محمد بجنورد
کاربر ويژه
مجموع بارش برف تا جمعه ی هفته ی بعد!! خدارو شکر پرچم مشهد و قوچان بالاست!!!

پنجشنبه10/12/91 | جمعه 11/12/91 | شنبه12/12/91 | |||
نواحی شمالی | صاف تا قسمتی ابری و دربرخی نقاط همراه با مه صبحگاهی، گاهی توأم با وزش باد | صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی گاهی افزایش ابر و وزش باد نسبتا شدید | صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط غبارآلود در اواخر وقت افزایش ابر | ||
نواحی مرکزی | صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط همراه با مه صبحگاهی، گاهی با وزش باد | صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی گاهی افزایش ابر و وزش باد نسبتا شدید | صاف تا کمی ابری در برخی نواحی گاهی با وزش باد و گرد و غبار در اواخر وقت افزایش ابر | ||
نواحی جنوبی | صاف تا کمی ابری و در برخی نقاط مه صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتاً شدید | صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی گاهی افزایش ابر و وزش باد نسبتا شدید | صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط غبار آلود | ||
شهرستان مشهد | صاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی ، گاهی توأم با وزش باد | صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی گاهی افزایش ابر و وزش باد نسبتا شدید | صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و غبار آلود در اواخر وقت افزایش ابر | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
1 | 17 | 4 | 22 | 7 | 23 |
امیرجان wunder واس فردا 40% احتمال بارش زده...ناپایداری چیزی این طرفا میادیا شایعس؟
راستی عزیزان من چندروزی کلا با موبایلم نمیتونن لایک کنم ولی همین که همه رو میخونم یعنی همه زیبا و مفیدن (گل)
خوب فکر کنم همون سمت آرژانتین باشه و محل کارفرمای لول +2 ما بی واجدان یکساله طلب مون رو ندادن هنوز بخدا . چی کنیم .تاریخ این عکس برای اون شبی که تو آذر ماه امسال گفتم "برف داره بسیار شدید میباره و تو عمرم چنین چیزی ندیدم" هست که از اینترنت پیدا کردم واقعا یادش بخیر :بای:
اینم یک عکس زیبای دیگه :نمای تهران از پارک عباس آباد در هوای برفی
![]()
منبع:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=351718&page=417
محمد رضا جان تبریک عرض میکنم.مرسی بابت عکسهای زیبایی که گذاشتی:گل::گل:
چند وقت پیش که رفته بود کوه. تو راه برگشت به یه پیر مرد خوش قلبو مهربون برخوردم که جلومو گرفت و با چنتا شکلات ازم پذیرایی کرد. معلم باز نشسته ای طبعت دوستی بود که تو دل طبیعت درخت می کاشت و به بعضی از کوهنواردها که میرسید شکلات و یه سری کاغذایی که گویا شعرهای خودش در مورد طبیعت بود میداد. خیلی ازش خوشم امد.راجب این فروم و بچه هابهش گفتم و بهش قول دادم ک عکسشو تو فروم بزارم.درسته شاید هرگز به این فروم نیاد ولی سیستمش عین خودمون بود:خجالت2::گل:
![]()
اینم یکی از برگه هاش که بصورت فال میداد
![]()
اینم پشت همون برگه
![]()
والا ما دیگه وسعمون نمیرسه وگرنه مشهد به طرقبه و عنبران وصل شده و از ما بهتراون اونجا ویلاهای اونچنانی دارند و گرنه مطمئن باش من 100 درصد اونجا زندگی میکردم
![]()
:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2: