محور سبزوار - نیشابور مسدود است
مدارس ابتدایی و راهنمایی مشهد فردا تعطیل است
سلام علی جاندوستان آقای پرنو در جواب درخواست بنده برای تشریف آوردن به فروم اینطور فرمودن که "سلام بر شما دوست عزیز شما لطف دارید.
چشم انشا.. در اولین فرصت به انجمن شما خواهم آمد. من هم خیلی خوشحال می شوم از مطالب شما استفاده کنم."
ودر بخشی دیگه در جواب سوالی در مورد بارش اسفند ماه گفتند که "سامانه ای که گذشت از نظر ناپایداری اگر نگیم بی نظیر ولی کم نظیر بود خیلی قدرتمند بود ولی متاسفانه در ترازهای پایین و میانی جو رطوبت مناسبی وجود نداشت رطوبت بین 70تا 80درصد بود .آن هم در شرق استان علت بارش کم آن همین بود. انشا.. بعد از سامانه ضعیفی که از آواخر روز شنبه با افزایش ابر و روز یکشنبه و دوشنبه برای ما بارش پرکنده دارد در روزهای پایانی مارس یک سامانه بزرگ برروی اقیانوس اطلس در حال شکل گیری است که انشا.... در موقعش درباره صحبت خواهیم کرد."
وقتی جاده کولاک باشه و دید نباشه چاره ای نیست جز بستن راهیعنی دو روزه راه مشهد به تهران بسته شده ؟؟؟
البته تردد از محور شمال ممکن بوده به تهران
خواهش می کنم استاد میری عزیز...وظیفس.سلام علی جان
به خاطر پیگیری دعوت از آقای پرنو بسیار سپاسگزارم
ضمنا نگران کارهای پروژت هم نباش انشالله کارات بدون هیچ مشکلی انجام میشه
ما شاگرد شماییم علی جانخواهش می کنم استاد میری عزیز...وظیفس.
ایشالا که درست شه و فردا دست پر برگردم به اینجا...روشم جدیده و اگه جواب بده خیلی عالی میش:گل:
ایشالا هدف از همون اولم این بوده و کلی براش زحمت کشیدم!آزمایشگاهیم که هست احتمالش بیشتر میشه...ما شاگرد شماییم علی جان
پس راحت میتونی حداقل یکی دوتا مقاله ISI از توش دریاری و بری برای دکتری انشالله
متاسفم برای استقلالیها با این رفتارا و حرکات و فحاشیهاشون!دمه استقلال گرم . پیشاپیش قهرمانی استقلال مبارک . پرسپولیسی ها لطفا بحث نکنید که امیر محسن ناراحت میشه و پاک میکنه . اینجا فروم هواشناسیه :0mid:
ورودی پیست دیزین چنده؟:نیش:
![]()
من مخلصم محمد رضا جانامیر(نیشابور) عکسی نگرفتی از مسیر؟
راستی اگه وضعیت جاده خیلی خراب بود این هفته احتمالا میرم اداره راه باهاشون گفتمان حضوری داشته باشم!
متاسفم برای استقلالیها با این رفتارا و حرکات و فحاشیهاشون!
بالاخره با تمامه این کارا و تلف کردنه وقت تونستن با 1 گله شانسی برنده بشن ولی من شرط میبندم قهرمان نمیشن چون لایقش نیستن!:سکوت:
:سکوت::سکوت::سکوت:فقط :سکوت::سکوت::سکوت:تیم شما اگه لایقه چرا همیشه پایین استقلاله ؟؟ تو این 7 8 10 سالی که لیگ بوده تو 90% سالا استقلال بالاتر از پرسپولیس بوده تو جدول و مجموع امتیازاتش کاملا بالاتره . پس استقلال یه تیم قدرتمند تره دیگه همه دنیا میدونن . شرمندم:خجالت2:
تیم شما اگه لایقه چرا همیشه پایین استقلاله ؟؟ تو این 7 8 10 سالی که لیگ بوده تو 90% سالا استقلال بالاتر از پرسپولیس بوده تو جدول و مجموع امتیازاتش کاملا بالاتره . پس استقلال یه تیم قدرتمند تره دیگه همه دنیا میدونن . شرمندم:خجالت2:
چون پسته ورزشی گزاشته بود مجبور شدم جوابشو بدم که خیاله باطل نکن یه وقت خدایی نکرده.این اولین و آخرین اسپم منه،اما با عرض معذرت سرور بودن پرسپولیس و سو...خ بودن استقلال یه قانونه :خنده1:
شما میتونی بگی 2*2=5 ؟؟؟؟ به همین ترتیب نمیتونی بگی که استقلال .... نیست یا استقلال سرور پرسپولیسه:سوت: