نروژ برای قم 1.8 در نظر گرفته
خب البته در نظر داشته باش که نروژه
این هم فورکا
![]()
درود
ایول پیش بینی این دو سایت ندیده بودم
نروژ برای قم 1.8 در نظر گرفته
خب البته در نظر داشته باش که نروژه
این هم فورکا
![]()
درود
چشم
از همين الان رفتم تو كار تحليل نقوش هواشناسي
شمال تهران
بارش شهریور 90 : 64 میلیمتر
بارش دی 90 : 44 میلیمتر !
شمال تهران :
بارش تیر 91 : 33 میلیمتر
بارش دی 91 : 21 میلیمتر !
خیلی جالبه!
تو نقشه رطوبت تراز 700 ( که برای بارش مهمتر از تراز 850 ) است از اواخر سه شنبه رطوبت خزری حتی به مرکز ایران و شمال اصفهان هم می رسه ، اگه به امید خدا نقشه ها اینجوری بمونن از اون سیستمهای شمالی است که معمولا البرز جنوبی ، ارتفاعات قم و مناطقی مثل نطنز و نایین هم برف خوبی میگیرن
خیلی جالبه!
تو نقشه رطوبت تراز 700 ( که برای بارش مهمتر از تراز 850 ) است از اواخر سه شنبه رطوبت خزری حتی به مرکز ایران و شمال اصفهان هم می رسه ، اگه به امید خدا نقشه ها اینجوری بمونن از اون سیستمهای شمالی است که معمولا البرز جنوبی ، ارتفاعات قم و مناطقی مثل نطنز و نایین هم برف خوبی میگیرن
خیلی جالبه!
سلام داداشی،خوبی؟؟وضعیت بجنورد رو چطوری میبینی؟؟
خیلی جالبه!
داداشی قصه بجنورد واسه ما مثل قصه تهران واسه اصغری شده !:خنده2:
ما که دیگه جرئت نداریم واسش پیش بینی بدیم ، لا مصب اون ارتفاعات بدرانلو تو غرب بجنورد خیلی به ضرر بجنورد عمل میکنن و بجنورد همیشه تو باد پناه قرار میگیره ، امیدوارم برف خوبی بیاد داداشی
دقیقا همینیه که میگی!!!امروز رفتم سمت بدارنلو،نرسیده به روستای بیدک{5کیلومتری بجنورد}راحت نیم متر برف اومده!!!!
دیروز گفتم که محمد جان فقط 5 کیلومتر به سمت غرب برو !
عکسی هم داری؟