• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member

چه جالب منم همینجا باتوم خوردم:خنده1::خنده1::خنده1::خنده1:

بعد امتحان فیزیک مکانیک داشتم خوش و خرم می رفتم سمت خونه که نامردا زدن:خنده1: البته کلا روز بدی بود،چون بعدا امتحان رو هم شدم 12،در حالی که تصورم طرفای 18 یا 19 می چرخید:سوت:

mohammadsadat

کاربر ويژه
ضدیت میان ایرانیان و اعراب ریشه در تاریخ داره و با مطالعه تاریخ به این نتیجه میرسیم که این دشمنی بیشتر از جانب تازیان بوده تا ایرانیان.پیش از اسلام عربها مرتب مرزهای ایران را مورد هجوم و قتل و غارت قرار میدادن که یکبارش پاسخ محکمی از سوی شاپور ساسانی دریافت میکنن .بطوری که شانه های اعراب مهاجم که دستگیر شده بودن سوراخ میشه و بهم دوخته میشن.پس از اسلام اعراب با این ذهنیت از وقایع گذشته همواره ایرانیان را مورد اذیت و آزار و توهین قرار میدادن و شوربختانه ایرانیان نتوانستن پاسخ محکمی به این اذیت و آزارها بدهند.
همین الانم باید بپذیریم زیاد که نه اصلا با ما خوب نیستن . شرمنده بخاطر اسپم

sa

سلام ایرج جان:گل:
متاسفانه این یه برداشت ناکامل از تاریخه و همین قدر میتونم که ازت دعوت کنم اون پست یکی دو روز پیش منو در مورد دعوای عرب و فارس بخونی.
عرب یه کلمه کلیه که در طول تاریخ به اقوام زیادی اطلاق میشده مثل کلمه رومی
یه مثال میزنم، پشتون های قندهار رو که میشناسید آیا پشتون های طالبانی قندهار و مردم شهرکرد که هر دو از اقوام ایرانی اند رو میشه از لحاظ فکری فرهنگی و کارنامه رفتاری در کنار هم قرار داد؟
یه سوال از سعید عزیز دارم و اینکه دقیقاً با کدوم گروه اعراب و چرا مشکل داره؟
و یه سوال مشترک از ایرج عزیز و نیز سعید عزیز، به عنوان یه مورد، آیا شما از رابطه تاریخی و فرهنگی ایرانیان با اعراب یمن که در شاهنامه هم بهش اشاره شده خبر دارید؟ و یا در مورد رابطه اعراب در زمان هخامنشیان یا زندگی مسالمت آمیز ایرانیان و اعراب در مجموعه مدائن در طول 800 سال حیات شهری مدائن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD Current weather observation
The report was made 18 minutes ago, at 19:50 UTC
Wind 2 m/s from east
Temperature 10°C
Humidity 76%
Pressure 1024 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

شب خوش عزیزان

mohammadsadat

کاربر ويژه
واسه دهلران زده 61 م م . یعنی میشه:شاد2:

راستی علی دوستی عزیز تو یه سایتی به نقل از مسئولان وزارت نیرو خوندم که محل سد بختیاری کنار تنگ5(یعنی همون جایی که بختیاری و سزار به هم وصل میشن) هست که میشه شمال کوه سالن و میانگین بارشش 1117 م م هست

aznavar

کاربر ويژه
واسه دهلران زده 61 م م . یعنی میشه:شاد2:

راستی علی دوستی عزیز تو یه سایتی به نقل از مسئولان وزارت نیرو خوندم که محل سد بختیاری کنار تنگ5(یعنی همون جایی که بختیاری و سزار به هم وصل میشن) هست که میشه شمال کوه سالن و میانگین بارشش 1117 م م هست

مگه سد بختیاری تو استان لرستان نیست؟:فکر:

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد سادات سلام. چ خبر از بارشهای مناطق غربی؟

سلام سجاد عزیز:گل:

اینو باید از اساتید بپرسی، من اطلاعات اقلیم شناسی جغرافیا و گردشگریم خوبه اما هواشناسی تازه دارم الفباشو یاد میگیرم.
اما خوب بر طبق گفته های مهرداد بارش ها جدین و قرار نیست بپرن، سرکرده هم امروز گفت اما ظاهراً به بارش شدید معتقد نبود، فقط باید صبر کرد
فعلاً که نقشه ها مدام در حال تغییرن و مثلاً آپدیت امشب بارش آبادان رو پروند

aznavar

کاربر ويژه
سلام سجاد عزیز:گل:

اینو باید از اساتید بپرسی، من اطلاعات اقلیم شناسی جغرافیا و گردشگریم خوبه اما هواشناسی تازه دارم الفباشو یاد میگیرم.
اما خوب بر طبق گفته های مهرداد بارش ها جدین و قرار نیست بپرن، سرکرده هم امروز گفت اما ظاهراً به بارش شدید معتقد نبود، فقط باید صبر کرد
فعلاً که نقشه ها مدام در حال تغییرن و مثلاً آپدیت امشب بارش آبادان رو پروند

اختیار دارید قربان:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا