• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
هفته اینده پیک بارش شهر تهران ، جنت اباد شمالی ( محله اسپاد ) و سیمون بلوار بر اساس مدل Ecmwf

mohamad$

کاربر ويژه
نروژ برای تهران 5 میلیمتر برای تجریش 3 میلیمتر زده!
تو نقشه ای که گذاشتم شمال تهران پیک بارشه . مهراباد چند تا رنگ کمتر هست . تجریش و نیمه شمالی آبی هست / امیر محسن جان اون نقشه ecmwf در اون زمان برای سواحل شمالی بارشی نزده برای همون گفتم .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چون آب دریای خزر فعلا نسبتا سرده بارشها در خط ساحلی فعلا خوب نیست

!!!:تعجب2:

سلام داش هومن،پس با این حساب زمستان واسه سواحل خزر باز هم کابوس وار خواهد بود!!چون لانینا داریم!!بنظر من هم حرفت اصلا درست نیست داداشی!!:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلایل وقوع بارشهای هفته آینده رو در نقشه های زیر جستجو کنید:

0n0xt13s84w9vhts4ra7.png

hdqpnmikb33fopldo84.png

2n2ojnrntczgvidng1gm.png

1kwi2r5hluyktyem64gl.png

4gbinhszz84htlcfy7a.png

4d8memws24m20np5932e.png

bezzjkh5h3fif02zcpoo.png

mohamad$

کاربر ويژه
شهریور 90 و تیر 91 که تهران بارش خوب داشت سواحل هم بارش رخ داد . نمیدونم این دفه چه طوریه .

در هر حال امیدوارم تهران هتریک کنه و سومین تابستون کوبنده خودش و داشته باشه:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
بارش‌ها همرفتی هستن از نوع صعودی کوهستانیش دیگه. رطوبت توی منطقه‌ هست، می‌رن بالا ابر می‌شن، وقتی هوا سرد می‌شه ابرا با هم دوست می‌شن بارون می‌شن میان پایین!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تو نقشه ای که گذاشتم شمال تهران پیک بارشه . مهراباد چند تا رنگ کمتر هست . تجریش و نیمه شمالی آبی هست / امیر محسن جان اون نقشه ecmwf در اون زمان برای سواحل شمالی بارشی نزده برای همون گفتم .

سلام محمدجان،با اینکه شما استاد ما هستی و من هنوز شاگردی بیش نیستم ولی این حرفت تعجب منو برانگیخت!!!:تعجب2::خنده1:،بنظر من چون ریزش هوای سرد از منطقه ی درستی نیست واسه همین سواحل بارش خوبی ندارن{ولی شرق سواحل چرا؛بارش دارن}،راستی سال پیش که تهران سیل اومد منشاش کجا بود؟؟سواحل نبود؟؟بارندگی سواحل چطور اونموقع؟؟{هنگام بارش تهران}

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ماهان جان

یعنی شما فتوا صادر کردید که از لحاظ شرعی این دوستی و محبت و درهم آمیزش مشکلی نداره دیگه درسته؟:خنده2:

بارش‌ها همرفتی هستن از نوع صعودی کوهستانیش دیگه. رطوبت توی منطقه‌ هست، می‌رن بالا ابر می‌شن، وقتی هوا سرد می‌شه ابرا با هم دوست می‌شن بارون می‌شن میان پایین!

mohamad$

کاربر ويژه

اره ولی چله تابستون اصلا همچین چیزی عادی نیست واگر واقعا همین اتفاق بیوفته یک ناهنجاری به حساب میاد . این شرایط تو زمستون و پاییز رخ میده که جنب حاره ای نیست و ممکنه مثلا مناطق جنوبی تر بارون شدید بیاد ولی سواحل نیاد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا