• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
گرگان

meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک ویژه به دوستان عزیزم در تهران

شرایط در تهران به شکل غیر قابل تصوری مساعد برای بارندگی شدید هست:135::زمستان::58::13::39::3::5::66::1:

lwuaysrno2y72x0c82j.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
این سایت سازمان دیگه شورشو درآورده
امروز آمار پاییز رو زده، حالا سوتی هاشو ببینید

نقشه بارش کشور

yc3p1i5b3p68xusx5ft.jpg

این نقشه که کاملاً اشتباهه و درستشو از خود سایتشون این زیر میزنم. سوتی دیگه اینه نوشته بارش الشتر 9 برابر!!!! نرمال بوده که واضحه جای دیگه ای بوده و اشتباه شده.
7hezo7ymu1t267xdqbm.jpg

اشتباهه دیگه اینه که باید مجموع بارش پاییز که در فایل آمار ماهانه بارش آذر میاد با فایل بارش پاییز که جداگانه منتشر میشه یکسان باشه که برخلاف انتظار بعضاً تفاوت های زیادی داره، درحالی که قراره این اعداد بعد از این منبع اطلاعاتی باشن و باهاشون تحلیل آماری انجام بشه.

نمونه اش
بارش پاییز( از فایل ماهانه آذر)
خوزستان 160
لرستان 153
همدان 91
البرز 109

بارش پاییز( از فایل پاییز)
خوزستان 135
لرستان 138
همدان 77
البرز 72

اگر فرض کنیم آمار فایل اول اشتباه بوده و در فایل دوم با بازبینی و جمع آوری مجدد اصلاح شده، اونوقت سوال اینه پس چرا در گزارش های هفتگی داستان داره با آمار فایل اولی ادامه پیدا میکنه. بعدها محققین چطوری آمار درست رو تشخیص بدن؟ بالاخره کدومش درسته؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد چی شده؟؟؟؟این وضع مهرآباد و برف بجنورد؟؟؟؟!!!!!چه تغییری در نقشه ها بوجود اومده مگه؟؟؟

محمد جان سلام

بارش برف در این لحظه در بجنورد دور از انتظار نبود!

در ارتباط با رادیو سند مهرآباد باید عرض کنم که اگه این اطلاعات صحیح باشه تهران در معرض یک طوفان شدید اقیانوسی هست با این اطلاعات!!!!!!!!!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه

محمد جان سلام

بارش برف در این لحظه در بجنورد دور از انتظار نبود!

در ارتباط با رادیو سند مهرآباد باید عرض کنم که اگه این اطلاعات صحیح باشه تهران در معرض یک طوفان شدید اقیانوسی هست با این اطلاعات!!!!!!!!!!!!!

نبود؟؟؟؟؟!!!!من فکر کردم دور از انتظار بود!!!!بارش یه مقدار شدید شده،من که فکر میکنم اطلاعاتش صحیح نیست،طوفان شدید اقیانوسی؟؟؟!!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
دمای ماگدبورگ به 3- رسیده. چیزی که خیلی عجیبه اینه که فرودگاه فقط 0.1 میلیمتر بارش ثبت کرده در ساعات گذشته، در حالی که اینجا حدود 2 سانت برف باریده از بعد از ظهر.

saeed hh

کاربر ويژه
زیر نویس شبکه خبر ایران :
کاهش 40تا50 درجه های هوا درشرق روسیه باعث از کار افتاده تاسیسات و چراغ های راهنمایی رانندگی شد (اخرشو نفهمیدم درست نوشتم)
چه جوری یه دفه 50درجه هواسرد میشه اخه:تعجب:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تبریک ویژه به دوستان عزیزم در تهران

شرایط در تهران به شکل غیر قابل تصوری مساعد برای بارندگی شدید هست:135::زمستان::58::13::39::3::5::66::1:

lwuaysrno2y72x0c82j.jpg

امیر جان

ممنون از دلداریت

ولی این اطلاعات غلطه گاهی اطلاعات رادیو سوند بعد از ظهر تهران اشتباه میشه. به نظر من بارش قابل توجهی نداریم و حالا حالاها بارش درست و حسابی نداریم.

این روزا هوا افسرده آور شده. آلودگی و ترافیک اوضاع بدی بوجود میاره.

راستی محسن جان من افتادم تو بستر سرما خوردم شدید الانم با موبایل اومدم نمی تونم پشت سیستم بشینم. باید پهلوی شومینه باشم لرز دارم. ببخشید نتونستم جواب تماست رو بدم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدی جی اف اس میزان بارش در شمال شرق ایران رو به شدت افزایش داده و در محدوده شهر قوچان 13 میلیمتر بارش برف پیش بینی کرده!!!!!!!

اگه شانس داشته باشیم هم مشهد و هم قوچان بارش خوبی رو دشت خواهند کرد. من بی صبرانه منتظر آپدیت جدید رطوبت در تراز 700 میلی بار هستم

13011912_2_1412.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا