اهان
اونجا اتفاقا رفتم، سمت شهر کهنه و بازار قوچان
ایول الله!
نه بابا ، از ما قوچانیتری امیرجان:دوست:
اهان
اونجا اتفاقا رفتم، سمت شهر کهنه و بازار قوچان
ایول الله!
نه بابا ، از ما قوچانیتری امیرجان:دوست:
سلام بر استاد عزیز و گرام امیرمحسن خان
امیدوارم که خوب و سلامت باشید،استاد ما{شمالشرقی ها} از کی آگاه باشیم؟؟؟!!!:خنده1::خنده1:،اصلا کار به اونجاها کشیده میشه که آگاه باشیم؟؟!!!
دماها رو عشق است!
سلام محمد جان
عرض کنم خدمت تون که شما در خراسان شمالی از فردا ظهر به بعد یک ذره آماده باشید ولی از فردا شب به بعد خیلی خیلی حاضر و آگاه باشید و قوچان هم همچنین.
ما مشهدی ها هم از فردا غروب به بعد باید حاضر باشیم ولی شدید ترین بارشهای ما هم ظاهرا قراره که بعد از ساعت 12 فردا شب و همزمان با خراسان شمالی آغاز بشه
اوه اوه!!!!سپاس استاد:گل::گل:،بعد این واژه ی خیلی رو چرا دوبار تکرار کردید؟؟!!!برای تاکید بیشتره و خبرایی خواهد شد جدی جدی؟؟!!!یعنی من فردا میتونم به دوستام قول بارش 5سانتی{چه قدر قانعم!!}رو بدم؟؟؟
پس میتونم!!!باز هم ممنون.:گل:
سلام محمد جان
عرض کنم خدمت تون که شما در خراسان شمالی از فردا ظهر به بعد یک ذره آماده باشید ولی از فردا شب به بعد خیلی خیلی حاضر و آگاه باشید و قوچان هم همچنین.
ما مشهدی ها هم از فردا غروب به بعد باید حاضر باشیم ولی شدید ترین بارشهای ما هم ظاهرا قراره که بعد از ساعت 12 فردا شب و همزمان با خراسان شمالی آغاز بشه
تهران:
![]()
مشهد:
![]()
اگه مهرداد عزیز این دو تا رو مقایسه و تفسیر کنند همه ما چیزهای زیادی خواهیم آموخت:خجالت2:
محمد جان
بنظرم پیش بینی وضع هوا رو برای کسی بگو که طالبش باشه و ازت سوال کنه:گل:
سلام بر امیرمحسن
مثل اینکه هوای مشهد با من لج کرده:خنده1:
فردا شب که من دارم میرم بارشها شروع میشه و مثل اینکه دقیقا زمانی که مرز خراسان رضوی رو رد میکنم بارشها شدت پیدا میکنه:تعجب2:
سری قبل هم همینطوری شد
خیالی نیست بباره و ما نباشیم خیلی بهتر از اینه که باشیم و نباره :سوت:
به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا
انشالله وقتی برمیگردم عکسهای برفی رو تو فروم ببینم