• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s@d3q

کاربر ويژه
ابرای تهران جوندارتر از کرج بودن! اینجا آفتاب می تابد و ابرها پراکنده ان

هواشناس

کاربر ويژه
04511861509094678263.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
سلام ماهان عزیز! خبر خوبی بود! میشه توضیح بیشتری بدید؟

صادق جان پیشبینی های دمایی شرایط بهتری رو در حین بارش برف اعلام کردند. البته همچنان احتمال بارش خوب کمه اما من به بارش شدید و ناگهانی و کوتاه مدت برف در رشت امیدوارم. نقاط جنوبی شهر و جنوب شهرستان شرایط بهتری دارند.

mohamad$

کاربر ويژه
سایت اسنو فورکست برای ارتفاع 1770 متری شهر تهران روز جمعه دما رو بین -5 و -17 پیشبینی کرده !! محله سامیار قطب میشه . تازه اونا 1900 هستن .

ماهان.

کاربر ويژه
آره،رویال هم رویال های قدیم،این اومده کرج مسافر زده ! منو آورده نشونده صندلی کنار در جلو که مال شاگرد هست! گیلکی غلیظم حرف میزنه !نمدونم چرا فکر میکنه من میفهمم! هرچند که میفهمم!:-D

رویال که وی آی پی داشت. یه بار وقت نداشتم که معطل آزادی بشم رفتم آرژانتین. بلیطش 13 تومن بود و خیلی خوب و راحت بود.

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان

بارش برف تا صبح امروز

بانه 19 س م
گواور کرمانشاه 15 س م
آمار دقیق تر متاسفانه فعلاً زده نشده
آمار بارش استان ایلام هم خیلی کم و پراکنده بوده فعلاً
سایت سازمان هم باز نمیکنه

ماهان.

کاربر ويژه
به نظر میاد جمعه شب و شنبه چند سانتی بارش برف داریم و صبح یکشنبه دمای هوا تا 10- هم پایین میاد

s@d3q

کاربر ويژه
صادق جان پیشبینی های دمایی شرایط بهتری رو در حین بارش برف اعلام کردند. البته همچنان احتمال بارش خوب کمه اما من به بارش شدید و ناگهانی و کوتاه مدت برف در رشت امیدوارم. نقاط جنوبی شهر و جنوب شهرستان شرایط بهتری دارند.
مرسی از توضیحت،البته ما فردا میریم کلاچای و فکر میکنم اونجا شانس برف کمتره

s@d3q

کاربر ويژه
رویال که وی آی پی داشت. یه بار وقت نداشتم که معطل آزادی بشم رفتم آرژانتین. بلیطش 13 تومن بود و خیلی خوب و راحت بود.
بله اینم وی آی پی ه! منو با خواهش و تمنا آورد رو این صندلی،که یه خانم و آقا رو بتونه سوار کنه! به هر حال اینجام باحاله،هم گپ میزنیم،هم پرتقال بهم دادن:-D

mohamad$

کاربر ويژه
اریا دیگه باید منتظر موند و دید چی میشه . میزان سرمایی که سایت ها زدن با هم فرق میکنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا