mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان تا پایان فروردین نرمال سال ابی اقدسیه چند میله ؟
الان مي گم.
مطمئنم اونم خوفه!ولي بطور ميانگين آمار ايستگاه اميرمحسن 70% آمار ايستگاه نويد 50%و آمار ايستگاه محمدرضا 40% بيشتر از منحوس النواحيس هست! اينجوري ميشه كاليبرش كرد!
363.68 ميلي متر
تشکر خب پس سالش نرمال هست تا الان . البته فروردین زیر نرماله .
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
فروردين با احتساب اين بارش ها چقدر شد؟
استثنائا این دفعه یکم آمار من بیشتره ، صبح حدود 15 تا 20 میلیمتر (که البته به 20 نزدیکتر بود) رو اندازه گرفتم اما آمار امیرمحسن کاملا دقیق خواهد بود...
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر
بارش شدید باران در جای جای شهر تهران رو که ظاهرا با رعد و برق همراه بوده تبریک و تهنیت عرض میکنم.
خدا رو شکر خراسان عزیز هم دیشب بارشهای خوبی رو کسب کرد که میزان دقیق بارش در شهر مشهد به شرح ذیل هست و جای داره به محمد رضا و نوید عزیز باخاطر این ثبت دقیق و کالیبره باران سنجی شخصی شون تبریک عرض کنم:
بارانسنجی : فرامرز عباسی و شهرک امام علی : 21.5 میلیمتر
باران سنجی آب و برق و قاسم آباد : 16 میلیمتر
باران سنجی فرودگاه مشهد : 13 میلیمتر
باران سنجی پنج تن : 11 میلیمتر
منبع: اداره هواشناسی مشهد:گل:
خوب منم همين حدودا حدس زدم مركز شهر اومده باشه چون از آبگرفتگی تو خيابونا معلوم بود چقدر اومده!حالا اميرمحسن مگه ميتونه آمار بارانسنجي ها رو بدست بياره؟
به افتخار ظرف حلبي خودم ( بارانسنجي آب و برق با خونه ما 1.5 كيلومتر فاصله داره و آمارش با آماري كه من اول صبح اندازه گرفتم يكيهسلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر بارش شدید باران در جای جای شهر تهران رو که ظاهرا با رعد و برق همراه بوده تبریک و تهنیت عرض میکنم. خدا رو شکر خراسان عزیز هم دیشب بارشهای خوبی رو کسب کرد که میزان دقیق بارش در شهر مشهد به شرح ذیل هست و جای داره به محمد رضا و نوید عزیز باخاطر این ثبت دقیق و کالیبره باران سنجی شخصی شون تبریک عرض کنم: بارانسنجی : فرامرز عباسی و شهرک امام علی : 21.5 میلیمتر باران سنجی آب و برق و قاسم آباد : 16 میلیمتر باران سنجی فرودگاه مشهد : 13 میلیمتر باران سنجی پنج تن : 11 میلیمتر منبع: اداره هواشناسی مشهد:گل:
ظهر شما بخير
ظاهرن شما بند پ داريد كه اين آمار به دستتون رسيده!
ظاهرا این بار سمت مرکز شهر بیشتر باریده
خوب حالا مونده خود امیرمحسن و شما و آرش و سایر مشهدیها که بارانسنج نصب کنین و آمارمون رو دقیقتر کنیم:خجالت2:
سلام دوستان دیشب شب قشنگی بود با اینکه بیشتر از این انتظارشو داشتیم تو منطقه رضاشهر هم حدودا 20 تایی اومد....به افتخار ظرف حلبي خودم ( بارانسنجي آب و برق با خونه ما 1.5 كيلومتر فاصله داره و آمارش با آماري كه من اول صبح اندازه گرفتم يكيه
48-49
ظاهرا این بار سمت مرکز شهر بیشتر باریده
خوب حالا مونده خود امیرمحسن و شما و آرش و سایر مشهدیها که بارانسنج نصب کنین و آمارمون رو دقیقتر کنیم:خجالت2: