپوش می‌شد. برف 1 بهمن سال گذشته که در تهران خوب بارید، در رشت هم 5 تا 8 سانتیمتر باریده بود.
ولی من این وضعیت رو برای شمال از مدت‌ها پیش، پیش‌بینی کرده بودم. تا وقتی سامانه‌ها از لحاظ سرما قوی نباشن اوضاع همینه، چون منطقه شمال جز در مواردی اشتثنایی مثل 86، در دمای زیر 0 برف نمی‌باره و کافیه که 0.5 درجه هوا گرمتر باشه که بارش به لب‌مرز برسه. الان گویا تمام نقاط جنوبی و غربی رشت سفیدپوش شدن، ولی سطح شهر بخاطر گرمایش شهری شرایط مساعدی نداشت.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان هنوز فرصت هست، دیروز همین زمان من چنان دپرس بودم که نگو! اما با امیر محسن صحبت کردم آروم شدم و الان هم که شارژ شارژ هستم!

امروز عصر به بعد ریزش هوای سرد به منطقه شما به حداکثر خودش میرسه.

امید داشته باش:گل:

هی هی هی هی!!!!آرش جان چی بگم!!!من از دیشب امیدوارم ولی ....،توکل برخدا!!انشاالله که بجنورد هم میاد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این سیستم برای تهران گل کاشت خدا ازش راضی باشه دله ما جوانهارو شاد کرد . اگه تو بانک 500 میلیون میبردیم انقدر خوشحال نبودیم که الان هستیم:خنده1:

هومن جان 500 میلیون هم پول کمی نیست ها! میشه باهاش یک آپارتمان 50 متری خرید توی سعادت آباد!!!:سوت:

اما اگر 500 میلیون رو اضافه بر بارش برف داشتیم دیگه توپ میشد!:شاد:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هی هی هی هی!!!!آرش جان چی بگم!!!من از دیشب امیدوارم ولی ....،توکل برخدا!!انشاالله که بجنورد هم میاد.

میاد محمد جان نگران نباش، امید داشته باش، این سیستم برای تمام کشور گل میکاره، نوبت شما هم میشه و لذتش رو میبرید:گل:

فقط نقشه های هفته دیگه من رو نگران میکنه اما الان رو عشق است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rahsazan

کاربر ويژه
کد خبر: 2013594

تاریخ مخابره : ۱۳۹۱/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۰

آگاه وظیفه خبر داد:
[FONT=BNazanin_Mehr]مسدود شدن راه های 125 روستا در آذربایجان شرقی بر اثر بارش برف
تبریز – خبرگزاری مهر: رئیس اداره نگهداری راه های آذربایجان شرقی از مسدود شدن راه های 125 روستا در استان بر اثر بارش برف و کولاک شدید خبر داد.

اکبر آگاه وظیفه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هم اکنون تمام نیروهای راهداری در حال تلاش برای بازگشایی راه های مسدود شده هستند که این تعداد تا عصر امروز کاهش خواهد یافت.
وی ادامه داد: از این تعداد، 40 روستا در میانه، 25 روستا دربستان آباد، 20 روستا در اهر، 12 روستا در سراب و کلیبر، 10 روستا در ورزقان و شش روستا نیز در شهرستان تبریز واقع شده است.
آگاه وظیفه افزود: تمامی این راه ها جزو راه های احداث نشده هستند.
وی همچنین در خصوص تعداد راهدارخانه های استان گفت: در کل استان 43 راهدارخانه ثابت و سه راهداخانه سیار موجود است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اگه این روند تولید ابر برای تهران حفظ بشه عالیه

این رو هم مد نظر داشته باشید که خورشید مثل شمشیر دو لبه هست! UV اش باعث آب شدن برف میشه ولی باعث ایجاد همرفت محلی میشه که الان خیلی بهش نیاز داریم!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
هومن جان 500 میلیون هم پول کمی نیست ها! میشه باهاش یک آپارتمان 50 متری خرید توی سعادت آباد!!!:سوت:

اما اگر 500 میلیون رو اضافه بر بارش برف داشتیم دیگه توپ میشد!:شاد:
آرش جان پیاز داغشو زیاد کردم منظورم این بود که برفه خونه بدنمون افتاده بود مردمه عادی قنده خونشون میفته ولی ماها برفه خونمون!:خنده1: و واقعا به این برف احتیاج داشتیم:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
ینی میشه هفته‌ی بعد ما هم عکس برف بذاریم و عکسای ما هم اینجوری مثل عکسای دوستان لایک بخوره؟ :خنده1::خنده1:

Capture.JPG

محمد بجنورد

کاربر ويژه
میاد محمد جان نگران نباش، امید داشته باش، این سیستم برای تمام کشور گل میکاره، نوبت شما هم میشه و لذتش رو میبرید:گل:

فقط نقشه های هفته دیگه من رو نگران میکنه اما الان رو عشق است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چشم!!!امیدوارم!!!!!!خب دوستان،مثل اینکه مذاکرات با خانوادم مثبت بوده و انشاالله تا ساعاتی دیگر به سمت مشهد حرکت خواهیم کرد!!پس برف 70سانتی قوچان رو هم زیارت خواهم کرد،انشاالله.

فعلا دوستان...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا