پنج شش دقیقه دیگه میپرسم
بابا ایول
تبریک حامد عزیز
خدایی حال کردم
حامد جان تبریک چه برف توپی داره میاد خدا کنه ما هم فردا چنین برفی داشته باشیم
نقشه آنومالی بارش
![]()
نقشه آنومالی دما![]()
ممنونم. امیدوارم شماهم امشب بارش توپی داشته باشین. این موج مدیترانه ای که حسابی به ما حال داد
بسیار با شکوهممنونم. امیدوارم شماهم امشب بارش توپی داشته باشین. این موج مدیترانه ای که حسابی به ما حال داد
نقشه آنومالی بارش
![]()
نقشه آنومالی دما![]()
امروز ظهر برای چند دقیقه این برف بارید تا دوربین دامادمون حوصلش تو خونمون سر نره ؛ برف و پیشی و دودکش
![]()
![]()
بارش رشت کلا 15 میل شده از این سامانه،خیلی هم بد!
برفی هم نیومده؟؟سلام دوباره باد خیلی خیلی شدیدی میاد دودیقه تا خونه مادر بزرگم رفتم یخ زدم عجب سوزی میاد راستی کی گفت شهریار برف میاد الان بابای من شهریاره!!!!!!
درباره ی شدتش و نشستنشم بپرس
فعلا ابرا گیر کردن اونجا فک کنم!
حامد جان تبریک
ما که اینجا برف رو ندیدیم هنوز.و این باعث ناراحتی هست.اما برف شما و کلا غرب کشور در این وضعیت باعث خوشحالی ما شده.
تبریک حامدجان،بزودی من هم همچین عکسی خواهم گرفت!!!!!{چه خوشبین!!!!!}:زبون:
بسیار با شکوه
مبارکت باد
برفی هم نیومده؟؟
سلام دوستان. امروز مشهد رویایی بود و در چندین نوبت رگباری نسبتا شدید باران رو از ساعت چهار بعد از ظهر به بعد در غالب نقاط شهر داشتیم.خلاصه هر ابری اومد رو مشهد ورد شد رهآوردش برای ما بارش بود. الان که یک سر اطلاعات رادیو سند فرودگاه مشهد رو با موبایل چک کردم شرایط برای بارش به شکل شگفت انگیزی فراهم ومهیاست و اگه آپدیت فردا هم همین روند رو داشته باش به امید خدا بارش خوبی هم برای فردا خواهیم داشت.
درود بسيار عالي
پس طبق انتظارها از 15 ژانويه به بعد فعاليت درياي سرخ رو شاهد خواهيم بود. درود بر مدلهاي ديناميكي:خنده2:
خيلي جالبه من هر وقت ميرفتم خونه علي اون گربه بالا ديوار درست همنجا نشسته بود :خنده2: