• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fooladi

کاربر ويژه
فکر کنم اینترنت پوکیده کسی نمیاد من که صفحات آخر رو بیخیال میشم
:عصبانی:

سیبری

کاربر ويژه
13050618_2_2818.gif

سیبری

کاربر ويژه
اون قدیما که منم اونجا بودم گرگای فجر با دوچرخه میرفتن جلو خرگوشای پردیس قمپز در می کردن یکی از گرگا تک چرخ زد رفت تو وسط بلوار!! خرگوشا از خنده نزدیک بود از پردیس بیافتند پایین!
:خنده1:

جالبه
حداقل 5 تا از دوستان نوید ، آرش ، بنده ، محمد رضا و جناب فولادی فردوسی بودن

Rastegari

Banned
با شروع تابستان گرد خاک و آلودگی هم شروع میشه. مواظب باشید!

تراخم

230px-Entropion_and_trichiasis_secondary_to_trachoma_A44-652-11.jpg

تراخم (به انگلیسی: Trachoma)‏ یک بیماری مسری چشم است که در اماکن پرگرد و غبار و کثیف پدید می‌آید.از علایم آن می‌توان به سرخی و تورم سطح داخل پلک‌ها و پیدایش دانه‌های کوچک خاکستری رنگی اشاره کرد.تراخم در پی آلودگی به به باکتری کوچکی به کلامیدیا تراکوماتیس بوجود می‌آید.چنانچه این بیماری به سرعت معالجه نشود موجب کوری می‌شود. داروی تتراسایکلین به فرم پماد چشمی برای درمان استفاده می شود.

برفی

کاربر ويژه
ديروز بعدازظهر عمانه اگه اشتباه نكنم نزديك مسقط پايتخت عمان

ا

بدون شرح
تصویر به اندازه 52% (500x375) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (1024x768) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​
whil9won4tax89f33z.jpg

ديروز بعدازظهر عمانه اگه اشتباه نكنم نزديك مسقط پايتخت عمان

تصویر به اندازه 17% (500x375) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (600x450) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​
z73tg7wgjuxyozq1b3w.jpeg

حتما از خودتون سوال مي كنين از ابر بالا حتما خيلي بارون باريده نه برعكس بارون نباريده چون فقط تگرگ خالص باريده از اين ابر( ببخشيد عكس كيفيت نداره )

برفی

کاربر ويژه
سلام مهرداد جان صبح اقای اصغری گفت تو تهران امسال تابستان اب جیره بندی میشه.همچنین گفت از امروز تا اواسط هفته اینده نیمه جنوبی بارشهای خوبی داره .به ویژه چهارمحال گهکیلویه.لرستان یه دوجای دیگه راهم گفت که یادم نیست. اصفهان را هم جزءمناطقی گفت که از امروز تا اواسط هفته اینده بارش داره.در اخر هم اشاره کرد این سامانه اخر هفته مناطق بالاتر کشور همچون همدان قزوین کرمانشاه کردستان مرکزی قم وبه احتمال قوی تهران را هم دربرمیگیره وگفت سامانه هایی که از پایین وارد کشور میشند دارای انرژی بسیار خوبی هستند ومناطق زیادی راهم دربرمیگیرند مانند این سامانه.:خجالت2::خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان صبح اقای اصغری گفت تو تهران امسال تابستان اب جیره بندی میشه.همچنین گفت از امروز تا اواسط هفته اینده نیمه جنوبی بارشهای خوبی داره .به ویژه چهارمحال گهکیلویه.لرستان یه دوجای دیگه راهم گفت که یادم نیست. اصفهان را هم جزءمناطقی گفت که از امروز تا اواسط هفته اینده بارش داره.در اخر هم اشاره کرد این سامانه اخر هفته مناطق بالاتر کشور همچون همدان قزوین کرمانشاه کردستان مرکزی قم وبه احتمال قوی تهران را هم دربرمیگیره وگفت سامانه هایی که از پایین وارد کشور میشند دارای انرژی بسیار خوبی هستند ومناطق زیادی راهم دربرمیگیرند مانند این سامانه.:خجالت2::خنده1:

بيا همون مصيبتي كه نبايد اتفاق مي افتاد، جيره بندي.

وايي خدا نمي دونيد ما سال 81 چي مي كشيديم. منطقه ما روزهاي يكشنبه آب قطع ميشد روز قبلش براي مصرفمون آب بر ميداشتيم. :ناراحت:

rahsazan

کاربر ويژه

بيا همون مصيبتي كه نبايد اتفاق مي افتاد، جيره بندي.

وايي خدا نمي دونيد ما سال 81 چي مي كشيديم. منطقه ما روزهاي يكشنبه آب قطع ميشد روز قبلش براي مصرفمون آب بر ميداشتيم. :ناراحت:
سلام بر مهرداد عزیز
چرا کاملا درک میکنم با این تفاوت که تابستان سال 85 در مشهد آب 6 روز جیره بندی بود و از صبح تا ساعت 8 شب فکر کنم آب قطع بود!
البته همون سال به تعداد زیاد چاه حفر شد و بعد از یکی دوسال هم آب سد دوستی رسید به مشهد و یه سری اقدامات مدیریت منابع و توزیع آب انجام شد و الحمدلله این مشکل فعلا رفع شده البته نا گفته نماند همونجوری که خودت بهتر میدونی، حفر تعداد زیاد چاه و اضافه برداشت از مخازن زیر زمینی چه مشکلاتی رو میتونه بوجود بیاره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا