• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
محور سبزوار - نیشابور مسدود است
مدارس ابتدایی و راهنمایی مشهد فردا تعطیل است

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان آقای پرنو در جواب درخواست بنده برای تشریف آوردن به فروم اینطور فرمودن که "
سلام بر شما دوست عزیز شما لطف دارید.
چشم انشا.. در اولین فرصت به انجمن شما خواهم آمد. من هم خیلی خوشحال می شوم از مطالب شما استفاده کنم."
ودر بخشی دیگه در جواب سوالی در مورد بارش اسفند ماه گفتند که "
سامانه ای که گذشت از نظر ناپایداری اگر نگیم بی نظیر ولی کم نظیر بود خیلی قدرتمند بود ولی متاسفانه در ترازهای پایین و میانی جو رطوبت مناسبی وجود نداشت رطوبت بین 70تا 80درصد بود .آن هم در شرق استان علت بارش کم آن همین بود. انشا.. بعد از سامانه ضعیفی که از آواخر روز شنبه با افزایش ابر و روز یکشنبه و دوشنبه برای ما بارش پرکنده دارد در روزهای پایانی مارس یک سامانه بزرگ برروی اقیانوس اطلس در حال شکل گیری است که انشا.... در موقعش درباره صحبت خواهیم کرد."

سلام علی جان
به خاطر پیگیری دعوت از آقای پرنو بسیار سپاسگزارم
ضمنا نگران کارهای پروژت هم نباش انشالله کارات بدون هیچ مشکلی انجام میشه

aznavar

کاربر ويژه
راستی مهرداد جان کارت پایان خدمت و روز برفی.چ رمانتیک:66:
بعدها به آقا زاده میگی وقتی که کارت پایان خدمت بابا رو آوردن تهران غوغایی بود:خجالت2::نیش:

rahsazan

کاربر ويژه
یعنی دو روزه راه مشهد به تهران بسته شده ؟؟؟
البته تردد از محور شمال ممکن بوده به تهران
وقتی جاده کولاک باشه و دید نباشه چاره ای نیست جز بستن راه
تازه دیشب دوستم باید با قطار ساعت 7:30 شب میرسیده مشهد میگه 1:30 بامداد امروز رسیده
میگفت راه آهن اون موقع شب انقدر شلوغ بوده

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی جان
به خاطر پیگیری دعوت از آقای پرنو بسیار سپاسگزارم
ضمنا نگران کارهای پروژت هم نباش انشالله کارات بدون هیچ مشکلی انجام میشه
خواهش می کنم استاد میری عزیز...وظیفس.
ایشالا که درست شه و فردا دست پر برگردم به اینجا...روشم جدیده و اگه جواب بده خیلی عالی میش:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
محمدرضا جان دوست منم که قطار اهواز مشهد بود بخصوص بعد از نیشابور خیلی تاخیر خوردو حدود 6 ساعت تاخیر داشت!

rahsazan

کاربر ويژه
خواهش می کنم استاد میری عزیز...وظیفس.
ایشالا که درست شه و فردا دست پر برگردم به اینجا...روشم جدیده و اگه جواب بده خیلی عالی میش:گل:
ما شاگرد شماییم علی جان
پس راحت میتونی حداقل یکی دوتا مقاله ISI از توش دریاری و بری برای دکتری انشالله

rahsazan

کاربر ويژه
امیر(نیشابور) عکسی نگرفتی از مسیر؟
راستی اگه وضعیت جاده خیلی خراب بود این هفته احتمالا میرم اداره راه باهاشون گفتمان حضوری داشته باشم!

ali.doosti

کاربر ويژه
ما شاگرد شماییم علی جان
پس راحت میتونی حداقل یکی دوتا مقاله ISI از توش دریاری و بری برای دکتری انشالله
ایشالا هدف از همون اولم این بوده و کلی براش زحمت کشیدم!آزمایشگاهیم که هست احتمالش بیشتر میشه...
باز هم بخاطر امید دادن و آرزوی خوبتون ممنونم:گل:

aznavar

کاربر ويژه
ورودی پیست دیزین چنده؟:نیش:

