ali_kermanshah
کاربر ويژه
بارش استگاه هواشناسی کرمانشاه از1 مهر تاکنون : 283 میلی متر ( مدت مشابه پارسال 143 )
اخطاریه جدید سازمان.http://www.weather.ir/main.pdf
برفی اصفهان که نرمال سالشو گرفت بابا!از این به بعد هرچی بباره مازاده!یعنی ترسالی شده چی میخای دیگه؟چرا اصفهان اینجوری شده اون نقشه هایی که امیر محسن گذاشتند اصفهان همش دچار واگرایی بود اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برفی اصفهان که نرمال سالشو گرفت بابا!از این به بعد هرچی بباره مازاده!یعنی ترسالی شده چی میخای دیگه؟
برفی اصفهان که نرمال سالشو گرفت بابا!از این به بعد هرچی بباره مازاده!یعنی ترسالی شده چی میخای دیگه؟
اصفهان مگه هرسال برف داره؟نمی دونم والا!روزای برفیش چند روز تو ساله محمد؟همه چی که فقط بارون نیست علی اقا . برف میخواد بنده خدا .
خو اگه فکر سفره هایی که برف بارون فرقی نداره مهم میزانشه!اگه دوست داری برف ببینی 40-50 کیلومتریتون که کولاک میشه هر سیستم میاد!والا اگه من بودم تا 100 کیلومترم واس دیدن برف میرفتم!حیف که کوه های ما جاده درست حسابی نداره!چی میگی بابا یه برف نیومد هرچی هم بباره بازهم کمه ما چند سال دچار خشکسالی بودیم اکثر سفره های زیر زمینی خشک شده.
اصفهان مگه هرسال برف داره؟نمی دونم والا!روزای برفیش چند روز تو ساله محمد؟
واس اصفهان قطعا این مورد صدق نمی کنه!برف واس دز ما هم منبع اصلی تامین آب تابستونه!ولی نه برف شهر که!برف زردکوه!واس اصفهانم منظور برف چهار محالو کوهرنگه نه 10 سانت برف شهر که دو روز بعد آب میشه!واسه شهرهای کوهستانی برف منبع اصلی اب تو تابستون هست!
خو اگه فکر سفره هایی که برف بارون فرقی نداره مهم میزانشه!اگه دوست داری برف ببینی 40-50 کیلومتریتون که کولاک میشه هر سیستم میاد!والا اگه من بودم تا 100 کیلومترم واس دیدن برف میرفتم!حیف که کوه های ما جاده درست حسابی نداره!
واس اصفهان قطعا این مورد صدق نمی کنه!برف واس دز ما هم منبع اصلی تامین آب تابستونه!ولی نه برف شهر که!برف زردکوه!واس اصفهانم منظور برف چهار محالو کوهرنگه نه 10 سانت برف شهر که دو روز بعد آب میشه!