• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
با توجه به خلوتی مرموز فروم توجه شما رو به یک ترانه محلی خراسانی جلب می کنم

نگارینا قد چار شونه داری لیلا خانم.........کنار خونه ی ما خونه داری لیلا خانم
همو خونه که رو ور قبله باشه لیلا خانم.....خودت مستو مو ره دیوونه داری لیلا خانم جان! لیلا لیلا لیلا
لیلا وفای تو ره گردوم .......ناز غمزه های تو ره گردم.......چشمای سیای تو ره گردم.....
:58:
راه میری نازک نازک جان قد بالای تو ر گردم مو........ لیلا لیلا لیلا....

دلوم میخواست که دلسوزم تو باشی لیلا خانم ........چراغ و شمع و پی سوزوم تو باشی لیلا خانم
دلوم میخواست که در شب های مهتاب لیلا خانم......همو ماهه دل افروزم تو باشی لیلا خانم جان......... لیلا لیلا لیلا

شتر از بارش میناله مو از دل لیلا خانم ......... بنالیم هردومون منزل به منزل لیلا خانم
شتر ناله که مو باروم گرونه لیلا خانم .......... مو هم نالم که دور افتادوم از دل لیلا خانم جان.......لیلا لیلا لیلا..
:تعجب::تعجب::تعجب::تعجب:

saeed hh

کاربر ويژه
کسی نیست من باید برم فردا صبح باید زود بلند شم فقط اینو میتونم بگم عربستان تا اطلاع ثانوی حداقل 8 روز اینده بارش وحشتناکی داره اگه این انمیشینی که من دیدم شما هم میدید فکر کنم مثل من میگفتید عرستان قراره بشه اروپا!!

شب خوش

rahsazan

کاربر ويژه
آخیششششششش یه نفر پیداش شد:خنده1:

سلام نوید جان
فکر کنم دیگه رفتیم تو دوره خشکی
امیدوا رم یه ده میل دیگه بباره سال آبی 91 رو نرمال به پایان ببریم
ضمنا یه سوال از بچه های مشهد
موبایلهای همراه اولتون الان آنتن داره? 

Fooladi

کاربر ويژه
نقشه های جی اف اس امروز محدوده تشکیل ابرهای همرفتی رو مطابق با همون تصویر ماهواره ای که گذاشتم مشخص کرده:

ATEST8797.png

ولی ظاهرا در ساعات پیشرو محدوده پیشروی ابرهای همرفتی رو به نفع منطقه فریمان و تربت در نظر گرفته:

ATEST9107.png

ATEST9301.png

فراموش کردم بگم اون نقشه هایی که ترسیم میشه موقت تو سرورش میمونه برا استفاده اونا رو جایی آپلود کن
من از آپلود با آدرس اینترنتی استفاده میکنم که مجبور به آپلود فیزیکی نشم:
http://www.shiaupload.ir/index.php?url=1

Fooladi

کاربر ويژه
درسته
من گرگم زیاد دیدم
بیشتر از سمت فجر می رفتن واسه شکار خرگوشای پردیس

اون قدیما که منم اونجا بودم گرگای فجر با دوچرخه میرفتن جلو خرگوشای پردیس قمپز در می کردن یکی از گرگا تک چرخ زد رفت تو وسط بلوار!! خرگوشا از خنده نزدیک بود از پردیس بیافتند پایین!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا