دوستان من الان از ترمینال آرژانتین حرکت کردم به مقصد رشت. اگه تو مسیر خبری باشه گزارش میکنم! اینجا که آسمان تیره شده و اما ابرا یه دست نیستن
سلام ماهان عزیز! خبر خوبی بود! میشه توضیح بیشتری بدید؟احتمالن بارش برف در رشت رفته بالاتر
سلام ماهان عزیز! خبر خوبی بود! میشه توضیح بیشتری بدید؟
آره،رویال هم رویال های قدیم،این اومده کرج مسافر زده ! منو آورده نشونده صندلی کنار در جلو که مال شاگرد هست! گیلکی غلیظم حرف میزنه !نمدونم چرا فکر میکنه من میفهمم! هرچند که میفهمم!:-Dرویال سفر؟ :دی
آره،رویال هم رویال های قدیم،این اومده کرج مسافر زده ! منو آورده نشونده صندلی کنار در جلو که مال شاگرد هست! گیلکی غلیظم حرف میزنه !نمدونم چرا فکر میکنه من میفهمم! هرچند که میفهمم!:-D
ماهان به نظرتون شرایط برف تهران چطوره ؟ همه شهر سفید میشه ؟به نظر میاد جمعه شب و شنبه چند سانتی بارش برف داریم و صبح یکشنبه دمای هوا تا 10- هم پایین میاد
مرسی از توضیحت،البته ما فردا میریم کلاچای و فکر میکنم اونجا شانس برف کمترهصادق جان پیشبینی های دمایی شرایط بهتری رو در حین بارش برف اعلام کردند. البته همچنان احتمال بارش خوب کمه اما من به بارش شدید و ناگهانی و کوتاه مدت برف در رشت امیدوارم. نقاط جنوبی شهر و جنوب شهرستان شرایط بهتری دارند.
بله اینم وی آی پی ه! منو با خواهش و تمنا آورد رو این صندلی،که یه خانم و آقا رو بتونه سوار کنه! به هر حال اینجام باحاله،هم گپ میزنیم،هم پرتقال بهم دادن:-Dرویال که وی آی پی داشت. یه بار وقت نداشتم که معطل آزادی بشم رفتم آرژانتین. بلیطش 13 تومن بود و خیلی خوب و راحت بود.