تهران از نقطه قرمزه بالاتر هستش من امتحان کردم اونجا بین اسلام شهر وشهریار میشه فکنم !!
S saeed hh کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,941 تهران از نقطه قرمزه بالاتر هستش من امتحان کردم اونجا بین اسلام شهر وشهریار میشه فکنم !!
N navid61 کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,943 سلام كرج كه بارش نداره فكر نكنم تهرانم خبري بشه سرعت باد زياده
ه هواشناس کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,944 فرودگاه تبریز 4 - دمای حسی 12 - بارش برف دید افقی 1 کیلومتر
A abtinT کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,945 saeed hh گفت: تهران از نقطه قرمزه بالاتر هستش من امتحان کردم اونجا بین اسلام شهر وشهریار میشه فکنم !! کلیک کنید تا باز شود... اون نقطه مهرآباد هست.
saeed hh گفت: تهران از نقطه قرمزه بالاتر هستش من امتحان کردم اونجا بین اسلام شهر وشهریار میشه فکنم !! کلیک کنید تا باز شود... اون نقطه مهرآباد هست.
S saeed hh کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,947 فکنم ابره از هم میپاچه وبه ما نمیرسه معلومه گیرکرده جلو نمیاد
M mohammadsadat کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,948 پایان بارش برف در کوهرنگ و کاهش ابر دما: 6- آخرین ویرایش: 2013 , January 10
A abtinT کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,951 دمای تهران خیلی با سرعت داره پایین میره دمای غرب تهران الان شد 1.2_ درجه خدا کنه حد اقل اون آبر بباره آخرین ویرایش: 2013 , January 10
دمای تهران خیلی با سرعت داره پایین میره دمای غرب تهران الان شد 1.2_ درجه خدا کنه حد اقل اون آبر بباره
M mohamad$ کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,953 سایت اندرگراند دمای حسی و -8 زده بچه های تهران یادتونه شب های برفی و تا صبح گزارش میدادیم :-( کاش بیان اون روزا
سایت اندرگراند دمای حسی و -8 زده بچه های تهران یادتونه شب های برفی و تا صبح گزارش میدادیم :-( کاش بیان اون روزا
ه هواشناس کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,954 navid-mashhad گفت: از نظر من نروژ از درجه اعتبار ساقط شد کلیک کنید تا باز شود... واللا این سیستم هر چی مدل و سایت بود رو از درجه اعتبار ساقط کرد !
navid-mashhad گفت: از نظر من نروژ از درجه اعتبار ساقط شد کلیک کنید تا باز شود... واللا این سیستم هر چی مدل و سایت بود رو از درجه اعتبار ساقط کرد !
M mohamad$ کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,957 خبر خوش اینکه سه شنبه نروژ 2 - 3 میل بارش زده برای تهران که احتمالا برفه . امیدوارم زیاد کنه اپدیت های بعدی
خبر خوش اینکه سه شنبه نروژ 2 - 3 میل بارش زده برای تهران که احتمالا برفه . امیدوارم زیاد کنه اپدیت های بعدی
م ماهان. کاربر ويژه 2013 , January 10 #9,958 دمای ماگدبورگ در ساعات گذشته بسرعت پایین اومده و الان بعد از دو هفته به 0 رسیده قرار بود الان بارش برف اتفاق بیوفته اما بارش قطع شده. البته هر بارشی از این پس بصورت برفه. از الان تا ده روز آینده دمای ماگدبورگ از 0 بیشتر نخواهد شد.
دمای ماگدبورگ در ساعات گذشته بسرعت پایین اومده و الان بعد از دو هفته به 0 رسیده قرار بود الان بارش برف اتفاق بیوفته اما بارش قطع شده. البته هر بارشی از این پس بصورت برفه. از الان تا ده روز آینده دمای ماگدبورگ از 0 بیشتر نخواهد شد.
M mehrdad_teh متخصص بخش هواشناسی 2013 , January 10 #9,959 mohamad$ گفت: خبر خوش اینکه سه شنبه نروژ 2 - 3 میل بارش زده برای تهران که احتمالا برفه . امیدوارم زیاد کنه اپدیت های بعدی کلیک کنید تا باز شود... شرايط روز سه شنبه رو با توجه به پارامتر سطح زمين مناسب مي بينم اميدوارم روزهاي آينده شرايط تداوم داشته و بهتر هم بشن. آخرین ویرایش: 2013 , January 10
mohamad$ گفت: خبر خوش اینکه سه شنبه نروژ 2 - 3 میل بارش زده برای تهران که احتمالا برفه . امیدوارم زیاد کنه اپدیت های بعدی کلیک کنید تا باز شود... شرايط روز سه شنبه رو با توجه به پارامتر سطح زمين مناسب مي بينم اميدوارم روزهاي آينده شرايط تداوم داشته و بهتر هم بشن.