• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
امروز ظهر برای چند دقیقه این برف بارید تا دوربین دامادمون حوصلش تو خونمون سر نره ؛ برف و پیشی و دودکش
55944008183580525238.jpg

76879779975230522771.jpg

hamed*zagros

کاربر ويژه
بابا ایول
تبریک حامد عزیز
خدایی حال کردم

حامد جان تبریک چه برف توپی داره میاد خدا کنه ما هم فردا چنین برفی داشته باشیم

ممنونم. امیدوارم شماهم امشب بارش توپی داشته باشین. این موج مدیترانه ای که حسابی به ما حال داد

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
حامد جان تبریک

ما که اینجا برف رو ندیدیم هنوز.و این باعث ناراحتی هست.اما برف شما و کلا غرب کشور در این وضعیت باعث خوشحالی ما شده.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نقشه آنومالی بارش

shade.apcp.png

نقشه آنومالی دما
shade.t2m.png

درود بسيار عالي

پس طبق انتظارها از 15 ژانويه به بعد فعاليت درياي سرخ رو شاهد خواهيم بود. درود بر مدلهاي ديناميكي:خنده2:

امروز ظهر برای چند دقیقه این برف بارید تا دوربین دامادمون حوصلش تو خونمون سر نره ؛ برف و پیشی و دودکش
55944008183580525238.jpg

76879779975230522771.jpg

خيلي جالبه من هر وقت ميرفتم خونه علي اون گربه بالا ديوار درست همنجا نشسته بود :خنده2:

saeed hh

کاربر ويژه
سلام دوباره باد خیلی خیلی شدیدی میاد دودیقه تا خونه مادر بزرگم رفتم یخ زدم عجب سوزی میاد راستی کی گفت شهریار برف میاد الان بابای من شهریاره!!!!!!

hamed*zagros

کاربر ويژه
حامد جان تبریک

ما که اینجا برف رو ندیدیم هنوز.و این باعث ناراحتی هست.اما برف شما و کلا غرب کشور در این وضعیت باعث خوشحالی ما شده.

تبریک حامدجان،بزودی من هم همچین عکسی خواهم گرفت!!!!!{چه خوشبین!!!!!}:زبون:

بسیار با شکوه
مبارکت باد

ممنون از لطف دوستان. کاشکی یه بار میشد همه باهم شاهد برف تو شهرمون باشیم. همیشه یه جا هست یه جا نیست و این ناراحت کنندست واقعا

ArefGod

Banned
اسرائیلی ها باورشون نمیشه کشورشون برف اومده!

هر چند سال یه بار اسرائیل برف میاد؟؟؟ اینا دیگه خیلی تابلو اند! تو فیسبوک خودشونو کشتند با این عکسای برفشون :خنده2:
البته خدا بیشترش کنه ما که بخیل نیستم:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان. امروز مشهد رویایی بود و در چندین نوبت رگباری نسبتا شدید باران رو از ساعت چهار بعد از ظهر به بعد در غالب نقاط شهر داشتیم.خلاصه هر ابری اومد رو مشهد ورد شد رهآوردش برای ما بارش بود. الان که یک سر اطلاعات رادیو سند فرودگاه مشهد رو با موبایل چک کردم شرایط برای بارش به شکل شگفت انگیزی فراهم ومهیاست و اگه آپدیت فردا هم همین روند رو داشته باش به امید خدا بارش خوبی هم برای فردا خواهیم داشت.

w0svgn2xvbs7m4zvlt1f.jpg

هواشناس

کاربر ويژه

درود بسيار عالي

پس طبق انتظارها از 15 ژانويه به بعد فعاليت درياي سرخ رو شاهد خواهيم بود. درود بر مدلهاي ديناميكي:خنده2:

خيلي جالبه من هر وقت ميرفتم خونه علي اون گربه بالا ديوار درست همنجا نشسته بود :خنده2:

آره خیلی هم یال و کوپال داره یادته که؟ از پشت ببینی فکر میکنی شیره!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا