• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
سلام صبح قیامتی بودش شمال شهر داش سیل میومدش وحشتناک بودش فقط چند درجه تا برف فاصله داشتیم اگه یه مقدار هوا سردتر بودش برف میبارید جالبه که جنوب شهر زمینا خشک خشک بودش یه قطره هم نبارید!!!

ماهان.

کاربر ويژه
سلام بر همگی. در ادامه ی ماههای کم بارش، یکی از بدترین فروردین ها در حال تموم شدنه. لعنت بر این سال بارشی که از اولش هم منحوس بوده، امیدوارم زودتر تموم بشه!!

s@d3q

کاربر ويژه
دوستان سلام..روز همگی بخیر..سال نو همگی هم خجسته ..عرض کنم که امروز صبح داشتم از جاده هراز میومدم تهران..امامزاده هاشم برف شدیدی میبارید و همه جا سفیدپوش بود..ایستگاه هواشناسی آبعلی هم کمی برفی بود..توی شهر آبعلی و رودهن هم برف کمی بعضی جاها روی زمین بود ولی بارش قطع شده بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصمیم داشتم که دیگه اطلاع رسانی نکنم در این خصوص ولی....:

یش بینی تغییرات شاخص نوسان اقیانوس اطلس شمالی ( NAO ) و اقیانوس منجمد شمالی ( AO ) در روزهای آینده (تصاویر زیر دارای قابلیت آپدیت روزانه میباشند)
[FONT=Vazir,times,serif]

00zgfsnao.gif

00zgfsao.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام حاجی
قوچان باید تا الان 240 میومده که 240 اومده دقیقا و حد اقل تا 24 ساعت آینده در تراز نرمال خواهد بود

سیبری

کاربر ويژه
بارندگی رشت شاید جالب نباشه اما وضعیت جوی منحصر به فردی داره!!!

meteogram.php

نوید واسه حاجیت یه باران سنجی درست کن !
مارک خودت باشه ! ترجیحا دو کاره باشه یعنی دستگاه حرارت دهنده واسه آب کردن برف و میزان آب بارش حاصل از برف هم داشته باشه ، پول و هزینه اش رو هم خودت بده هر وقت داشتم و اومدم مشهد باهات حساب میکنم!

navid-mashhad

کاربر ويژه
نوید واسه حاجیت یه باران سنجی درست کن !
مارک خودت باشه ! ترجیحا دو کاره باشه یعنی دستگاه حرارت دهنده واسه آب کردن برف و میزان آب بارش حاصل از برف هم داشته باشه ، پول و هزینه اش رو هم خودت بده هر وقت داشتم و اومدم مشهد باهات حساب میکنم!

:خنده2: حاجی من که بارانسنج ندارم
یک ظرف حلبی ( احتمال سوهان بوده از اون بزرگاش ) برداشتم یه کم متر خیاطی هم کندم چسبوندم رو دیوارش ( 5 سانتی متر ) حالا امروز شانس اوردم بارشم با باران سنجی هفت تیر ( که شاید سالی 4-5 بار بارشو اعلام می کنه ) یکی شده
محمدرضای عزیز می خوان تولیدی بزنن و قول دادن تکنولوژی ساختشو به بنده هم بدن

سیبری

کاربر ويژه
:خنده2: حاجی من که بارانسنج ندارم
یک ظرف حلبی ( احتمال سوهان بوده از اون بزرگاش ) برداشتم یه کم متر خیاطی هم کندم چسبوندم رو دیوارش ( 5 سانتی متر ) حالا امروز شانس اوردم بارشم با باران سنجی هفت تیر ( که شاید سالی 4-5 بار بارشو اعلام می کنه ) یکی شده
محمدرضای عزیز می خوان تولیدی بزنن و قول دادن تکنولوژی ساختشو به بنده هم بدن

دادا گفتم مارک خودت باشه!
مال محمد رضا که تو یه 15 میل 5 میل اینور و انور میکنه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس مشهد رو خارج از گود درنظر گرفتی محسن جان دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ما رو دست کم نگیر محسن وای به حال اونروزی که مشهد بخواد بترکونه:تعجب2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
دادا گفتم مارک خودت باشه!
مال محمد رضا که تو یه 15 میل 5 میل اینور و انور میکنه!

:خنده2::خنده2: نه اتفاقا بارانسنجش درجه هم داره و تبخیر هم نمیشه
ولی دور از شوخی فکر کنم این استوانه های درجه دار که تو آزمایشگاه ها استفاده میشه ( بزرگاش ) برای بارون خوب باشه!!!

سیبری

کاربر ويژه
پس مشهد رو خارج از گود درنظر گرفتی محسن جان دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ما رو دست کم نگیر محسن وای به حال اونروزی که مشهد بخواد بترکونه:تعجب2:

ما مخلص مشهد و امیر محسن هم هستیم :گل:

اما مشهد دیگه باید برای سوم و چهارمی و رسیدن به لیگ آسیا تلاش کنه!

سیبری

کاربر ويژه
هر چی به پایان فصل بارش نزدیک میشیم رقابت در صدر جدول استان حساستر میشه قوچان و کلات تقریبا هم امتیاز هستن و تقریبا کار داره به گل شماری میکشه!
تربت تقریبا فاصلش زیاد شده و هر چی به آخر فصل میرسیم از نظر بدنی کم میاره چون تغذیه مناسبی از سیستمهای جنوبی نداره ، کلا تربت ممکنه به صورت مقطعی خوب و سرحال باشه اما شخصیت قهرمانی نداره !
در این میاد مشهد همچنان به قهرمانی امیدواره و اگه بتونه از تمام سیستمهای باقیمانده امتیاز بگیره شاید امسال آخر فصل جام در دستان امیر محسن و یارانش باشه!

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
خوب میزان باران ثبت شده در ایستگاه راهسازان(شمال احمدآباد) 20 میلیمتر اعلام میگردد
باشد روزی را ببینیم که هر عضو فروم یک ایستگاه خودکار هواشناسی در منزلش نصب نماید و دقیقترین دیده بانی را اعلام نماییم...
ضمنا حاج محسن به نکته خوبی اشاره کرد، گرم کن برای اندازه گیری بارش حاصل از برف، باید این مسئله رو هم در نظر بگیریم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با محسن یکم کل بندازیم شارژ شیم:خنده2:

محسن جان

امسال ، تا حالاش که مشهد ما تو بارشهای سنگین در استان رتبه اول رو داشته و هنوز قوچان خیلی کار داره که بخواد پا جای پای مشهد بذاره:سکوت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا