• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
رشت چرا دیگه بارون نمیباره ؟؟؟!!! مدت هاست انزلی و رشت بارش جالبی نداشتن شاید چندین ماه هست ! سال خوبی نبوده برای سواحل غربی خزر . این در حالیه که مازندران و گلستان از نرمالشونم بهتر بارش داشتن !!

عقب نشيني پر فشار جنب حاره اي از روي عربستان و نفوذ پي در پي سيستم كم دامنه غربي نشون ميدن هنوز باد هاي غربي منطقه ما رو ترك نكردن و تا زماني كه سيستم هاي غربي به منطقه نفوذ مي كنن از بارش نوع دوم خزر خبري نخواهد شد.

سر منشا بارش هاي نوع دوم خزر از 2 منبع هست:

1- كم فشار ها سر منشا ايسلند ، اسكانديناوي و شمال اطلس
2- كم فشار هاي شرق سيبري

اين بارش هاي ناچيز چند روز قبل در شمال هم ناشي از مورد دوم بود و هنوز هيچ اثري از سيستم هاي منشا اسكانديناوي ديده نمي شه.

من به شخصه با توجه به الگوي هاي فعلي تابستان خوبي رو براي سواحل خزر متصور نيستم مگر اينكه اوضاع الگو ها تغيير كنه.

mohamad$

کاربر ويژه
تشکر مهرداد جان
تابستون فکونم در حالت عادی 5-6 تا موج خوب رو سواحل شمالی میاد که اگه تهران از یکی از اینا بتونه بارش مناسب بگیره برای ما بسه .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان
میبینم که به صحنه رقابت برگشتی، امتحانات انشالله تمام شد؟

سلام محمدرضاجان

ارادت قربان:احترام:

:خنده2::خنده2:،آره برگشتم چون احساس خطر کردم!!:زبون:،انشاالله فردا آخریشه و امتحان آسونی هم هست{آرایه های ادبی}،از این به بعد کاری میکنم که خواب شب هم نداشته باشین!!:اخطار::49::زبون:

ماهان.

کاربر ويژه
:قاطی::قاطی::52::52::گریه:

بعضی دیگه از شهرها ببینیم از کی تا حالا بالای 10 میل نباریدن!

نوشهر: 28 اردیبهشت
بابلسر: 28 اردیبهشت
قائمشهر: 28 اردیبهشت
گرگان: 3 اردیبهشت
رشت: 2 اردیبهشت
بندر انزلی: 11 فروردین
رامسر: 28 اسفند

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمدرضاجان

ارادت قربان:احترام:

:خنده2::خنده2:،آره برگشتم چون احساس خطر کردم!!:زبون:،انشاالله فردا آخریشه و امتحان آسونی هم هست{آرایه های ادبی}،از این به بعد کاری میکنم که خواب شب هم نداشته باشین!!:اخطار::49::زبون:

:خونسرد: :50:

gf1n7gu0x0ag9n740uy3.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تشکر مهرداد جان
تابستون فکونم در حالت عادی 5-6 تا موج خوب رو سواحل شمالی میاد که اگه تهران از یکی از اینا بتونه بارش مناسب بگیره برای ما بسه .

زماني موج شمالي به دامنه هاي البرز ميرسه كه ضلع شمالي پرفشار جنب حاره روي مركز كشور تضعيف بشه والا موج ناپايدار نمي تونه روي تهران تاثير داشته باشه. اميدوارم امسال تابستون هم همچون 2 تابستون گذشته تهران بارش دريافت كنه.

rahsazan

کاربر ويژه
حاج محسن اومد و رفت نشد بریم تاپیک 20 سوالی، حالا خواستین همینجا یا تاپیک حاج محسن بگین اینجا کجاست

[MENTION=24827]سیبری[/MENTION]
murjgns3y2a3kn309.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند :گل:

چند وقتی نبودیم :aminkhan:
بارون نمیاد ولی فعلا هوا زیاد گرم نیست فکر کنم کم کم دیگه گرم هم میشه
اینم وضعیت ما:

0ehhq0nbqghsbp7zwqb.jpg

راستی این ترم تا حالا کمترین نمره ای که به دانشجوهای عزیز دادم 14.5 بوده :خجالت2: . نمره ها بین 20 تا 14.5 بوده همه کلی حال کردن :بای:

rahsazan

کاربر ويژه

اینم وضعیت ما:

0ehhq0nbqghsbp7zwqb.jpg

راستی این ترم تا حالا کمترین نمره ای که به دانشجوهای عزیز دادم 14.5 بوده :خجالت2: . نمره ها بین 20 تا 14.5 بوده همه کلی حال کردن :بای:
سلام دکتر
چند روز پیش بود یادتون افتادم، گفتم حتما درگیر امتحانات پایان ترم و دانشجوهایین
خدا خیرتون بده دل جماعت دانشجو رو شاد کردین:خجالت2:

ماهان.

کاربر ويژه

اینم وضعیت ما:

تا باشه از این اساتید باشه :D

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام دکتر
چند روز پیش بود یادتون افتادم، گفتم حتما درگیر امتحانات پایان ترم و دانشجوهایین
خدا خیرتون بده دل جماعت دانشجو رو شاد کردین:خجالت2:

شما لطف دارید. :گل: برم چندتا لایک کنم، الان لایک خونم خیلی امده پایین! :خجالت2:
من اعتقاد دارم نمره نسبیه. یعنی امتحان باید واسه سنجش بچه های یه کلاس نسبت به همدیگه و در شرایطی که توش هستند باشه. واسه همین حتما باید چند تا نمره 19 یا 20 هم داشته باشم. این ترمم اینقدر کوتاه بود و امتحان ها با فاصله کم برگزار میشن که آدم دلش نمیاد بچه ها رو با یه نمره پایین نابود کنه!

Dr.ben

کاربر ويژه
تا باشه از این اساتید باشه :D

:خنده1:
البته من تو درس یاد دادن به بچه ها خیلی حرص میخورم ولی کلا توی نمره مهربونیم :خجالت2:
ماهان جان بی زحمت شما که اونجا آشنا دارید یخورده بارون بفرستید این طرف. داریم خشک میشیم! دستت درد نکنه :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا