• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه

uvn3d1go4xtr0wghw2j.gif

:71::71::71::71::49::50:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ممنون
خوشحالم مورد پسند واقع شد و روحت تازه شد
حالا مگه پرشین گیگ چیه که این همه ازش تبلیغ میکنی؟
من که هر وقت وارد صفحش میشم سرعتم به شدت میاد پایین و کامپیوتر یکم قاطی میکنه!
دقیقا وقتی تو شیعه آپلود هم میرم همچین وضعیتی برام به وجود میاد
برعکس آپلود سنتر ایران انجمن انقد سریع هستش که در عرض چند ثانیه چند تا عکس به راحتی آپلود میشن

درسته ترافيك سايت پرشین گیگ پائينه و حتي برخي مواقع عكس ها رو نمايش نمي ده اما مطمئن ترين هاست براي نگهداري فايل ها براي هميشه ست و خودت مي توني بر روي فايل هاي آپلود شده مديريت داشته باشي من عكس هاي سال هاي پيش رو هنوز توي اين هاست دارم بدون هيچ عيبي.

به هر حال اين پيشنهاد بود :گل:

aria_tehran

کاربر ويژه

درسته ترافيك سايت پرشین گیگ پائينه و حتي برخي مواقع عكس ها رو نمايش نمي ده اما مطمئن ترين هاست براي نگهداري فايل ها براي هميشه ست و خودت مي توني بر روي فايل هاي آپلود شده مديريت داشته باشي من عكس هاي سال هاي پيش رو هنوز توي اين هاست دارم بدون هيچ عيبي.

به هر حال اين پيشنهاد بود :گل:
ممنون بابت پیشنهاد:گل:
درسته که همچین ویژگی خوبی داره ولی گاهی همونطور که گفتی عکسا رو نمایش نمیده و کلا همه چیش رو اعصابه:ناراحت:

amir tehranpars

کاربر ويژه
درود !

بارشهای خوب اواخر هفته آتی رو یه جورایی باید مدیون ریزش این مرکز هوای سرد اسکاندیناوی باشیم !:گل:

tph1q8kb2itg3zirsa8w.png
[/URL][/IMG]

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد انقدر به این نقشه ها توجه نکن چون زمان زیادی مونده ممکنه تغییر کنه ضد حال میخوری ها!!!

چاکر سعید عزیز،بخدا قسم هیچ دلبستگی و توجهی به این نقشه ها ندارم!!!فقط واسه ی این که فروم جلو بره اینارو میذارم!!!!دیگه تصمیم گرفتم به هیچ نقشه ای دل نبندم!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام به همه دوستان
این دو ساله شدن سربازی منو افسرده کرده، امریه هم گیرم نیومد:133:

سلام محمد جان

بله متاسفانه

حتي برخي زمزمه ها مبني بر لغو امريه ها شنيده مي شه البته هنوز اجراي نشده اما گفتن اگه لازم باشه امريه ها لغو ميشه. خبر ديگه هم اينكه گفتن خريد سربازي براي مشمولان خارج كشور لغو شده.

از هر وسيله ممكن (پارتي - ادامه تحصيل - امريه و ....) كه مي توني استفاده كني نرو خدمت به هيچ وجه.

من بعنوان يه كسي كه 17 ماه عمرم رو توي اين راه گذاشتم آثار و تبعات بسيار بدي بر روح و روانم گذاشته و هنوز بعد از 4 ماه از پايان خدمتم آثارش از بين نرفته.

اين توصيه رو براي تمام كساني كه در آستانه اعزام به خدمت هستن دارم.

samann

کاربر ويژه
سلام بر سامان عزیز

اول شما بگو چه خبرای خوبی از nao ao داری؟؟؟اصلا خوب هستن؟؟؟!!نظرت درمورد بارش های هفته ی آینده چیه با توجه به اون شاخص ها؟؟؟
سلام محمد عزیز
محمد جان خبر خوب من اینه که خوشبختانه این دو شاخص دارن خوب پیش میرن یعنی همونطور که دو شب پیش هم گفتم ما دو دوره کاملا متفاوت رو در هفته بعد تجربه میکنیم یکی دماهای کاملا بهاری؛ یه جورایی اردیبهشتی رو در اوایل هفته به واسطه به قعر رفتن این دو شاخص و یکی هم دماهای پایین تر از نرمال به همراه ریزش هوای سرد و بارش باران و احتمال برف به واسطه اوج گرفتنشون
احتمال وزش باد شدید به واسطه گرادیان شدید دمایی و فشاری در روز چهارشنبه دور از انتظار نیست.
چیزی که منو متعجب کرده اینه که چقدر نوسانات لحظه ای این دو بر اب و هوای شمال شرق تاثیرگذاره.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد عزیز
محمد جان خبر خوب من اینه که خوشبختانه این دو شاخص دارن خوب پیش میرن یعنی همونطور که دو شب پیش هم گفتم ما دو دوره کاملا متفاوت رو در هفته بعد تجربه میکنیم یکی دماهای کاملا بهاری؛ یه جورایی اردیبهشتی رو در اوایل هفته به واسطه به قعر رفتن این دو شاخص و یکی هم دماهای پایین تر از نرمال به همراه ریزش هوای سرد و بارش باران و احتمال برف به واسطه اوج گرفتنشون
احتمال وزش باد شدید به واسطه گرادیان شدید دمایی و فشاری در روز چهارشنبه دور از انتظار نیست.
چیزی که منو متعجب کرده اینه که چقدر نوسانات لحظه ای این دو بر اب و هوای شمال شرق تاثیرگذاره.

ای جان!!!!:گل::گل::شاد::شاد2:،پس شما هم تایید میکنی بارش و سرمای هفته ی بعد رو؟؟؟

mohammadsadat

کاربر ويژه

سلام محمد جان

بله متاسفانه

حتي برخي زمزمه ها مبني بر لغو امريه ها شنيده مي شه البته هنوز اجراي نشده اما گفتن اگه لازم باشه امريه ها لغو ميشه. خبر ديگه هم اينكه گفتن خريد سربازي براي مشمولان خارج كشور لغو شده.

از هر وسيله ممكن (پارتي - ادامه تحصيل - امريه و ....) كه مي توني استفاده كني نرو خدمت به هيچ وجه.

من بعنوان يه كسي كه 17 ماه عمرم رو توي اين راه گذاشتم آثار و تبعات بسيار بدي بر روح و روانم گذاشته و هنوز بعد از 4 ماه از پايان خدمتم آثارش از بين نرفته.

اين توصيه رو براي تمام كساني كه در آستانه اعزام به خدمت هستن دارم.

اتفاقاً تک فرزندم مهرداد جان ولی هیچ راهی وجود نداره حتی گفتن محل سکونت هم نمیندازن.
نمیدونم چند سالته اما ناراحتی اصلی من اینه که به خاطر یه بیماری ارشدم سه سال طول کشید وگرنه سربازیم 16 ماهه بود و الان ماههای آخرش بود. شما دعا کن حداقل یه جای خوب بیفتم حوصله درجه دارای بیسواد و سربازای دیپلم ردی رو ندارم

saeed hh

کاربر ويژه
اتفاقاً تک فرزندم مهرداد جان ولی هیچ راهی وجود نداره حتی گفتن محل سکونت هم نمیندازن.
نمیدونم چند سالته اما ناراحتی اصلی من اینه که به خاطر یه بیماری ارشدم سه سال طول کشید وگرنه سربازیم 16 ماهه بود و الان ماههای آخرش بود. شما دعا کن حداقل یه جای خوب بیفتم حوصله درجه دارای بیسواد و سربازای دیپلم ردی رو ندارم

حالا مگه این بدبختا با هات چیکار میخان بکنن:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا