چه جالب منم همینجا باتوم خوردم:خنده1::خنده1::خنده1::خنده1:
بعد امتحان فیزیک مکانیک داشتم خوش و خرم می رفتم سمت خونه که نامردا زدن:خنده1: البته کلا روز بدی بود،چون بعدا امتحان رو هم شدم 12،در حالی که تصورم طرفای 18 یا 19 می چرخید:سوت:
چه جالب منم همینجا باتوم خوردم:خنده1::خنده1::خنده1::خنده1:
ضدیت میان ایرانیان و اعراب ریشه در تاریخ داره و با مطالعه تاریخ به این نتیجه میرسیم که این دشمنی بیشتر از جانب تازیان بوده تا ایرانیان.پیش از اسلام عربها مرتب مرزهای ایران را مورد هجوم و قتل و غارت قرار میدادن که یکبارش پاسخ محکمی از سوی شاپور ساسانی دریافت میکنن .بطوری که شانه های اعراب مهاجم که دستگیر شده بودن سوراخ میشه و بهم دوخته میشن.پس از اسلام اعراب با این ذهنیت از وقایع گذشته همواره ایرانیان را مورد اذیت و آزار و توهین قرار میدادن و شوربختانه ایرانیان نتوانستن پاسخ محکمی به این اذیت و آزارها بدهند.
همین الانم باید بپذیریم زیاد که نه اصلا با ما خوب نیستن . شرمنده بخاطر اسپم
![]()
اینم یکی دیگه از فراز کوهسنگی (1392/02/07)
![]()
واسه دهلران زده 61 م م . یعنی میشه:شاد2:
راستی علی دوستی عزیز تو یه سایتی به نقل از مسئولان وزارت نیرو خوندم که محل سد بختیاری کنار تنگ5(یعنی همون جایی که بختیاری و سزار به هم وصل میشن) هست که میشه شمال کوه سالن و میانگین بارشش 1117 م م هست
محمد سادات سلام. چ خبر از بارشهای مناطق غربی؟
بله دیگه ملک آباد کلا با کلاسه!:بله: تو تابستون وقتی باغ ملک آباد رو آبیاری میکنن فکر کنم یه چند درجه ای نسبت به سایر مناطق سردتره
مگه سد بختیاری تو استان لرستان نیست؟:فکر:
سلام سجاد عزیز:گل:
اینو باید از اساتید بپرسی، من اطلاعات اقلیم شناسی جغرافیا و گردشگریم خوبه اما هواشناسی تازه دارم الفباشو یاد میگیرم.
اما خوب بر طبق گفته های مهرداد بارش ها جدین و قرار نیست بپرن، سرکرده هم امروز گفت اما ظاهراً به بارش شدید معتقد نبود، فقط باید صبر کرد
فعلاً که نقشه ها مدام در حال تغییرن و مثلاً آپدیت امشب بارش آبادان رو پروند
باغ آقا رو میگی گمونم
رودخونه بختیاری مرز دو استانه، بنابراین سد متعلق به هر دو استانه