• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
وايي يعني ميشه بعد از ظهر دوباره سسياه بشه و رگبار و رعد و برق و وزش باد شديد داشته باشيم. من بهار رو اينجوري دوست دارم هيجان انگيز باشه . :خنده2:

برفی

کاربر ويژه
وايي يعني ميشه بعد از ظهر دوباره سسياه بشه و رگبار و رعد و برق و وزش باد شديد داشته باشيم. من بهار رو اينجوري دوست دارم هيجان انگيز باشه . :خنده2:

دقیقا منم مثل شما این مدلی دوست دارم بعدازظهر امکانش هست اصفهان این مدلی بشه با توجه به بالابودن رطوبت وخنکی هوا

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
بارش برف شمشک همین الان البته بارش کاملا ضعیفه و به زمین نشسته که نشان میده بارش کمتر از چند میلیمتره اما دما در 2600 متری 1 درجست

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
شمشک در چند روز گذشته بارش چندانی نداشته و بارش ها اغلب باران و ضعیف بوده اما احتمال میدم تا 10 روز اینده شمشک و دیزین یک بار دیگر زمستان را تجربه کنند

mohammadsadat

کاربر ويژه
خدا رو شکر
تبریک به خراسانی ها و تهرانی های عزیز:گل:
امیدوارم در ادامه بهتر هم بشه
دعا کنید منم تا وقتی ایلام هستم رگبار و رعد برق ببینم و بی نصیب نمونم:خنده2:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
ارتفاعات شمال البرز مرکزی هم مثلا 20 کیلومتری شمال امل از ارتفاع 2500 تا 3000متری که بنده رفتم و رویت کردم فجیع ترین شرایط ممکن بود در چند روز گذشته و حتی از فروردین تقریبا هیچ بارشی نداشته

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
ارتفاعات شمالی تهران از 2400 متری از شرق تا غرب همینک کاملا سفید پوش است و در برخی مناطق تا 2000 متری شبه سفید است و البته کاملا افتابی

amir tehranpars

کاربر ويژه
ارتفاعات شمال البرز مرکزی هم مثلا 20 کیلومتری شمال امل از ارتفاع 2500 تا 3000متری که بنده رفتم و رویت کردم فجیع ترین شرایط ممکن بود در چند روز گذشته و حتی از فروردین تقریبا هیچ بارشی نداشته

درود !
20 km شمال شهرمون که ارتفاش منفیه !
بله در طول عید ما هم به زادگاه اجدادیمون ، منطقه چلاو رفتیم و هوایی گرم وخشک تجربه کردیم !
ولی گویا با رفتن ما و آغاز دهه دوم فروردین کمی وضعیت بهتر شده هرچند که فصل بهار ، خشک ترین فصل ساله سواحله !

amir tehranpars

کاربر ويژه
وقتی به دیوارهای ساختمانهای خیس شده و ایجاد آب بندهای کوچه ها مینگرم ، حسرت میخورم که باز هم مهرآباد .....!!!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
درود !
20 km شمال شهرمون که ارتفاش منفیه !
بله در طول عید ما هم به زادگاه اجدادیمون ، منطقه چلاو رفتیم و هوایی گرم وخشک تجربه کردیم !
ولی گویا با رفتن ما و آغاز دهه دوم فروردین کمی وضعیت بهتر شده هرچند که فصل بهار ، خشک ترین فصل ساله سواحله !
منظورم جنوب دریاست ما از جاده بلده از رزن از مسیر افرود به روستای گزنا سرا gaznasara رفتیم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
واي چرا امار فصلي زمستون منتشر نمي شه ؟ اگه ارائه ندن چي من چكار كنم ؟ آمار 8 سالم ناقص ميشه. :ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا