• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه

منم به نويد جان تبريك ميگم ببينيم بارانسنج محمدرضا جان چقدر كاليبره است

به دقت نوید نیست، بزار آمار رو امیرمحسن اعلام کنه فکر کنم ایستگاه من به آمار ایستگاه فرامرز عباسی نزدیکتره، ولی ظهر باید برم دقیق اندازه گیری کنم

amir tehranpars

کاربر ويژه
برای اینکه تهران به پای مهرآباد نسوزه
یه ایده مسخره :
بیان میانگین بارش ایستگاه های شهر رو بگیرن و به عنوان بارش پایتخت اعلام کنن !:خنده2:

rahsazan

کاربر ويژه
برای اینکه تهران به پای مهرآباد نسوزه
یه ایده مسخره :
بیان میانگین بارش ایستگاه های شهر رو بگیرن و به عنوان بارش پایتخت اعلام کنن !:خنده2:
فکر نکنم مسخره باشه، بهتر از اینه که آمار یه شهر با اون وسعت رو با یه ایستگاه اونم مهرآباد اعلام کنن

amir tehranpars

کاربر ويژه
اره سامیار جان . دیروز ظهر 11 میل بارید تو 1 ساعت . امروز صبحم لابد 18 میل باریده . امیدورام امار غلط نداده باشه . از دیده بان ایستگاه پرسیدم .

کاش امار دیروز لواسون هم اعلام کنن .

آمار کاملا درسته و تایید میشه !
دیروز عصر و امروز صبح !

mohamad$

کاربر ويژه
خب سال ابی تا امروز ( حدودی )

اقدسیه دامه برکاته 365

مهراباد لعنت الله علیه 174

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
به دقت نوید نیست، بزار آمار رو امیرمحسن اعلام کنه فکر کنم ایستگاه من به آمار ایستگاه فرامرز عباسی نزدیکتره، ولی ظهر باید برم دقیق اندازه گیری کنم

مطمئنم اونم خوفه!ولي بطور ميانگين آمار ايستگاه اميرمحسن 70% آمار ايستگاه نويد 50%و آمار ايستگاه محمدرضا 40% بيشتر از منحوس النواحيس هست! اينجوري ميشه كاليبرش كرد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا