• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه

چه اینجا خشکسالی بشه چه نشه شرایط فراهم باشه سیستم های جنوبی خواهند اومد و ربطی به قضیه بارش نیمه شمالی نداره. دیگه اینکه شهرها زیر نرمال بارش داشته باشن ممکنه باعث ناراحتی اهالی اون شهرها بشه اما این دیگه جز ویژگی اقلیم هست یه جا پر بارش یه جا خشک و آلوده میشه. حالا ما بیایم از صبح تا شب ناله کنیم هیچ وقت درست نمی شه.
بابا استاد گل شوخی بود ;)
به دل نگیر....گفتم یه ذره سربه سر محمد جان از تهران بذارم که سیستم شمالی دوست داره...
راستی منم آرزو می کنم زودتر سلامتیتونو به دست بیاریدو رفع کسالت شه :)

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خیلی عذر میخوام آرش جان،ولی اون چرت زده!!!بنظر من بهترین سایت و مدل و نقشه ای که برای بجنورد جواب میده؛اکیوودره!!!دمش گرم!!!راستی من هرچی سعی کردم که پیش بینی بجنوردش رو بیارم؛نتونستم!!!حتی امیرمحسن هم امتحان کردند ولی نتونستند!!!

درسته محمد جان این GFS بعضی وقتا اشتباه پیشبینی میکنه!

اینم پیشبینی اکیوودر برای امشب بجنورد:

nlhbqegfunx2v89emuq.png

دعا کن ان شا الله مشهد هم برف بیاد.

mikadd

کاربر ويژه
اونچیزی که ما از جی اف اس دیدیم شرایط برای برف در اصفهان هم امادس و ایشالا برو بچ گل اصفهان هم شهرشون سفید پوش میشه فردا پس فردا.تهران هم که معلوم نیست چی بسرش میاد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درسته محمد جان این GFS بعضی وقتا اشتباه پیشبینی میکنه!

اینم پیشبینی اکیوودر برای امشب بجنورد:

nlhbqegfunx2v89emuq.png

دعا کن ان شا الله مشهد هم برف بیاد.

ممنون از پیش بینی که گذاشتی،انشاالله که میاد،زیاد ترس به دلت راه نده داداش.

mohamad$

کاربر ويژه
بابا استاد گل شوخی بود ;)
به دل نگیر....گفتم یه ذره سربه سر محمد جان از تهران بذارم که سیستم شمالی دوست داره...
راستی منم آرزو می کنم زودتر سلامتیتونو به دست بیاریدو رفع کسالت شه :)

سلام . من فرقی برام نمیکنه موج از کجا بیاد . مهم اینه که زمستون برف بباره . از هر جا میخواد باشه . ضمنا اگر شرایط محیا نباشه تهران از سیستم های شمالی فقط وزش باد و سرمای خشک نصیبش میشه و بارش ها واسه سواحل هست .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بنظر میرسه تا دقایقی دیگر اینطوری بشم::تعجب2::تعجب2:

باد شدید شده و ابر بسیار قرمز!!!و گردن کلفتی داره میاد سمت ما!!!!

AMIN-2012

استاد هواشناسی
نقشه مجموع بارش کشور در سال جاری زراعی ( از تاریخ 1 مهر 1391 الی 24 دی 1391)

-------------------------------------------------------------------------------------
میانگین بارش کشور بر اساس روش کریجینگ(Kriging)=
104.1
میانگین بارش کشور بر اساس روش Inverse Distance to a Power=
115.1

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام . من فرقی برام نمیکنه موج از کجا بیاد . مهم اینه که زمستون برف بباره . از هر جا میخواد باشه . ضمنا اگر شرایط محیا نباشه تهران از سیستم های شمالی فقط وزش باد و سرمای خشک نصیبش میشه و بارش ها واسه سواحل هست .
با تمام وجود خوشحال میشم بباره محمد عزیز:دوست:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
نقشه های جدید ECM بارش مشهد رو برای فردا یکمی عقب انداخته. بارش اصلی رو برای فردا بعد از غروب در نطر گرفته تا صبح چهارشنبه.
خدا کنه ضد حال در کار نباشه!

navid-mashhad

کاربر ويژه
نقشه مجموع بارش کشور در سال جاری زراعی ( از تاریخ 1 مهر 1391 الی 24 دی 1391)

-------------------------------------------------------------------------------------
میانگین بارش کشور بر اساس روش کریجینگ(Kriging)=
104.1
میانگین بارش کشور بر اساس روش Inverse Distance to a Power=
115.1

بارش ترکمن صحرا چرا این قدر زیاد بوده اونجا خوشبینانه بارش به 400 میرسه!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قربون این اکیوریت ودر برم که اینقده دقیق هست:

ببینید تفاوت دما فرودگاه با دانشگاه فردوسی در حدود 5 درجه است پس اون شب که فرودگاه شده بود 17- تو اوایل دی ماه قطعا بدونید که دمای منطقه ما در غرب مشهد در حدود 23- زیر صفر بوده:

وضعیت فعلی دمای مشهد

ak58qv69vjiwht1oe2k8.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا