• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ژئوفيزيك

meteogram.php

اقدسيه

meteogram.php

چيتگر

meteogram.php

مهر آباد

meteogram.php

دوشان تپه

meteogram.php

ميدون انقلاب

meteogram.php

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان:گل:
صبح که اومدم نرسیدم با خط کش میزان بارش رو اندازه بگیرم اما فکر کنم حدودا 15 تا 20 میلیمتر بارش داشتیم در منطقه خودمون
ظهر اندازه گیری میکنم و امیدوارم با توجه به میزان رطوبت موجود در هوا مقدار زیادی تبخیر نشده باشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
کی؟ بعدازظهر؟

نمي دونم اون پيش بيني ديروزم رو ديدي يا نه. اون كم فشار سلول بسته روي مديترانه تا اوايل هفته آينده در اون منطقه مي مونه و تا اون موقعه دائما به كشور امواج متعدد ارسال مي كنه كه اين بارش ها حاصل از اونه. تا اينكه يكي از امواج قوي ش جمعه و شنبه با كمك جريانات جنوبي تقويت ميشه و باعث بارش هاي شديد در نيمه شمالي كشور ميشه.

پسرخاله

کاربر ويژه
عجیبه ها جهت حرکت ابرها الان از جنوب شرق به شمال غرب شده!
معلوم نیست چه خبره!
اینجا بارش به اتمام رسیده کاملا

nojeana

کاربر ويژه
اینجام ابری و صبح بارون دونه ریز داشتیم الان چند رعدوبرق زد ولی سمت جنوب ما ابرها انسجام ندارند و بسمت کرج و البرز ابرها خیلی سیاه و تندری هستند

amir tehranpars

کاربر ويژه
عجیبه ها جهت حرکت ابرها الان از جنوب شرق به شمال غرب شده!
معلوم نیست چه خبره!
اینجا بارش به اتمام رسیده کاملا

شاید ابرای زیربند به این شکل باشه ولی اگه تصاویر ماهواره رو بنگری در غرب استان ، با عبور موج تراز میانی جو و رطوبت خوب باقی مانده ابرای میانی به شکل همرفتی رشد میکنند و به سمت ما ارسال میشه !

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضاي عزيز

امروز نوبت خراسان رضوي هست پست مربوط بهش رو بنويسم. از كجا مي تونم به ليست كامل شهر هاي خراسان رضوي دسترسي پيدا كنم. اگه مختصات جغرافيايي ش هم باشه كه ديگه عالي.

مرسي

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
ژئوفيزيك

meteogram.php

اقدسيه

meteogram.php

چيتگر

meteogram.php

مهر آباد

meteogram.php

دوشان تپه

meteogram.php

ميدون انقلاب

meteogram.php
با تشکر از مهرداد عزیز باید بگم این روزا این سایت ها چرت ترین پیش بینی ها رو برای تهران و مخصوصا نوار شمالی تهران انجام میدن

بارش در نوار شمال تهران امروز در یک ساعت از 20 میلیمتر تجاوز کرده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با تشکر از مهرداد عزیز باید بگم این روزا این سایت ها چرت ترین پیش بینی ها رو برای تهران و مخصوصا نوار شمالی تهران انجام میدن

بارش در نوار شمال تهران امروز در یک ساعت از 20 میلیمتر تجاوز کرده

مرسي

ولي بالاخره ميشه احتمال بارش رو لا اقل از روي اين پيش بيني ها تا حدي بدست آورد.

اين پيش بيني ها نشون مي دن باز هم احتمال رگبار داريم در ادامه امروز و فردا.

mohammadsadat

کاربر ويژه
خب اول از مهردادو محمد جان تشکر میکنم چه جالب نمیدونستم جهت چین خوردگی های تهران.این شکلیه و این به نظر من باز باعث کم بارشی جنوب شرق میشه ولی خب حق دارید تا ایستگاه نباشه نمیشه چیزی گفت...
امیرمحسن عزیز تشکر فراوان بابت عکس های رویاییتون...دروغ چرا به شخصه فکر نمیکردم طبیعت شمال شرق این نوع رو هم داشته باشه و واقعا زیبا بود...

محمدسادات جان سلام و عرض ادب مجددا خوش اومدید حیف دیگه برفی نمونده!راستی یه بار یه سوال از شما پرسیدم متاسفانه جواب ندادید و در مورد یکی از سرشاخه های دز بود که در چهارمحاله وکوهرنگه و حدود تقریبیشو می خواستم بدونم ممنون...

فردا عازم کویر خوزستان آبادان قهرمانم و به احتمال بسیار دیگه باتوجه به اقلیم اونجا بارشی نبینم...ماشالا خودش یه پا پرفشار جنب حارس آخه؛)
شب دوستان بخیر...

سلام علی جان:گل:
ممنون
شرمنده مطمئن باش سهوی بوده، اگه یه تصویر ماهواره ای مناسب پیدا کنم همین امروز در موردش صحبت میکنم

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
امروز ساعت 8 صبح در کوه های شمالشرق تا ارتفاع 2000 متری کوه کاملا سفید پوش بود سفیدی که دقیقا سفیدی برف بود!!!!
از ساعت 8:15 تهران از شمالغرب هوا تاریک شد و بارش شدید و بدون وقفه باران و تگرگ که بسیاری از مناطق بالای 2000 متر رو سفید کرد و همچنان ادامه دارد و بی شک همین امروز یعنی در کمتر از 24 ساعت برخی مناطق دامنه شمالی البرز بارش به 40 ملیمتر خواهد رسید

آرش-مشهد

کاربر ويژه
فرودگاه مشهد بازم مثل همیشه کم ثیت کرده و تا ساعت 3:30 بامداد 8.2 میلیمتر بارش گزارش کرده. الانم متاسفانه بارشی نداریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا