درود امير جان
خسته نباشيد
خدا قوت :گل:
سلام به همه
دوستان لينك اين سايت رو لطف ميكنيد بديد؟
مهرداد جان از این ناوه دیگه بارش قابل قبولی رخ نده دیگه در سازمان رو باید تخته کنن
![]()
![]()
دوربین جدید
![]()
آخه مشكل اينجاست سطح زمين كم فشار داريم و اين نكته منفي قضيه ست اما روز جمعه اوضاع تا حدي تغيير مي كنه.
سلام مهرداد عزیز
خیلی ممنون شما هم خسته نباشید چون میدونم در نبود من و آرش که اتفاقا امروز ایشون هم ماموریت بودند بار مسئولیت فوروم رو دوش شما عزیز بود.:گل:
سلام مهرداد عزیز
خیلی ممنون شما هم خسته نباشید چون میدونم در نبود من و آرش که اتفاقا امروز ایشون هم ماموریت بودند بار مسئولیت فوروم رو دوش شما عزیز بود.:گل:
شايد تنظيمات خاصي داره ؟ تنظيمات شب رو اعمال كردي ؟
دوربین جدید
![]()
سلام و خسته نباشید خدمت محسن عزیز و دیگر اعضای نستوه فروم:ایرانجمن::گل: :احترام:
محسن جان چند دقیقه قبل وبلاگتونو دیدبارشه شمالغرب و غربه خراسانه رضوی رو چطور پیشبینی میکنید؟
درود امیر محسن عزیز امروز جات خالی بود واقعا
سجاد جان طبق جی اف اس از بامداد امروز...در واقع از 5-6 منتظر برف باش ایشالا و یه جورایی آخر سیستم![]()
درود ماهان عزیز بسیار زیباست
تبریک واسه دوربین
و البته مدلش و تنظمیات عکس رو هم بگید بد نیست:گل:
سلام عزیز
بنظر من شانس بارش در منطقه شما بسیار بالاست و امیدوارم که لذت ببرید از این زیبایی خداددادی:گل:
سلام عزیز
بنظر من شانس بارش در منطقه شما بسیار بالاست و امیدوارم که لذت ببرید از این زیبایی خداددادی:گل:
بسیار زیبا طبیعت قلب زاگرسو نشون میدی سجاد عزیز...ایشالا برف بشینه و چند روزی هم دووم بیاره!متاسفانه سرما مثل سیستم های قبلی دیر رسید...سرمای فرداشب بود دزفولم برف میومد :|ممنونتم علی جان
الان حدوددوساعته که اینجا با شدت خوبی داره بارون میاد. اگه سرما زودتر میرسید...
حدودای 5-6 کیلومتر جلوتر این جاده برف نشسته بود رو زمین متاسفانه نشد جلوتر برم(جاده فرعی ب الشتر هست)