06govioi2jv2svme8wv.jpg

3b7gc68uk7s91gcwsap.jpg

qr5lfw5a2b2hrpaw73f.jpg

0u9hvvwi58toli522rc9.jpg

vvdns9b243n7y05fru3t.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
دمه استقلال گرم . پیشاپیش قهرمانی استقلال مبارک . پرسپولیسی ها لطفا بحث نکنید که امیر محسن ناراحت میشه و پاک میکنه . اینجا فروم هواشناسیه :0mid:
متاسفم برای استقلالیها با این رفتارا و حرکات و فحاشیهاشون!
بالاخره با تمامه این کارا و تلف کردنه وقت تونستن با 1 گله شانسی برنده بشن ولی من شرط میبندم قهرمان نمیشن چون لایقش نیستن!:سکوت:

amir551

کاربر ويژه
امیر(نیشابور) عکسی نگرفتی از مسیر؟
راستی اگه وضعیت جاده خیلی خراب بود این هفته احتمالا میرم اداره راه باهاشون گفتمان حضوری داشته باشم!
من مخلصم محمد رضا جان
نه والا
دوربین نبرده بودم
جاده خوب بود ولی یه کم بد بود:خنده1:
دو طرف جاده برف داشت، فقط یه لاین وسط وجود داشت که میشد بی خطر رفت
شما گفتمان رو بکن ولی
:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
متاسفم برای استقلالیها با این رفتارا و حرکات و فحاشیهاشون!
بالاخره با تمامه این کارا و تلف کردنه وقت تونستن با 1 گله شانسی برنده بشن ولی من شرط میبندم قهرمان نمیشن چون لایقش نیستن!:سکوت:

تیم شما اگه لایقه چرا همیشه پایین استقلاله ؟؟ تو این 7 8 10 سالی که لیگ بوده تو 90% سالا استقلال بالاتر از پرسپولیس بوده تو جدول و مجموع امتیازاتش کاملا بالاتره . پس استقلال یه تیم قدرتمند تره دیگه همه دنیا میدونن . شرمندم:خجالت2:

پسرخاله

کاربر ويژه
تیم شما اگه لایقه چرا همیشه پایین استقلاله ؟؟ تو این 7 8 10 سالی که لیگ بوده تو 90% سالا استقلال بالاتر از پرسپولیس بوده تو جدول و مجموع امتیازاتش کاملا بالاتره . پس استقلال یه تیم قدرتمند تره دیگه همه دنیا میدونن . شرمندم:خجالت2:
:سکوت::سکوت::سکوت:فقط :سکوت::سکوت::سکوت:
آره داداش فقط :سکوت::سکوت::سکوت:

Abbath

New member

این اولین و آخرین اسپم منه،اما با عرض معذرت سرور بودن پرسپولیس و سو...خ بودن استقلال یه قانونه :خنده1:

شما میتونی بگی 2*2=5 ؟؟؟؟ به همین ترتیب نمیتونی بگی که استقلال .... نیست یا استقلال سرور پرسپولیسه:سوت:

mohamad$

کاربر ويژه
باشه بابا شما خوبید .:خنده1: تا 100 سال دیگه بشینید و دعا کنید ما بجای اول دوم بشیم . حالا شاید بعضی سالا دعاتون گرفت . خودتون که عرضه قهرمانی ندارید همش دنبال شکست دیگرانید . به خودتون بیاید بابا . پرسپولیس قهرمان تو لیگ برتر بمان :خنده1:

خب دیگه بحث منحرف شد .

پسرخاله

کاربر ويژه
این اولین و آخرین اسپم منه،اما با عرض معذرت سرور بودن پرسپولیس و سو...خ بودن استقلال یه قانونه :خنده1:

شما میتونی بگی 2*2=5 ؟؟؟؟ به همین ترتیب نمیتونی بگی که استقلال .... نیست یا استقلال سرور پرسپولیسه:سوت:
چون پسته ورزشی گزاشته بود مجبور شدم جوابشو بدم که خیاله باطل نکن یه وقت خدایی نکرده.
وگرنا بنده اهله اسپم دادن نیستم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا