این اولین و آخرین اسپم منه،اما با عرض معذرت سرور بودن پرسپولیس و سو...خ بودن استقلال یه قانونه :خنده1:
شما میتونی بگی 2*2=5 ؟؟؟؟ به همین ترتیب نمیتونی بگی که استقلال .... نیست یا استقلال سرور پرسپولیسه:سوت:
:سکوت::سکوت::سکوت:فقط :سکوت::سکوت::سکوت:
آره داداش فقط :سکوت::سکوت::سکوت:
تیم شما اگه لایقه چرا همیشه پایین استقلاله ؟؟ تو این 7 8 10 سالی که لیگ بوده تو 90% سالا استقلال بالاتر از پرسپولیس بوده تو جدول و مجموع امتیازاتش کاملا بالاتره . پس استقلال یه تیم قدرتمند تره دیگه همه دنیا میدونن . شرمندم:خجالت2:
متاسفم برای استقلالیها با این رفتارا و حرکات و فحاشیهاشون!
بالاخره با تمامه این کارا و تلف کردنه وقت تونستن با 1 گله شانسی برنده بشن ولی من شرط میبندم قهرمان نمیشن چون لایقش نیستن!:سکوت:
شما اول برید حرف زدنتونو درست کنید فعلا که آقا آرشتون محروم شد رفت بازیهای بعدی هم بدون تماشاگر باید گل کوچیکتونو ادامه بدید!:خنده1:باشه بابا شما خوبید .:خنده1: تا 100 سال دیگه بشینید و دعا کنید ما بجای اول دوم بشیم . حالا شاید بعضی سالا دعاتون گرفت . خودتون که عرضه قهرمانی ندارید همش دنبال شکست دیگرانید . به خودتون بیاید بابا . پرسپولیس قهرمان تو لیگ برتر بمان :خنده1:
خب دیگه بحث منحرف شد .
ورودی پیست دیزین چنده؟:نیش:
![]()
![]()
![]()
![]()
انقلاب شده
ر ژ .... م عوض شده؟
:تعجب2:
همه پیست های تهران همینه . توچال هم رفتم همینه . ولی شهرستان ها فکر نمیکنم اینطوری باشه .
نه بابا همه جا همینه دیگه!شما یه سر پل خواجو سی و سه پل برید...همه پیست های تهران همینه . توچال هم رفتم همینه . ولی شهرستان ها فکر نمیکنم اینطوری باشه .
تا سجاد و بهار که میان دیگهکسی تو مشهد اینجوری بیاد بیرون اعدامه:خنده1:
تا سجاد و بهار که میان دیگه
نمیان؟
این توچاله دیزین نیست . پشت سرشون قله هومند توچال هست که پشت قله اصلی توچال هست
![]()
اینم توچال هست اون ته عکس ایستگاه 7 هست 3740 متر
![]()
متاسفم برای استقلالیها با این رفتارا و حرکات و فحاشیهاشون!
بالاخره با تمامه این کارا و تلف کردنه وقت تونستن با 1 گله شانسی برنده بشن ولی من شرط میبندم قهرمان نمیشن چون لایقش نیستن!:سکوت: