• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
آبادان در حدود 2-3م.م لارش داشته. الان قطع شده و اسمان به شدت گرفته و وزش باد سرد داریم.
دزفول رگبار داشته از ساعت 2 طبق پیش بینی ها با شدت بارش شروع میشه و حداقل تا نیمه شب بی وقفه ادامه داره!
سجاد از اونجا چه خبر؟
حامد از ایلام بارش شما شروع شده؟

برفی

کاربر ويژه
چرا اصفهان اینجوری شده اون نقشه هایی که امیر محسن گذاشتند اصفهان همش دچار واگرایی بود اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ali.doosti

کاربر ويژه
چرا اصفهان اینجوری شده اون نقشه هایی که امیر محسن گذاشتند اصفهان همش دچار واگرایی بود اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برفی اصفهان که نرمال سالشو گرفت بابا!از این به بعد هرچی بباره مازاده!یعنی ترسالی شده چی میخای دیگه؟

دمای تهران با اینکه بالا هستش ولی یه سوز خاصی داره اگه بارش شدید باشه دما خیلی سریع میاد پایین (ستاد روحیه دهی به بچه های تهران:خنده1:)

برفی

کاربر ويژه
برفی اصفهان که نرمال سالشو گرفت بابا!از این به بعد هرچی بباره مازاده!یعنی ترسالی شده چی میخای دیگه؟

چی میگی بابا یه برف نیومد هرچی هم بباره بازهم کمه ما چند سال دچار خشکسالی بودیم اکثر سفره های زیر زمینی خشک شده.

ali.doosti

کاربر ويژه
چی میگی بابا یه برف نیومد هرچی هم بباره بازهم کمه ما چند سال دچار خشکسالی بودیم اکثر سفره های زیر زمینی خشک شده.
خو اگه فکر سفره هایی که برف بارون فرقی نداره مهم میزانشه!اگه دوست داری برف ببینی 40-50 کیلومتریتون که کولاک میشه هر سیستم میاد!والا اگه من بودم تا 100 کیلومترم واس دیدن برف میرفتم!حیف که کوه های ما جاده درست حسابی نداره!

mohamad$

کاربر ويژه
اصفهان مگه هرسال برف داره؟نمی دونم والا!روزای برفیش چند روز تو ساله محمد؟

اره هر سال برف داره اصفهان . 6 روز باید برف بباره میانگین . ولی امسال شرایط برف خوب نبوده نه تنها در اصفهان بلکه در خیلی از نقاط کشور به ویژه دامنه های البرز و سواحل خزر و زاگرس شرقی و قسمت هایی شمال غرب

ali.doosti

کاربر ويژه
واسه شهرهای کوهستانی برف منبع اصلی اب تو تابستون هست!
واس اصفهان قطعا این مورد صدق نمی کنه!برف واس دز ما هم منبع اصلی تامین آب تابستونه!ولی نه برف شهر که!برف زردکوه!واس اصفهانم منظور برف چهار محالو کوهرنگه نه 10 سانت برف شهر که دو روز بعد آب میشه!

mohamad$

کاربر ويژه
خو اگه فکر سفره هایی که برف بارون فرقی نداره مهم میزانشه!اگه دوست داری برف ببینی 40-50 کیلومتریتون که کولاک میشه هر سیستم میاد!والا اگه من بودم تا 100 کیلومترم واس دیدن برف میرفتم!حیف که کوه های ما جاده درست حسابی نداره!

خب اینم هست علی جان ولی ادم دوس داره شهر خودش برف بباره نه که فقط کوهاش بباره .

واس اصفهان قطعا این مورد صدق نمی کنه!برف واس دز ما هم منبع اصلی تامین آب تابستونه!ولی نه برف شهر که!برف زردکوه!واس اصفهانم منظور برف چهار محالو کوهرنگه نه 10 سانت برف شهر که دو روز بعد آب میشه!

اصفحانو کوهرنگو خبر ندارم ولی تهران کوهاشم جالب نیست!!

سیبری

کاربر ويژه
خیلی جالبه!
نروژبرای جمعه در دامنه جنوبی بینالود مثل بوژان 30 میل بارش زده و برای شاندیز که دقیقا قرینه اون تو دامنه شمالی بینالود هستش و فقط 40 تا 50 کیلومتر فاصله داره 2.7 میل!
این یعنی قدرت جریانات جنوبی و نقش کوهستان در بارش ، یعنی همون شرایطی که عکسش وقتی سیستم شمالی میاد رخ میده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا