• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
اخطاریه هواشناسی استان

"پیرواطلاعیه شماره 22 مورخ 1391/10/19 به اطلاع می رساند به دلیل پیش بینی بارش برف شدیدو گاهی همراه با وزش باد طی روزهای چهار شنبه وپنجشنبه خصوصاً در مناطق کوهستانی ، اختلال در تردد جاده های مواصلاتی استان پیش بینی می شود. در روز پنجشنبه خصوصاً شب جمعه کولاک برف در جاده های ارتباطی استان دور از انتظار نیست.در روزهای جمعه و شنبه دمای هوا در سطح استان کاهش می یابد که سبب یخزدگی و لغزندگی جاده های ارتباطی و حتی در سطح شهر می شود. که کاهش دما بین 8تا 12 درجه سانتی گراد پیش بینی می شود."

هواشناس

کاربر ويژه
فرودگاه تبریز

meteogram.php

هواشناس

کاربر ويژه
محمد نظره شخصیه خودت راجع به بارش امشب و فردای تهرون چیه؟
کله شهر؟:دوست:

فعلا تبریز گند زده ... چیزی که انتظارش رو داشتیم رو برآورده نکرده ... اگر تا اواخر وقت امشب چیزی شروع نشه نگران کنندست

دما 17:20 هم 2 + شد ... اگر بارش شروع بشه خدااااااااااا

mikadd

کاربر ويژه
با توجه به این پیشبینی تا 21 زانویه 2 بهمن ایران شرایط گرمتر از نرمال خاهد داشت.

shade.t2m.png

mohamad$

کاربر ويژه
محمد نظره شخصیه خودت راجع به بارش امشب و فردای تهرون چیه؟
کله شهر؟:دوست:

والا هومن نظر من اینه که دمای تهران لب مرزیه . و سیستم روی تهران نسبت به غرب قدرتش کمتره و سرما هم دیر میرسه تهران . بارش ها هم در اکثر شهر با بارون شروع میشه .

فردا به تدریج به نظرم ابتدا شمال شهر و به تدریج غالب شهر برف میباره ولی سفید پوش شدن نقاط مرکزی و جنوبی در حاله ای ابهام هست . اگر میزان بارش زیاد تر بود سفید پوش شدنشون و 100 درصد میدونستم . میزان برف شمال شهر هم در حد آذر نمیدونم . شاید نصفش رخ بده

سرمای اصلی روز جمعه میاد تهران که بعد از بارش هست

ولی به هر حال باید امیدوار بود که سفید بشه تهران . نظر خودت چیه ؟

hamed2148

کاربر ويژه
سلام دوستان اميدوارم بارش سنگين برف رو تو كل كشور داشته باشيم تا كوههاي كل ايران پر از برف بشن . 

mikadd

کاربر ويژه
از این سیستم نباید انتظار برف سنگین در تهران داشت حتی شمال شهر.خیلی خیلی بخاد حال بده 15 سانت

mohamad$

کاربر ويژه
اره میلاد جان . برف تجریش و اقدسیه و سیمون بلوار و من در حد 10 تا 12 سانت میدونم . حالا خدا کنه همینم رخ بده .

فقط امیدوارم مناطق مرکزی و غربی و شرقی شهر هم که من و سایر دوستان هستیم سفید بشه . حالا توپ خونه برف بیاد و نیاد به شخصه برای من مهم نیست

هواشناس

کاربر ويژه
هورررررررررا بارش در تبریز شروع شد ولی فعلا بارونه و گاهی برفآبه هم میاد ... خدا کنه برف بشه و قدرت بگیره. هر چی زحمت کشیدم ( پیش دوستان ، همسایه ها ، فامیل و وبلاگ و مدل و ... ) بستگی به این برف تبریز و سرماش داره ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا