Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
آستارا
تکاب:
تکاب:
سلام
نرمال مهرماه تو غالب نقاط ایران بغیر از سواحل دریای کاسپین تا بوده همین بوده، مگر اینکه یم ناهنجاری جوی رخ بده.
صبور باشید دوست من
آقا امیر این چیه گذاشتید؟؟عکس ها باز نمیشه!!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
سه شنبه 9/7/1392 | چهارشنبه 10/7/1392 | پنجشنبه 11/7/1392 | |||
نواحی شمالی | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | ||
نواحی مرکزی | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و گرد و غبار | ||
نواحی جنوبی | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | ||
شهرستان مشهد | صاف تا کمی ابری با غبار صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
15 | 28 | 15 | 32 | 17 | 36 |
سلام خدمت دوستان
من برای اپلود عکس مشکل دارم اگه لطف کنید چند تا سایت برای اپلود که با این انجمن هم سازگار باشه معرفی کنید