• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
امیر محسن عزیز، مشهد امروز تحت تاثیر CIN (convection inhibition ) هست.یعنی‌ نیروی بازدارندهٔ صعود هوا.اگر من در رسم چین اشتباه کردم دوستان کمک کنن که تصحیح بشه .در کنار نقشه CIN رو زده صفر ولی‌ روی نقش که من رسم می‌کنم CIN قابل توجه هست.

vlq0ah9r99xob6owm4vs.gif
3qohce1m50booq37u8e.gif
f3dcv33lg101184ogjd6.gif

پسرخاله

کاربر ويژه
خواهش میکنم . نه من برای روزای قبل و سیو کرده بودم دارم وگرنه آمار دیروز و ندارم اصلا سایتشون باز نمیشه

یکی از روز های قبل و اگر بخوای آپلود میکنم برای داشتن کد ایستگاه ها .میخوای ؟
آره ممنون میشم آپش کنی کدی که دادی گفت غلطه

mohamad$

کاربر ويژه
دوستان عزیز تهرانی من یه خواهشی ازتون دارم به جای اینکه این همه وقت خودتون و واسه مدل ها و سایت های هواشناسی میزارید برید نقشه خونی و یاد بگیرید که واسه همچنین روزهایی ب دردتون میخوره...

سلام وحید جان . خب حالا این یعنی چی ؟

دیگه سازمان هواشناسی ایران که نقشه خونی بلده انشالله . پس اون چرا اشتباه کرد ؟

mohamad$

کاربر ويژه
خود آوج رو اس ام اس کن ببین میاره ؟ آی با کلاهش هم بزن ( تو رو خدا ببین وضعیت سازمان هواشناسی ایران و)

باشه الان اپلود میکنم هومن

mikadd

کاربر ويژه
اینجا هم وزشه باد داره شدید میشه.تو روخدا وضعیت مارو نگاه کن وسط زمستون بجای اینکه از شدت برف و سانت نشستش رو زمین بگیم داریم میکیم باد شدید شد.خب شد که شد.ببخشید فشار عصبیه :گریه::قلیون::تولد::narges::sky::parastu::silverstar::blade:

aria_tehran

کاربر ويژه
ظاهرا ابرای نیمه ی غربی تا لحظاتی دیگه به تهرانم میرسن
دیروز داشتیم سر بارون یا برف این موج حرف میزدیم اما تا حالا 1 قطره هم بارش اتفاق نیفتاده!!!!!!
جلل خالق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا